29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
klubko: este by mne potesilo kdybych ty penize mohla utratit na to co mne se libi, takhle to cpu na najem v brne. holt zivot neni porad jen ruzovej.
Není tady
synovi - že jsme dnes jeli na výlet na kole a koukali na řece, jak na úmělé dráze pro divokou vodu jezdí lodičky , a on mě udělal ještě větší, že mě ve výsledku nechal ujet 17km
Není tady
ket napsal(a):
klubko: este by mne potesilo kdybych ty penize mohla utratit na to co mne se libi, takhle to cpu na najem v brne. holt zivot neni porad jen ruzovej.
Neboj. Ono bude lít. Znám to taky od mala
Není tady
Pisatel napsal(a):
Jessika napsal(a):
ket napsal(a):
...jako brigada je to fajn a v Brne i celkem dobre zaplaceny, ale delat to celej zivot bych nechtela. ..
Prosím tě, Ket, opravdu je to dobře placený?
Já jen, že manžel jedný mý kamarádky dělá v bance a chodí si přivydělávat právě do kasy (oba manželé pracují...)
To mi příjde jako nepoměr.Ty Jess to jsi mě šokla informací, že zaměstnanec banky si musí chodit přivydělávat do kasy. Nebo blbě chápu tvou větu a chodí si přivydělávat kamarádka? I tak je to dost shok informace, že už i v bance chybí many
Ano. Manžel (pracující v bance u kasy) si chodí přivydělávat do kasy v obchoďáku.
Proto jsem se ptala , taky mi to nesedí.
Buď mám zkreslený představy ohledně platu v kase prodejny nebo v kase banky
Není tady
Tak na menším městě mají ty paní v pokladně v bance, pojištévně atd tak 15 000 hrubého:)
Není tady
Podařilo se mi udělat radost dcerce.
Nikomu, spíš naopak. Jsem blbá.
Není tady
Je to možná blbůstka...
Určitě jsem udělala radost synovi a jeho kámošovi, může u nás v pátek strávit odpoledne.
Je to jeho premiéra u nás Vlastně jsem udělala i radost sobě, protože není nic hezčího než šťastné dítě.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Nikomu, spíš naopak. Jsem blbá.
nejsi, tě klepnu, jestli to ještě řekneš a mě jsi udělala radost mailíkem
málem mi vypadly oči
Není tady
Tak já dneska udělala radost své dceři, že jsem ji dala papat:), dále příteli, že jsem mu udělala večeri(tedy aspoň doufám), pak taky sobě, že jsem si dala malý pivečko:)
Není tady
Tak to bylo hodně dávno, to si ani nepamatuji.
Ja úsmevom a pekným poďakovaním stánkárovi, ktorý nemal časopis, čo som chcela... A potom tomu asi vyše ročnému dievčatku, ktoré chcelo silou-mocou odísť so mnou a zlostilo sa, keď som odchádzala. Ale aj ono urobilo radosť mne...
Není tady
Tiina napsal(a):
No pes dostal ráno pár piškotků :-)
jojo, psina je boží, ještě, že je máme - těm se tak snadno dělá radost (stačí přijít domů)
Není tady
Tiina napsal(a):
A to dostala místo snídaně? ty tedy jí tejráš tos jí moc radosti neudělala
Není tady
Pisatel napsal(a):
Tiina napsal(a):
A to dostala místo snídaně? ty tedy jí tejráš
tos jí moc radosti neudělala
Ty nemáš pejska?
Asi ne, protože nevíš, že ráno při odchodu je třeba vhodit pár piškotů do misky se žrádlem, zvolat hlasitě :"Já přijdu, hezky čekej" a pak zdrhat...
Abys neviděl ty vyčítavý oči s pohledem typu : Ty si jdeš sadisticky občůrávat rohy sám a mně tady zase necháš...
Není tady
Jess náš pes má ráno výraz "už vypadni, ať si můžu jít zase lehnout" :-) je tedy fakt, že on je přes den na zahradě, kde má spoustu zábavy. Víte například, že vlaštovky jsou strašlivě nebezpečný a je potřeba je řádně vyštěkat ?
Není tady
to můj pes je pohodář. Příjde z procházky, sežere misku, udělá oči "14 dní jsem nejedl, dej mi ještě, nebo zavolám Kubišovou", nic dalšího nedostane, tak jde dekorovat sedačku, hodí gaučing-strečing a jen cvaknu klíčema v zámku už chrní
Není tady
Ani jsem netušila ,jakou radost udělam mojí skoro 90 lete sousedce,ktera je sama jako kul v plotě a rodina ji zna jen když něco chtějí když jsem jí donesla na ochutnaní tvarohove knedlíky s jahodama.Až to snad nebyla radost,ale vděčnost.Je to asi trochu smutne ,ale byla rada.
Není tady
Jessika napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Tiina napsal(a):
A to dostala místo snídaně? ty tedy jí tejráš
tos jí moc radosti neudělala
Ty nemáš pejska?
Asi ne, protože nevíš, že ráno při odchodu je třeba vhodit pár piškotů do misky se žrádlem, zvolat hlasitě :"Já přijdu, hezky čekej" a pak zdrhat...
Abys neviděl ty vyčítavý oči s pohledem typu : Ty si jdeš sadisticky občůrávat rohy sám a mně tady zase necháš...
A tihle dva hafánci nestačí? http://jakubik.mysteria.cz/ (dej si tam zvířata).
Já nevím jak Ty, ale já mám "raťafáky hodné psíky" vychované tak, že "Já přijdu, hezky čekej", počkám až se uvelebí na svých pelíšcích a odcházím. Jo že maj smutné oči, to já také, nechci pracovat .
Ale máš je vidět, když si uvařím kafíčko, a nebo si kafíčko vařím později. To je mazec, vytí, štěkání a strkání do mě. Dokud nedostanou své 3 pisškotky, čtvrtej už nechtějí mlsouni jedni, jsou k neudržení a protivní, ale jak dostanou nevyjí, neslyší, nejsou, ...... raťafánek hodnej pejsek
Není tady
Tiina napsal(a):
Ty máš psy, který nechtěj piškotek navíc ???? To je asi světovej unikát.
Tak oni nejsou světovej unikát, znám víc psů co piškotek vůbec nemusej, zato zas přinesou domů cokoli jiného. /šišku, .....klíště, ...... ztracenou manželku....
/
Není tady
:-)) já jenom, že to naše psisko nemá na piškotky žádnou horní hranici, kdyby mu jich člověk nacpal sáček, sežere sáček, když dva sáčky, tak dva sáčky. Jasně, bylo by mu blbě, ale to je psovstvo neřeší.
Zvenku nosí akorát ty klíšťat, jediný štěstí je, že je vzorný pacient a nechá si ho bez problémů vyndat.
Není tady