29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kuty: "Mužští se musí zabavit,aby nám nezlobili."
Chlapi by nemeli zlobit sami od sebe. A zena je lidska bytost, ne pracovnik zabavniho prumyslu!
Upravil(a) terezka007 (7. 6. 2008 17:15)
Není tady
terezka007: Záleží na tom, co ti ten chlap "přináší", proč s ním jsi. Jestli ti to stojí za to zkusit ho "přitáhnout" tím all inclusive servisem. Někdy to je naprosto zbytečný. A někdy je taky zbytečný se trápit tím, co chlapi dělají.
Za sebe říkám, že to ježdění do bordelu by mi vadilo a šla bych od toho asi. Když spolu ani nežijete, děti nemáte... nebo bych mu řekla, že mi to vadí a jestli chce pokračovat, tak sorry, ale beze mně... Jo horší by bylo, kdybych s ním měla děti, žila s ním ... to by bylo pak fakt těžký. Ale takhle? ... Pche, chlapů je
Není tady
terezka007 napsal(a):
Chlapi by nemeli zlobit sami od sebe. A zena je lidska bytost, ne pracovnik zabavniho prumyslu!
... a na světě by neměly být války a lidi by se měli mít rádi, amen
Není tady