|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Nikomu. A mrzí mně to... 
Není tady
Pustila jsem u lékaře před sebe paní se stejně starým miminkem, jako Davídek (bohužel ještě nebyla u sestry, takže nakonec šla až po mě).
Teď třeba poradí někdo "zkušenější". Já věřím, že dobrý skutek = dobrá karma. Pokud naše dobré skutky budeme uveřejňovat, tak o dobrou karmu přijdeme. Uveřejněním se to vlastně stává "zištným".
Není tady
Napřed udělala radost dcera mně - ode dneška je bakalářka novinářka.
Pak jsem udělala radost já všem doma -pozvala jsem je na skvělou večeři do restaurace .
Je prima mít vzájemně radostný den.
Není tady
Tulipánka napsal(a):
...Teď třeba poradí někdo "zkušenější". Já věřím, že dobrý skutek = dobrá karma. Pokud naše dobré skutky budeme uveřejňovat, tak o dobrou karmu přijdeme. Uveřejněním se to vlastně stává "zištným".
Čistě můj názor... uveřejněním děláte všichni tady radost i mně, protože se to moc krásně čte a navíc inspiruje. A je fajn vědět, že si ještě umíme dávat navzájem radost a umíme si o tom i povídat/psát.
Takže uveřejněním radost umocňujeme. A co je krásné, byť by bylo zištné, pokud udělá radost darovanému i obdarovanému, není "špatné".
Upravil(a) Alosek (23. 6. 2008 8:55)
Včera jsem udělala radost sestře - odvezla jsem od ní králíka, který jí zbyl v bytě po poslední přítelkyni.
Zároveň jsem udělala radost králíkovi a našemu morčeti, protože teď už ani jeden nebude doma přes den sám.
A udělala jsem radost i synátorovi, protože mámě doma další zvíře.
Akorát nevím, co na to řeknou v Troji a ve Dvoře Králové, protože za chvíli vybudujeme slušnou konkurenční zoo...
- by mě zajímalo, kdo to bude časem všechno živit...
Dneska ještě nikomu, ale vlastně dělám radost manželovi, a to každý den.
Není tady

Zákazníkovi. Našla jsem mu sestavu, kterou si před dvěma lety v rámci servisu zadal, ale zatím nepoužil
...někdy mám vážně problém udržet seriózní ksicht 
Není tady
Dnes ne, ale včera. S kamarádkou jsme jeli na kole, a potkali jsme bezradného řidiče u auta, co mu chcíplo a nešlo mu nastartovat. No tak jsme slezly z kola a roztlačily ho.
Kamarádka mi pak vyprávěla, že takhle prý jednou roztlačila porouchanej bagr:). Ale nebojte, není to obryně Stáňa, ten bagr prý stál trochu z kopce:lol:.

Urobila som radosť zároveň sebe a kocúrovi, ktorého "sittujem" - spravili sme si muckaciu polhodinku. Hladkať pradúcu mačku je najlepšie antidepresívum! Aj keď mi potom opuchli oči a kýcham...
Není tady
PS: chcete někdo udělat radost mě? Tak mi, technickýmu antitalentovi, někdo vysvětlete, jak se přidávaj do textu smajlíci, koukněte jak to dopadlo v mém příspěvku před chvílí, když jsem se o to pokusila...
Blossom napsal(a):
PS: chcete někdo udělat radost mě? Tak mi, technickýmu antitalentovi, někdo vysvětlete, jak se přidávaj do textu smajlíci, koukněte jak to dopadlo v mém příspěvku před chvílí, když jsem se o to pokusila...
Antitalentíku ...musíš před každým smajlíkem udělat mezeru ...jukni
vííííš ? 
Není tady
Tak dobře, udělám radost i někomu tady na babinetu
, když mé dobré skutky uveřejním 
Dnes jsem udělala radost manželovi, když jsem mu nečekaně připravila svačinu na kopání přípojky k domu.
Pak mým známým a manželovým spolupracovnicím, když jsem je navštívila ve stánku na akci pro veřejnost.
Naší sousedce, když jsem jí o té akci řekla.
A nakonec i mému prckovi, když jsem mu dala ochutnat rohlík. Chutnal mu tak, že po něm byl jak divý. Ale po chvilce jsem ho už nemohla hlídat, tak jsem mu ho vzala a tím jsem mu způsobila zase neštěstí

Upravil(a) Tulipánka (24. 6. 2008 21:58)
Není tady
Amriano, dík, funguje to, koukej!

Udělala jsem "radost" sousedce.Dostala jsem od ní velikou mísu třešní a když jsem s nima šla nahoru tak jsem zakopla o schod a letěla já i ta mísa takže byl třešnovej ohnostroj,skutálely se o patro dolů a sousedka mi k tomu sbírání pak přišla zaspívat Čerešničky,čerešničky čerešněééééé...
!

Není tady

Tajgr napsal(a):
Udělala jsem "radost" sousedce.Dostala jsem od ní velikou mísu třešní a když jsem s nima šla nahoru tak jsem zakopla o schod a letěla já i ta mísa takže byl třešnovej ohnostroj,skutálely se o patro dolů a sousedka mi k tomu sbírání pak přišla zaspívat Čerešničky,čerešničky čerešněééééé...
![]()
![]()
![]()
!
Koukám, že sousedka má aspoň smysl pro humor
Není tady

Ja čiernemu kocúrovi, ktorého strážim. podleila som s ao raňajky a potom som sa nechala hrýzť, škriabať - hoci v rámci hry - a oslintávať, až som si musela dať liek proti alergii, lebo sa mi po jeho zásahoch urobili hrozné červené opuchliny. Ale Cico je happy.
Není tady
Blossom napsal(a):
Amriano, dík, funguje to, koukej!
![]()
![]()
no bezva
šikovná ... mám radost ... tak to jsem tu dobře což ???

Není tady

Kamoške- majiteľke kocúrov, o ktorých sa starám -správou, že sa im darí dobre. A kocúrom, lebo som im spestrila jedálniček ľudským jedlom... S maznákom som sa pomazanala a rezervovaného som neobťažovala svojou náklonnosťou.
A ešte sa prifairl aj tretí, cudzí kocúr, a nažral sa.
Dnes som úplná mačacia Matka Tereza.
Není tady

Selima vůbec , ale vůbec nespí 
... nebo má noční 
Není tady
No, praveze naopak, vcera v noci som posielal sms, ktora asi dnes po zobudeni vela radosti neurobi
Posielal som niekomu sms ze bohuzial mu v notebooku odisla RAM do vecnych lovist ... nepotesi ...
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady

Oxi napsal(a):
No, praveze naopak, vcera v noci som posielal sms, ktora asi dnes po zobudeni vela radosti neurobi
Posielal som niekomu sms ze bohuzial mu v notebooku odisla RAM do vecnych lovist ... nepotesi ...
ty takovej šikula a že bys to nevzkřísil ? 
Není tady
Kočce, normálně do domu nesmí, ale protože jsem nezavřela okno v pokoji, spala uvnitř 
A kdybych výjimečně nevstávala dřív, ani bych nevěděla, že tam byla 
Jessika napsal(a):
Oxi napsal(a):
Poznas niekoho, kto rozchodi odpalenu RAM? A myslim ze zhanat a prepajavat svaby ... omnoho lacnejsie vyjde kupit novu RAM 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady

Oxi napsal(a):
Jessika napsal(a):
Oxi napsal(a):
Poznas niekoho, kto rozchodi odpalenu RAM? A myslim ze zhanat a prepajavat svaby ... omnoho lacnejsie vyjde kupit novu RAM
myslela jsem vyměnit RAM a rozchodit notas 
Není tady
No to ano, vyhladal som vhodny typ, poslal link na kupu, ked kupi vymenim ... to je snad jasne, praca na par minut