Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 30. 5. 2008 17:39

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Re: Nevinné návštevy bordelu

Jessiko, mě by spíš vadila ta psychická nevěra. Když by si za nějakou roznožkou chodil vylívat srdíčko z problémů, místo aby je řešil.

A odpověď byla na danou otázku. O nějakých jednorázovkách mimo nebyla řeč.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#27 30. 5. 2008 20:39

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Já bych mu nevěřila. Nevidím jediný důvod, proč, když se chce jeho kamarád zúčastnit sám, nejede tam sám. Proč by se nechal vozit od někoho, kdo tam na něj nečinně čeká v baru.

Možná to tak je, protože to jednou zkusil a nic mu to neříkalo, ale že to nevyzkoušel, tomu nevěřím. A nevěřím bohužel ani tomu, že by ho tam jen tak vozil - proč asi ? Aby tam čekal u kafe ? Copak to má nějakou logiku ? Takový příběh může vymyslet jedině chlap vissla

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#28 2. 6. 2008 22:54

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

asi by mi to nevadilo

Není tady

#29 3. 6. 2008 8:43

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

Za žádného člověka nelze dát v tomhle směru ruku do ohně. Když se občas podívám kolem sebe, někdy šokuje, jak rychle jde od sebe pár, na první pohled pohodově sehraný, bez jakýchkoli známek nespokojenosti.
To, že muž odveze kamaráda ochotně kdykoli, je u nich normální. Ženská by to vzala jinak a kamarádka by jí jistě v noci o odvoz nezavolala..../"blázníš, Máňo? Já mám před sebou velký prádlo a s těma dětma se věčně nevyspím..."/ Muž většinou kolem děcek, vaření, praní...nekmitá a tu energii pomoci kámošovi díky silné mužské solidaritě prostě najde. I na odvoz pochybného charakteru.
Co mě ale zaráží, je jiná věc. Mě zaráží to, PROČ TI TO ŘEKL. Buď je čistý jako lilium, takže si to může dovolit, nebo si je tak Tebou tak dalece jistý, že si může dělat, co chce a taky si to dělá. Ponechme stranou, co tam dělá doopravdy, zda sedí jen u baru či si občas užije, protože Ty nemáš šanci to zjistit. Samotné dva fakty, že tam jde /možná to je obráceně, možná totiž kryje kamarád jeho/ a že Ti to říká, jsou pro Tebe moc špatné. Ponech stranou myšlenku na pořádný cirkus, ten dělají ženy, které nevědí, jak jinak inteligentněji vyřešit rozpory s manželem, protože cirkus je věcí veřejnou a potřebuje diváky. Sousedi, rodiče, známí...v prvních řadách a v prvních chvílích, budou samozřejmě při Tobě, on jí chodí do bordelu a kdovíco tam dělá...jenomže jak si na tu myšlenku zvyknou, bude jim čím dál víc vrtat v hlavě, proč tam vlastně chodí. Budou na Tobě pozorovat a pro sebe si třeba i mylně dešifrovat jisté známky v chování, a pak si řeknou...no jooo, ona říká to a to, tváří se tak a tak...na tom něco je z její strany...a to bude pro Tebe taky špatné.

Uvedla bych příklad ze života: můj žárlivý muž mi dělal doma dusno kvůli naprostým hloupostem. Nemohla jsem se ani volně zasmát u televize, hned stál za mnou a ptal se, co mi scéna ve filmu připomíná, že se tak podezřele bavím. Kromě jiných věcí, které byly už neúnosné. Samozřejmě, zpočátku jsou spory mezi těmi dvěma a ven se nedostanou. Jenomže za čas to bylo už v širší rodině veřejným tajemstvím a to nikomu teda neprospívá...No a tak si jednou sedím u příbuzných...sama bez něho, pípne mi SMS od kámošky, která jen píše ne volá jako já, odpovím jí hned u kafe, protože na to zřejmě čeká a toho se chytne švagrová, která mi přede všemi okamžitě vpálí...: "no já se nedivím, že ti ten tvůj doma dělá scény, když se takhle chováš a provokuješ ho..." A hned jsem měla po chuti ke všemu, co se týká muže a příbuzných. Dotyčná švagrová svého muže občas používá ke hlídání malých dětí, když jde s kámoškama do světa, zatímco já doma slýchávala urážky nejhoršího kalibru, když jsem se vrátila z tělocvičny na našem sídlišti a doma měly dospělé děti i muž naklizeno, navařeno...Bezmocný vztek. Nic víc...Mám snad každou SMS ukazovat muži i příbuzným? Být totálně za blbce všude? Protože když někdo někoho má, jistě si dobře domluví způsob komunikace, aby to ututlal a nenechá si psát volně kdykoli v průběhu dne. A pokud mu lidi píší a volají volně, pak je to nevinné a druzí se tím nemají zabývat...

Což bych tak trošinku převedla do Tvé pozice. Možná Ti o tom manžel řekl, protože to je nevinné. Jenomže, příležitost zloděje dělá...Zvykneš si, že kamarádovi pomáhá a on, až si to tam jednou zkusí, NEBUDE MÍT TAKOVÉ ZÁBRANY, ŘEKNE SI, I CO, ŽENA STEJNĚ VÍ, ŽE TAM OBČAS CHODÍME...

Zbývá Ti jediná věc: způsobit, aby tam neměl čas či chuť chodit. On sám.

Někdo Ti tady radil...svádění, oživení manželského sexu. Je to taky způsob, ale tak trošinku nešťastný. protože pokud jste spolu x let a v sexu stereotyp a nic moc...bude to víceméně trapná záležitost, najednou si kupovat prádélko na hrát hru, kterou každý prohlédne, je to krátkodobá záležitost, protože jemu dojde, že to děláš za účelem odpoutání a že s tím přestaneš, jakmile návštěvy bordelu pominou.

Myslím, že je i jiný způsob. Takový, abys muže přesvědčila, že jsi vzala informaci jako fakt a neřešíš ji. Zkrátka i Ty jemu řekni, jedu si na výlet do Prahy po obchodech, kámoška potřebuje boty. Jdu s kamarádkou na první rande s pánem na inzerát, ona se bojí. Jdu si jen tak zaplavat do bazénu v sousedním okrese, protože jsem slyšela, že je tam bezva tobogán. Zkrátka, pokud budeš sedět doma s psím oddaným výrazem, kdy že se páníček vrátí domů a ukřivděně se ho budeš vyptávat na podrobnosti, je cesta ke konci vztahu...

Není tady

#30 3. 6. 2008 17:38

maia
♥♥♥----

mila kalupinka,

dakujem za prispevok, celkom ma zasiahlo, ze mas take neprijemnosti s manzelom a dufam, ze sa to nejak vyriesilo / vyriesi.
K teme, skutocne priatelovi v tomto smere zatial stopercentne verim, ale zhodneme sa v tom, ze prilezitost robi zlodeja, to je presne to, co mi na tom celom vadi. Robit sceny by, ako sama vravis, nemalo zmysel, preto som zvolila cestu, ze som dala najavo, ze sa mi to nepaci, ale nerobila som z toho haloo. to by si takisto mohol povedat, ze ked uz si kvoli tomu odo mna nezasluzene vypocuje, preco to nezrealizovat a nech je to aspon opravnene...
No inak, stereotyp nas vztah zatial po troch rokoch nezasiahol, asi len to, ze kedze spolu nebyvame, prilezitosti k neznostiam je trochu menej, ale to sa da nejak vyriesit gloria Takisto mam svoje aktivity, chodim na tanecnu, stretavam kamosky, takze v tomto smere pohoda, nevisim na nom ani mu nic direktivne nezakazujem.

Môžeš stokrát opakovať "teplo", ale pokiaľ neurobíš oheň, teplo nebude.
rómske príslovie

Není tady

#31 3. 6. 2008 21:27

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

Maio, manželství je dořešeno, je už klid. Tak ty vlastně s ním nežiješ a vzhledem k těm třem letům a Tvému přístupu...se mi ta popisovaná  záležitost zdá celkem pod kontrolou...Asi ho fakt jen vozí, nepochopitelná pánská solidarita...

Není tady

#32 4. 6. 2008 9:11

misa1234
♥♥♥♥---

-----

Upravil(a) misa1234 (4. 6. 2008 9:12)

Není tady

#33 4. 6. 2008 9:19

misa1234
♥♥♥♥---

KALIK napsal(a):

Na jednu stranu je chválihodné, že se přiznal. Na druhou ti zase udělal vrásky. Když už se toto děje, je asi lepší o tom vědět, zatím nedělá nic nevhodného, když jen vozí kamaráda. Furt lepší když vozí a ty víš než když nejen vozí a ty nevíš. Určitě bych mu ale sdělil, že se mi to nelíbí.

Souhlas

Není tady

#34 4. 6. 2008 21:00

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

PavlaH: "Víc by mě asi žralo, kdyby se chodil vykecávat s nějakou kámoškou a svěřoval jí naše partnerské problémy."

Co mě k tomu napadá...:
No, Majin přítel opravdu nemusí využívat "bordelových služeb", ona taky může být jeho novou kamarádkou ta barmanka ...
Vím o sobě, že svou kamarádku bych za gigolem taky párkrát zavezla big_smile, i v noci. Jsem už taková. A taky vím, že když na něco nemám náturu, tak prostředí neprostředí, neovlivní mě to tak, abych s tím "začala taky". Protože jsem si sebou jistá.
Kdyby můj manžel vozil kamaráda do bordelu, měla bych dvě možnosti: buď s tím nesouhlasit, nebo tam na kafe do baru jezdit s ním, abych mu zkrátila čekání wink big_smile.
Ostatně, bylo by zajímavé říct příteli, že chci vozit jeho kamaráda do hampejzu s ním, že než si kamarád "vybaví ty záležitosti", můžeme si my dva v autě - povídat wink.

Upravil(a) Tercila (4. 6. 2008 21:02)

Není tady

#35 5. 6. 2008 9:49

abadon
♥♥♥♥---
Místo: 3. planeta sluneční soustavy

Kuty napsal(a):

Maio,co je podle tebe horší - takové chování Tvého partnera nebo skutečná nevěra,tajné schůzky,podvádění atd?
Neber si moc příklad ze ženských,které umí udělat chlapům doma cirkus a akorát tak po nich řvát-to je jen jejich zoufalý pokus upozornit na svoji maličkost,když to jinak neumí,ve skutečnosti se tak tomu druhému jen víc zhnusí.

Co tak být pro Tvého partnera ještě zajímavější a přitažlivější než jeho kámoš a trochu víc si ho zkrátka k sobě "pomaloučku a polehoučku"přitáhnout?Příjemný večer,smích,šampaňo,svádění,jindy taky třeba trochu kultury nebo posezení s přáteli no dá se toho vymyslet víc.Mužští se musí zabavit,aby nám nezlobili.

Takže vlastně to funguje tak, že ten dotyčný bude za to ještě svým způsobem odměněn lepší péčí? A funguje to i obráceně? Jako když půjdu někam do báru a budu pokukovat po jiných chlapech, semtam s nimi zakoketuji, tak budu mít doma All inclusive? wink

Tohle řešení moc nechápu. Normální chlap by se nechal svést, rozmazlit, pak by si za*ukal, natáhl by kaťata a odjel s kamarádem. Navíc dotyčná neví, kdy bude kamarád volat, to by ho musela do postele tahat každý den už někdy od hlavních zpráv na ČT a provozovat neustále až do kuropění. Líbí se mi názor Kalupinky, ať si užívá ona také po svém. Jen ať ho nechává v nejistotě. Ovšem všeho s mírou, občas to může být kontraproduktivní řešení.

Upravil(a) abadon (5. 6. 2008 10:03)

Není tady

#36 5. 6. 2008 9:51

abadon
♥♥♥♥---
Místo: 3. planeta sluneční soustavy

Jo, a taky nechápu, že když má ten dotyčný kamarád na bordel a tím pádem na okrádání rodiny (pokud si neškudlí z kapesného), tak že taky nemá těch pár korun na taxika.

Upravil(a) abadon (5. 6. 2008 9:56)

Není tady

#37 5. 6. 2008 10:11

D.
♥♥♥♥---
Místo: Praha-východ

Ano, Majo, vadilo, ale hlavně bych musela přemýšlet o tom, do čeho se ještě můj přítel nechá zatáhnout... Vezme si půjčku, když bude příbuzný potřebovat splatit dluhy z hraní atp.? Asi bych měla opravdu o čem přemýšlet...

Lidé jsou tak svobodní, jak chtějí. James Baldwin

Není tady

#38 5. 6. 2008 10:30

Fifida
♥♥♥----

abadon napsal(a):

Jo, a taky nechápu, že když má ten dotyčný kamarád na bordel a tím pádem na okrádání rodiny (pokud si neškudlí z kapesného), tak že taky nemá těch pár korun na taxika.

Teda to je fakt!

Pravý přítel jež tě v srdci chová,nezná sladká lichotivá slova,
pravdu poví třeba trpce zněla,pravdu přijmy i když zabolela.

Není tady

#39 6. 6. 2008 17:49

maia
♥♥♥----

tercilka,
ist s nimi nemozem, lebo jeho kamos je zenaty, a ja o tom nesmiem vediet, ze chodi do bordelu. smile takze ja to akoze neviem.

D.,
nad tym tiez rozmyslam, co este moze prist...ale pomaly ho ucim povedat nie.

abadon,
tiez nechapem, preco si nevezme taxik!

rómske príslovie

Není tady

#40 6. 6. 2008 18:20

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

maia napsal(a):

chcem zdoraznit, ze som si naozaj ista, ze tam chodi (zatial) iba ako sprievodca, takze ziadne testy zatial nevyzadujem.

lollollollollollollol

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#41 6. 6. 2008 18:23

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

maia napsal(a):

tiez nechapem, preco si nevezme taxik!

Mozno sa hanbi smile A mozno ho pouziva ako zastieraci manever, keby nahodou volala manzelka: "Som s ..., mam ti ho dat k telefonu?".
Alebo  to ber tak, ze je to podobne, ako ked idu zenske na zachod, tiez nejde len jedna smile
Alebo jednoducho tvoj priatel tlaci kaleraby a ty mu ich zeries wink

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#42 7. 6. 2008 0:10

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Maio,
asi se opravdu necháváš tlačit do pozice, která je nanejvýš podivná. Okolí určité dvojice partnerů by totiž mělo brát na vědomí, že ti dva si mohou říct "skoro všechno". Tudíž by Tvůj přítel neměl před svým kamarádem vyvolávat pocit, že jejich kamarádství je důležitější než čestnost mezi vámi dvěma - partnery.
Ten "kamarád" dělá hned dvě věci velmi neférově: jednak podvádí svou manželku a jednak nutí Tvého partnera jakoby lhát Tobě.
Nevím. Už jsem zmiňovala, že pro svoje kamarádky taky dělám hodně, ale tohle se mi nějak nezdá... Sama si prober, jaké jsou možnosti:
- pustit to z hlavy a zkusit nad tím vůbec nepřemýšlet (to asi nejde, nehledě na to, že zanedlouho můžeš řešit nějakou pohlavní nemoc...) hmm
- pokecat o tom s partnerem a vymluvit mu tohle kamarádění smile
- pokecat o tom s partnerem a přemluvit ho, abys před oním "kamarádem" mohla vystoupit z "ilegality" big_smile
- zvyknout si a tolerovat tyhle pánské jízdy jako součást svého života (to bych si dovolila nedoporučit, když cítím, že Ti to jeho chování nevyhovuje, navíc ty možné nemoci....) hmm
Jsi asi mladá. Jednu výhodu svého "stárnutí" cítím v tomhle: kdybych čuchala "bejkárnu", s oběma pány bych zatočila poměrně rychle. wink big_smile
Udělej to, co cítíš, že musíš udělat. Jedině tak to bude doopravdy správné. A hlavně se před oběma chlápky neboj projevit svůj názor. Ty jsi v tomhle příběhu ta hlavní osoba. Ten záletný nefér chlápek ať si fakt bere taxíka a Tvůj partner ať pořádně popřemýšlí, s kým se kamarádí....

Není tady

#43 7. 6. 2008 0:13

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Oxi: "Alebo  to ber tak, ze je to podobne, ako ked idu zenske na zachod, tiez nejde len jedna smile "

Oxi, náhodou mně by bylo dost trapně, kdybych šla na WC ve dvojici nebo s partou kámošek big_smile big_smile big_smile. To fakt nepěstuju big_smile.

Není tady

#44 7. 6. 2008 11:18

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Oxi napsal(a):

maia napsal(a):

chcem zdoraznit, ze som si naozaj ista, ze tam chodi (zatial) iba ako sprievodca, takze ziadne testy zatial nevyzadujem.

lollollollollollollol

Oxi, nevím čemu se směješ wink to není legrace, ale vážná věc gloria
MMCH co je to "¨tlačiť kaleráby" Tlačit kedlubny - jak zní doslovný překlad do češtiny - to asi nebude to pravé ořechové, že smile? Já bych řekla, že to bude něco jako "věšet bulíky na nos", nemám pravdu?

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#45 7. 6. 2008 12:15

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Je to trošku odklon od tématu smile, ale mně kaleráby momentálně připadají významově úplně stejně jako bulíky - konkrétní představa celkem žádná big_smile big_smile.

Upravil(a) Tercila (7. 6. 2008 12:16)

Není tady

#46 7. 6. 2008 15:01

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara jj, asi tak, vystihla si to uplne presne, doslovny preklad nieje vhodny smile
A ja viem, ze je to vazna vec, ale je k smiechu, ked niekto napise nieco taketo ...

Není tady

#47 7. 6. 2008 15:10

maia
♥♥♥----

Oxi napsal(a):

Kiara jj, asi tak, vystihla si to uplne presne, doslovny preklad nieje vhodny smile
A ja viem, ze je to vazna vec, ale je k smiechu, ked niekto napise nieco taketo ...

oxi, neviem, co je na tom smiesne, bola to reakcia na to, ze niekto napisal, ze by vyzadoval testy na pohlavne choroby...

rómske príslovie

Není tady

#48 7. 6. 2008 15:16

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

a moj smiech reakcia na to, ze si dovolis s istotou tvrdit ... big_smilebig_smilebig_smile

Není tady

#49 7. 6. 2008 15:28

maia
♥♥♥----

zatial si to dovolim tvrdit smile mozno to znie v tomto sucasnom svete naivne, alebo az smiesne, to uznavam.

rómske príslovie

Není tady

#50 7. 6. 2008 17:05

terezka007
♥♥♥----

abadon napsal(a):

Kuty napsal(a):

Maio,co je podle tebe horší - takové chování Tvého partnera nebo skutečná nevěra,tajné schůzky,podvádění atd?
Neber si moc příklad ze ženských,které umí udělat chlapům doma cirkus a akorát tak po nich řvát-to je jen jejich zoufalý pokus upozornit na svoji maličkost,když to jinak neumí,ve skutečnosti se tak tomu druhému jen víc zhnusí.

Co tak být pro Tvého partnera ještě zajímavější a přitažlivější než jeho kámoš a trochu víc si ho zkrátka k sobě "pomaloučku a polehoučku"přitáhnout?Příjemný večer,smích,šampaňo,svádění,jindy taky třeba trochu kultury nebo posezení s přáteli no dá se toho vymyslet víc.Mužští se musí zabavit,aby nám nezlobili.

Takže vlastně to funguje tak, že ten dotyčný bude za to ještě svým způsobem odměněn lepší péčí? A funguje to i obráceně? Jako když půjdu někam do báru a budu pokukovat po jiných chlapech, semtam s nimi zakoketuji, tak budu mít doma All inclusive? wink

Tohle řešení moc nechápu. Normální chlap by se nechal svést, rozmazlit, pak by si za*ukal, natáhl by kaťata a odjel s kamarádem. Navíc dotyčná neví, kdy bude kamarád volat, to by ho musela do postele tahat každý den už někdy od hlavních zpráv na ČT a provozovat neustále až do kuropění. Líbí se mi názor Kalupinky, ať si užívá ona také po svém. Jen ať ho nechává v nejistotě. Ovšem všeho s mírou, občas to může být kontraproduktivní řešení.

S Abadonou na 100% souhlasim. Nektere zeny na babinetu si opravdu mysli, ze zena musi vsechno tolerovat a jeste delat all inclusive servis, aby si nahodou manzilka nerozhnevala. Boze!.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí