Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 28. 5. 2008 18:19

Monday
♥♥-----

Zánět močového měchýře 34 dní před porodem

Ahoj,

již 2x jsem prodělala záně močových cest. Jeden v době, kdy jsem nebyla těhotná a druhý hned v prvním trimestru při prvním těhotenství - léčeno antibiotiky. Nyní mi zbývá už 34 dní do termínu porodu a začínám mít pocity, že se rozjíždí zánět.

Nemáte některá zkušenosti, jak se zachovat a případně léčit těsně před porodem a případně, zda to má vliv potom na porod samotný.

Díky a hezký den,

Monday

Není tady

#2 28. 5. 2008 19:25

vera1
♥♥♥----

Re: Zánět močového měchýře 34 dní před porodem

asi tě nepotěším, ale já byla v osmým měsíci, dostala jsem zánět močových cest a nechali si mě týden v nemocnici - aby pohlídali vše potřebné

Není tady

#3 28. 5. 2008 20:28

Spina
♥♥♥♥♥--

no určitě by si to měla konzultovat s doktorem. Mě se v 30. týdnu začal zkracovat čípek (měla jsem CS6), doktorka mě preventivně nasadila nějaký antibiotika (formou globulí), a vhledem k tomu, že jsem před těhotenství na záněty hodně trpěla, hned mi dělala kulitivaci moče, aby zánět vyloučila...
vysvětlovala mě, že si mi čípek může zkracovat z důvodu nějaké infekce... a hrozí mi předčasný porod
ale ty už do porodu nemᚠtak daleko

Není tady

#4 29. 5. 2008 8:25

Monday
♥♥-----

Ahoj,

tak jsem dneska ráno volala mojí gynekoložce a sestra mi odkázala na praktického lékaře s těhotenskou průkazkou, aby věděl, že jsem těhotná (což se ovšem v 35.týdnu zajisté nedá přehlédnout) smile.

Monday

Není tady

#5 21. 8. 2023 9:38

ilaseorr
♥------

Asi to pro vás nejsou dobré zprávy: v osmém měsíci těhotenství jsem dostala zánět močových cest a musela jsem zůstat týden v nemocnici, než se postarali o vše, co bylo potřeba.

Upravil(a) AndreaP. (21. 8. 2023 14:18)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí