3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Ahoj, tak malá to měla letos u třikrát. Kdy to měla poprvé tak jsem vůbec nevěděla co to je. Kdy jsme pak přijely na pohotovost a pan primář mi řekl,e jsme přijely za pět minut dvanáct,e se mohla udusit tak jsem se pěkně vylekala a hlavně viděsila.
Teď u,ale vím co dělat, kdy nás to zas chytne.
Jste tady někdo kdo to taky zail? Pojďte si povídat o zkuenostech s laryngítídou,ale i dalími věcmi.
Není tady
Ähoj Piskutku,
můj syn trpěl na laryngitidu asi tak do svých esti let, měl ji dohromady asi čtyřikrát. Pozná se to podle těkavého kale, teplota nemusí být vysoká. Větinou se to projeví v noci, kael duení. První pomocí je okamitě odejít s dítětem v náručí do zimy, na balkon, na zahradu, hodně otevřít okno. Otok v krku trochu oplaskne a dítěti se lépe dýchá. Dál pomáhá hodně zvlhčovat vzduch v místnosti a navtívit lékaře. Neboj, vyroste z toho, stejně jako z toho vyrostl můj syn, je to nemoc hodně malých dětí. Drím palce
Není tady
jo, a pekelně tě krábe v krku, slzí ti oči, nemůe polknout- je to jako angína bez teploty.... a kdy ji máte chronicky, to je peklíčko
Není tady
Holky, tak malá to měla v jednom roce a tak mě to vyděsilo, hlavně ten přístup v nemocnici, e jsem hned běela k homeopatce. Dala mi nějaké kuličky (název si u nepamatuju, malé je 7 let), a při prvních příznacích těkavého kale jsem je podávala rozputěné ve vodě co 15 minut a u nikdy to nepřelo do laryngitidy, kael třeba ano i rýma, ale u ne laryngitida. V nemocnci mi taky radili, e ne přijede pomoc, má se dát dítě k otevřenému mraáku a má dýchat ten ledový vzduch.
Není tady
piskutek napsal(a):
Darjo70: To já si na přístup v nemocnici nemůu stěovat. Bylo to prostě super.
Tak to je fajn, já tam sice byla před 6 lety,ale bylo to něco, no jo, dneska bych byla chytřejí !!! Tak hodně zdravíčka!!!
Není tady
Malá jí má dneska, opět.
Doufala jsem, e u se nevrátí a dneska se mi zase moje beruka roztěkala.
Má kolem sebe mokré ručníky, dostala studený čaj, čípek a otevřela jsem okno. Opravdu bych ocenila, kdyby se to dnes obelo bez pohotovosti, manel je v práci, musela bych volat taxi a brát sebou i starího syna.........
Tak jsem si postěovala.
Není tady
Zvlhčovač mám, je k ničemu.
Silné froté ručníky okolo postýlky udělají daleko lepí slubu.
Zvlhčovač jsme kupovali dávno před tím, ne se laryngitida u malé objevila.
Povauji ho za nutnou součást domu s ústředním topením.
Není tady
piskutek napsal(a):
A jaký má? Já mám ultrazvukový a ten je akt super.
Máme ultrazvukový i s ionizerem, či jak se to píe.
Navíc máme lonici 20 metrů a tenhle je pro místnost 60 m2.
Není tady
Eri napsal(a):
piskutek napsal(a):
A jaký má? Já mám ultrazvukový a ten je akt super.
Máme ultrazvukový i s ionizerem, či jak se to píe.
Navíc máme lonici 20 metrů a tenhle je pro místnost 60 m2.
Měly jsme ultrazvukový,ale přestal fungovat tak jsem ho poslala na reklamaci a zatím jsme bez něho. Čekám a se ozve ta firma.
Není tady
Tak musím to zaukat,ale teď jsme bez záchvatů. Jsem moc ráda. Malá byli v Solné jeskyni ze kolkou. A doktorka nám to i doporučila,tak začneme chodit taky
Není tady