Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 28. 5. 2008 13:26

eskyna
♥♥♥----

ČTYŘKOLKA?? PROSÍM...

Prosím ,prosím.....potřebuji poradit-ženská no dumbom Mám možnost koupit čtyřkolku pro syna,ale...
Jedna je ATV Grizzly110ccm a 8,5kw . Druhá je Bashan 200ccm ,ale jen 5,5kw. Co je lepší? Koukat na ccm nebo na kw?
Prosím poradíte? offtopic

Časem člověk lituje všech hříchů, kterých se dopustil - a také těch, které zapomněl spáchat.

http://img1.obrazkyanimace.com/oa/136/009.gif

Není tady

#2 28. 5. 2008 14:48

Ota
Moderátor(ka)
Místo: Praha

Re: ČTYŘKOLKA?? PROSÍM...

Více kw znamená větší výkon.

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#3 28. 5. 2008 19:07

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

eskyna napsal(a):

Prosím ,prosím.....potřebuji poradit-ženská no dumbom Mám možnost koupit čtyřkolku pro syna,ale...
Jedna je ATV Grizzly110ccm a 8,5kw . Druhá je Bashan 200ccm ,ale jen 5,5kw. Co je lepší? Koukat na ccm nebo na kw?
Prosím poradíte? offtopic

nepřímá úměrnost mezi objemy a výkony vypovídá o tom že ten motor co má vyšší výkon při menším objemu bude lépe vyladěný, ovšem může být díky tomu poruchovější.
Asi bych si vybral ten slabší, výkon je dle mého dostatečný. Pro jak velkého syna to je?

Upravil(a) PetrHl (28. 5. 2008 19:11)

Není tady

#4 29. 5. 2008 12:43

eskyna
♥♥♥----

nO mám to pro 13letého syna. To znamená,že 5,5Kw je méňě výkonný? A tím pádem i pomalejší??

Časem člověk lituje všech hříchů, kterých se dopustil - a také těch, které zapomněl spáchat.

Není tady

#5 30. 5. 2008 8:06

Ota
Moderátor(ka)

Ono to nebude tak hrozný s tou pomalostí, když to řeknu pejorativně, tak "na rozbití huby" to stačí až až.

Ota
K. H. Borovský.

Není tady

#6 30. 5. 2008 11:30

eskyna
♥♥♥----

Otíku díky za opravdu bezva radu,škoda ,že to nečte můj syn lol Mě se spíše jedná o cenu. Obě stojí stejně,jen jedna je nová od výrobce(ta 110ccm) a ta druhá(200ccm) je jetá,ale ve výborném stavu.

Není tady

#7 30. 5. 2008 11:42

Ota
Moderátor(ka)

No, bral bych tu novou.

Ota
K. H. Borovský.

Není tady

#8 30. 5. 2008 11:45

Ota
Moderátor(ka)

eskyna napsal(a):

Otíku díky za opravdu bezva radu,škoda ,že to nečte můj syn lol Mě se spíše jedná o cenu. Obě stojí stejně,jen jedna je nová od výrobce(ta 110ccm) a ta druhá(200ccm) je jetá,ale ve výborném stavu.

Vím, o čem mluvím, jsem na vozejku po úrazu na motorce (tedy byla dvoukolá)

Ota
K. H. Borovský.

Není tady

#9 24. 6. 2008 21:45

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

#10 25. 6. 2008 6:18

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Jeňýku a když na někoho spadne lešení, přestanem chodit po ulici?

Já tu zprávu viděla, je mi to líto, klukovi jsem ji vzorově předčetla aby pochopil že čtyřkolka nebude, ale kdybych na ni měla, tak muji klidně koupím.  Jen je asi lepší je naučit jak a kde jezdit než zakazovat  a pak litovat ( což nemusí být případ  neštěstí) .

Mája

Není tady

#11 25. 6. 2008 11:05

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

Májajája napsal(a):

Jeňýku a když na někoho spadne lešení, přestanem chodit po ulici?

To sem snad nikde nenapsal, nebo jo?
Ten článek mi jen připadal jako docela vhodnej k tomuhle témátku.
Jsem asi staromódní ale myslim že 13ti letý děti mají jezdit na kole a na tyhle motorový záležitosti si ještě pár let počkat. Je to ale samozřejmě dost individuální záležitost....... někdo se naučí bezpečně jezdit ve dvanácti a někdo jezdí jako magor i v padesáti. cool

Upravil(a) Jeňýk (25. 6. 2008 11:05)

Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

#12 25. 6. 2008 16:16

eskyna
♥♥♥----

Takže čtyřkolku máme doma a syn jezdí po poli,šla u ní přiškrtit rychlost,takže jsme to hned udělali. dumbom Jeňýku ,13-letí mají jezdit na kole - no,jiná doba,jiné zvyky. Dříve čtyřkolky nebyly,ale kdo měl příležitost,tak i dříve místo kola ,raději tůrovali kluci fichtla po poli gloria Pochopitelně strach mám,ale nemyslím si,že by čtyřkolka byla o tolik nebezpečnější než kolo. Sousedovic kluk sjížděl na kole kopec a dopadl tak,že nyní je rád,že žije,i když bude do konce života o berlích.  sad a sad

Není tady

#13 27. 6. 2008 22:34

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

eskyna napsal(a):

no,jiná doba,jiné zvyky.

Jasan......... každý svého štěstí strůjcem, asi jsem už fakt starej. roll  wink

Upravil(a) Jeňýk (27. 6. 2008 22:35)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí