6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Romča napsal(a):
Ty tam máš jedny dveře , a já dvoje
co jsi vymyslelaaprill napsal(a):
Romča napsal(a):
i já i já jsem zde
Aprill zapomněla jsem: dnes úprava obýváku podle FSTaková zajímavost a ty si to necháš pro sebe!
Já jsem dlouho řešila co v OP do rohu moudrosti když tam jsou dveře a už to mám vyřešeno!
Ty máš dvoje dveře v rohu moudrosti?
Není tady
Je to první levý roh v místnosti , ne?
Vchod do obýváku a na druhé zdi do ložnice.
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
co jsi vymyslelaaprill napsal(a):
Taková zajímavost a ty si to necháš pro sebe!
Já jsem dlouho řešila co v OP do rohu moudrosti když tam jsou dveře a už to mám vyřešeno!Ty máš dvoje dveře v rohu moudrosti?
Není tady
Romča napsal(a):
Je to první levý roh v místnosti , ne?
Vchod do obýváku a na druhé zdi do ložnice.aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
co jsi vymyslelaTy máš dvoje dveře v rohu moudrosti?
Aha, tolik moudrosti k tobě může vejít .
Není tady
Myslíš že vejít , aby neutíkalo.
Není tady
Do rohu dej keramickou nádobu a moudrost tam zůstane
Není tady
Do rohu dej keramickou nádobu a moudrost tam zůstane
Není tady
Stačí jedna nádoba .
Není tady
Já tam na ní nemám místo:grater: futra u futer
aprill napsal(a):
Stačí jedna nádoba .
Není tady
Zrovna o tom čtu knihu...
Holky, my máme doma všíííííííí!!!!!
Není tady
Káča napsal(a):
Holky, my máme doma všíííííííí!!!!!
Se máte . Já občas čekám, že si z práce donesu blechy nebo svrab.
Jakou knihu čteš?
Není tady
Hezký začátek pracovního týdne všem....aprill: ,,je to Feng Šuej pro tělo". Posledně jsem měla z knihovny něco o rozmisťování nábytku a kam umístit kvítka, obrazy, zrcadla (z ložnice šlo!) a různé zvonkohry. Já na to tady doma ale už ,,prdím", tohle sbírám informace pro nový domeček-ať je nám tam všem dobře :-)
Není tady
aprill napsal(a):
Káča napsal(a):
Holky, my máme doma všíííííííí!!!!!Se máte . Já občas čekám, že si z práce donesu blechy nebo svrab.
Jakou knihu čteš?
...se Ti nedivím-já bych je některé ty týpky nepustila ani přes práh! A nebo jsem viděla v TV, jak zaměstnanci JZD(či jak se to teď zove) šli přes nějaký prášek (dezinfekci), tak si to dej před kancl....
Není tady
Holky, co to tady řešíte ? Na to jsem nikdy nebyla, ale asi se dám přesvědčit, valí se ty informace na mne ze všech stran.
Tak mi, prosím, napiště pár základních rad. Když teď mám prázdný byt, tak bych to mohla pak přízpůsobit.
Není tady
Půjčím Ti knížku
Nela napsal(a):
Holky, co to tady řešíte ? Na to jsem nikdy nebyla, ale asi se dám přesvědčit, valí se ty informace na mne ze všech stran.
Tak mi, prosím, napiště pár základních rad. Když teď mám prázdný byt, tak bych to mohla pak přízpůsobit.
Není tady
Nela napsal(a):
V prázdném bytě se ti bude dobře začínat !
Není tady
Káča napsal(a):
aprill napsal(a):
Káča napsal(a):
Holky, my máme doma všíííííííí!!!!!Se máte . Já občas čekám, že si z práce donesu blechy nebo svrab.
Jakou knihu čteš?...se Ti nedivím-já bych je některé ty týpky nepustila ani přes práh! A nebo jsem viděla v TV, jak zaměstnanci JZD(či jak se to teď zove) šli přes nějaký prášek (dezinfekci), tak si to dej před kancl....
Kdyby záleželo na mě, tak dneska bych před dveře nasypala půl metru nehašeného vápna , ale to se k nám zase nedostali ti urostlí policajti .
Není tady
aprill napsal(a):
Nela napsal(a):
Tak mi, prosím, napiště pár základních rad. Když teď mám prázdný byt, tak bych to mohla pak přízpůsobit.V prázdném bytě se ti bude dobře začínat http://i.dama.cz/s/e812.gif!
Tak mi řekni, na co se mám zaměřit. Teď máme jen v kuchyni agresivní barvu.
Není tady
Nela napsal(a):
aprill napsal(a):
Nela napsal(a):
Tak mi, prosím, napiště pár základních rad. Když teď mám prázdný byt, tak bych to mohla pak přízpůsobit.V prázdném bytě se ti bude dobře začínat http://i.dama.cz/s/e812.gif!
Tak mi řekni, na co se mám zaměřit. Teď máme jen v kuchyni agresivní barvu.
Pár pravidel - nesmíš stát u sporáku zády ke dveřím a voda nemá být vedle sporáku. Skoč si k Romči má dvě nové knihy (jestli ti je půjčí). Určitě ti pomůžou. A lednici šoupni do rohu bohatství .
Není tady
postele nesmí být nohama ke dveřím a v ložnici nesmí být zrcadlo-hlavně ne tak, aby se v něm odrážela postel.
Není tady
sedačka nemá být umístěna tak, aby jsi seděla zády ke dveřím.
Není tady
má se používat co nejvíce zaoblených tvarů
Není tady
tak díky za rady, jedu k Romči pro knihu, téměř vše splňuji, akorát postel mám naproti dveří, i když ne úplně. Zrcadlo v ložnici vůbec nemám, to bych nesnesla.
Není tady
Ahojte holky!
Tady jsou také nějaké rady "Feng suej"
http://www.mariannebydleni.cz/clanek/18 … gsuej.html
Není tady
Nejdůležitější je, že FS začíná důkladným úklidem, všechno co je pokažené, nenosíš, nepoužíváš musí pryč. To mi zpočátku dělalo problém, protože co kdyby se mi to ještě hodilo !
Není tady
jo a vyhodit veškerý sušený kytky!!!!!!
Není tady
Téma zavřeno