29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tiina napsal(a):
:-)) já jenom, že to naše psisko nemá na piškotky žádnou horní hranici, kdyby mu jich člověk nacpal sáček, sežere sáček, když dva sáčky, tak dva sáčky. Jasně, bylo by mu blbě, ale to je psovstvo neřeší.
Zvenku nosí akorát ty klíšťat, jediný štěstí je, že je vzorný pacient a nechá si ho bez problémů vyndat.
a pacienti to jsou taky vzorní jakmile nějaké nesou už jsou pod stolem ale když je chytím tak drží, ví že dostanou i ten piškotek.
Tino, vím že piškotek za klíště, za česání, oba jsou bohužel krasavci na dlouhéééé česání, občas jen tak že jsou. To víš že si vemou a ví bestije kde jsou schované. Ale skutečně si vemou v té době jen tři dát víc odejdou bez povšimnutí....
Není tady
No jasně, po klíštěti následuje piškotek za statečnost, podezírám ho, že v tom je ten důvod vzorného pacientsví, ale co, motivace přízemní, ale aspoň nemusím jednou rukou přidržovat 40kg psa a druhou vytahovat klíště :-).
Ještě česat, to by mi chybělo, naštěstí pes jest krátkosrstý, takže česat netřeba.
Není tady
Tiina napsal(a):
Jo a ty fotky jsou krásné, hlavně ty psíci samozřejmě, ale i ty z Prahy. Co je to za nádraží ? A ty tramvajové koleje to je kde ?
Pokud vím tak foto č. 2 (Praha na dlani) je metro Vyšehrad a foto č. 6 je křižovatka Ohrada. Žádné nádraží. Statické fotky kluk neumí
A těch fotek máme se psíky hodně dal jen tohle já mu dám aby přidal. A pak někdy v srpnu tam určitě přibude halda fotek z velké cesty, ale o tom někdy jindy
Není tady
Tiina napsal(a):
No jasně, po klíštěti následuje piškotek za statečnost, podezírám ho, že v tom je ten důvod vzorného pacientsví, ale co, motivace přízemní, ale aspoň nemusím jednou rukou přidržovat 40kg psa a druhou vytahovat klíště :-).
Ještě česat, to by mi chybělo, naštěstí pes jest krátkosrstý, takže česat netřeba.
Musím ho držet zejména když je to u ucha. a 40 přidej ten černej má 46 kg
Není tady
Jo, když si někdo pořídí (zcela moudře) psa , který je ideální pro canisterapii, tak to se mu to potom žije...
Já si pořídila psa ke svému naturelu (zcela nemoudře) ... border teriéra...
Kolikrát si říkám, už nikdy více, ale pejsek je již starší a já uvažuju o .... no takovej irskej teriér by nebyl k zahození
Není tady
Tiina napsal(a):
Heč, Míša měl tuhle klíště na vnitřní straně ucha a seděl, držel a počkat až jsem mu to vyndala. Vzorný pacient.
Co to je vůbec za psíci ? Labradoři ?
Skoro jen je to Flat Coated Retriever
když si dáš tuhle stránku http://www.retriever.cz/ tak odtama je one Flat, ale je tam i tento můj první pes RARACH Z VLČÍCH LUK
ten mrňous ke kokřík španěl
Není tady
Tiina napsal(a):
Jess no ono s tím plemenem je to složitý. Já taková duše jemná a citlivá :-)) mám doma dobrmana.
Pisateli tak skoro, ale jsou moc krásní.
No Labrador a Retrívr jsou sourozenci
Tak to máš pravdu v jádru hodneja dobrotivý raťafák vždyť to má v plemenu
Upravil(a) Pisatel (29. 5. 2008 16:52)
Není tady
No nevím, jestli přímo sourozenci, ale tak něco jako příbuzný :-))
No jasně, že je hodnej a dobrotivej. V knihách píšou, že prej i velmi inteligentní, ale jak se každý den přesvědčuju, nelze věřit všemu, co se píše v knihách.
Není tady
Jessika napsal(a):
Jo, když si někdo pořídí (zcela moudře) psa , který je ideální pro canisterapii, tak to se mu to potom žije...
Já si pořídila psa ke svému naturelu (zcela nemoudře) ... border teriéra...![]()
Kolikrát si říkám, už nikdy více, ale pejsek je již starší a já uvažuju o .... no takovej irskej teriér by nebyl k zahození
Kamoši majú borderteriérku, submisívnu hyperaktívnu fenečku menom Karma... !
A moja mama raz naivne zisťovala, kde má naša javečica dno - a zistila, že nemá. Po cca tretej normálnej porcii si Linduška šla vyvracať prebytky na záchod a vrátila sa s vrtiacim chvostíkom po nášup... Rímske orgie hadr...
Upravil(a) Selima (29. 5. 2008 17:17)
Není tady
... mou profesí je testování a nalézání chyb...
dneska jsem jich našla spoustu a kupodivu, naši programátoři vůbec neměli radost
Není tady
Selima napsal(a):
Ty mně děsíš..., já jsem si říkala, když dalšího teriéra, tak jedině fenku
Upravil(a) Jessika (30. 5. 2008 17:21)
Není tady
Svým dcerám, psovi, křečkovi i sobě....
Přinesla jsem do naší rodiny dalšího člena - rybičku Oskárka. Nádherný modrý sameček - láska na první pohled. Mám se u čeho uklidňovat-rybičky prý klidní mysl.
Upravil(a) petra72 (30. 5. 2008 17:06)
Synovcovi, 20 měsíců - poslušně jsem lehala na polštářek, který mi nosil. Děsná kůlna vydrželo nám to dost dlouho
Není tady
Jessika napsal(a):
Selima napsal(a):
Ty mně děsíš..., já jsem si říkala, když dalšího teriéra, tak jedině fenku
No, ona je fakt milá, prítulná, ale šialený blázon... Líha si nielen pred psami, ale aj pred fenami... pred deťmi zalieza so skrine(ale oni majú cca poldruharočnú dcérku, tak to vcelku chápem) a je celkovo dosť nevyspytateľná. Ale ja by som teda psa nechcela, ja si lepšie rozumiem s fenami. Pripadajú mi empatickejšie, poslušnejšie a neutekajú(teda s výnimkou hárania).
Není tady
Naší recepční - pustili jsme jí domů dřív a pak jsme zjistili, že zvorala jedinou práci, kterou měla udělat a my to teď musíme za ní dodělat...
To Sel: jo, hárání u fenky se dost obávám. Když si představím, jak se plížíme kanálama, abychom nepotkali žádného pejska...
Upravil(a) Jessika (2. 6. 2008 17:56)
Není tady
No ale, háranie je väčšinou 15-20 dní 1x, maximálne 2x do roka... My sme chodili von v čase, keď bolo menej psov... toť vše. Zato psi majú asi pakáreň po celý čas, čo sa hárajú feny v okolí...
Není tady
Selima napsal(a):
No ale, háranie je väčšinou 15-20 dní 1x, maximálne 2x do roka... My sme chodili von v čase, keď bolo menej psov... toť vše. Zato psi majú asi pakáreň po celý čas, čo sa hárajú feny v okolí...
Psi ne
Jejich páníčkové
Není tady
No, primárne psi(zažila som takých, čo sa potom odbavujú na ľudských nohách) a sekundárne páníčkovia.
Není tady
Náš pes přestává žrát ... no na to, že ještě máme dvě feny, to je pakárna pro psa i páníčky slušná, potvrzuju
A radost jsem dneska udělala dceři - nabarvila jsem jí hlavu. Na černo - ona je totiž "gothic" .... hmmmm...
Není tady
Včera pani vrátničke v mojom druhom zaemstnaní(ale niekedy časovo "prvom"), lebo som ju ráno prichádzajúc veselo pozdravila "Dovidenia"! Keď som potom naozaj odchádzala a lúčila sa, dvíhalo jej kútiky úst.
Není tady