29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak holky, mám na vás prosbu! Mužík mě žádal, že by rád vozil na cesty(je kamionák- dálkař) doma uvařený zavařený jídlo! Povídal, že někteří řidiči mají sterilovaný i třeba zapečený těstoviny ba dokonce i smažený řízky!
Copak omáčku, s tou bych si rady věděla, ale ten řízek nebo karbanátek....
Budu moc ráda,, za každej zavařovací postup. Předem díky
Není tady
Tak se mi nikdo neozývá a já mám pocit, že zavařený řízky prostě musí mužík oželet! Ale zítra v tom vedru, chce po mě, abych navařila něco do těch skleniček
No zkusím omáčku.asi gulášek
Není tady
Někde se tady řešilo uchování hotových jídel bez ledničky, zavařením, určitě někdo ví, jak na to, vydrž. V pátek večer tu přece jen není takový provoz Já si jenom pamatuju, že se to tu někde řešilo, ale pustila jsem to druhým uchem ven...
Zavařené řízky - ve mě moc důvěry nevyvolávají. Možná to jde, ale bude to dobré?
Není tady
Díky za odezvu!
Ve mě to právě taky nebudí důvěru! Jen ty jídla, jako maso v omáčce(gulášek, třeba čočka na kyselo) to vyzkouším co to udělá!
Ale aby se mi miláček někde neotrávil
Není tady
Judit, dobrá, já vydržím! Přece jen, že nestrávím víkend u plotny!
To určitě v plánu nemám, ale postupně to zkusím co už sem vyčetla(pečený maso atd)
Jinak díky ještě jednou
Není tady
no když už smažené řízky,,tak bych je asi nezavařovala ,ale zkusila bych třeba ty Vacco dózy.
Není tady
sissi, díky!
To už je stará písnička! Ale takto vydrží pouze do druhýho dne!
Nevím kterej šikula to mýmu mužíkovi nakukal, ale já mu vysvětlila, že mu uvařím hotový guláš a drštkovou polívku pro začátek! A když to bude i za pár dní k jídlu, tak uvařím i něco jinčího a řízek? Ten at si dá s náma až bude doma a basta
Upravil(a) MiraB (2. 6. 2008 19:42)
Není tady
no vidíš a tam píšou .že potraviny tam vydrží i několik dní...
ale máš recht,,taky bych to tak řešila:supr:
Není tady