18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Ahoj,
ji 2x jsem prodělala záně močových cest. Jeden v době, kdy jsem nebyla těhotná a druhý hned v prvním trimestru při prvním těhotenství - léčeno antibiotiky. Nyní mi zbývá u 34 dní do termínu porodu a začínám mít pocity, e se rozjídí zánět.
Nemáte některá zkuenosti, jak se zachovat a případně léčit těsně před porodem a případně, zda to má vliv potom na porod samotný.
Díky a hezký den,
Monday
Není tady
asi tě nepotěím, ale já byla v osmým měsíci, dostala jsem zánět močových cest a nechali si mě týden v nemocnici - aby pohlídali ve potřebné
Není tady
no určitě by si to měla konzultovat s doktorem. Mě se v 30. týdnu začal zkracovat čípek (měla jsem CS6), doktorka mě preventivně nasadila nějaký antibiotika (formou globulí), a vhledem k tomu, e jsem před těhotenství na záněty hodně trpěla, hned mi dělala kulitivaci moče, aby zánět vyloučila...
vysvětlovala mě, e si mi čípek můe zkracovat z důvodu nějaké infekce... a hrozí mi předčasný porod
ale ty u do porodu nemá tak daleko
Není tady
Ahoj,
tak jsem dneska ráno volala mojí gynekoloce a sestra mi odkázala na praktického lékaře s těhotenskou průkazkou, aby věděl, e jsem těhotná (co se ovem v 35.týdnu zajisté nedá přehlédnout) .
Monday
Není tady
Asi to pro vás nejsou dobré zprávy: v osmém měsíci těhotenství jsem dostala zánět močových cest a musela jsem zůstat týden v nemocnici, ne se postarali o ve, co bylo potřeba.
Upravil(a) AndreaP. (21. 8. 2023 14:18)
Není tady
Stránky: 1