29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahojte,
mam taku otazku. Moj priatel ma znameho, ktory ma nanho skutocne vyrazny vplyv. Napriek tomu, ze ten znamy je zenaty, zvykne si zaskocit do bordelu. No a moj priatel ho tam obcas (zatial viem o 2 pripadoch) sprevadza, resp. vezie, ked ten znamy je pripity, tak mu zavola. Kym ten znamy si vybavuje v tom bordeli "zalezitosti", moj priatel nanho pocka a potom ho vezie domov. Za ten cas pokeca s barmankou, vypije colu. Ked som sa to dozvedela, mala som mierne nervy, lebo aj ked priatelovi doverujem, podla mna navsteva tohto zariadenia, aj ked zatial nevinna, zvysuje pravdepodobnosti, ze tomu raz sam podlahne. Priatel ma pocit, ze to zbytocne nafukujem, ja som mu na to povedala, ze vacsina zien by urobila po tomto zisteni poriadny cirkus, comu on ale neveri. Tak ako damy (pokojne aj pani), co by ste na to povedali???
Není tady
Kdyby můj partner navštěvoval bordel, tak to by mi teda dost vadilo.
Není tady
Mohla bych napsat - je to jeho věc atd., ale napíšu, že by mi to vadilo taky - protože vadilo. Jasně, že zakázat mu to nemůžeš - ale bavit se o tom a říct, co si myslím - to bych udělala také
Není tady
A pokud to bude vadit moc, můžeš z partnera udělat expartnera
Vadilo by mi to taky ...
Není tady
přidávám se... vadilo by mi to a to hodně
Není tady
V jednom vlákně jsem Val napsala, že jsem nejtolerantnější partnerka v širokém okolí, ale asi se mám ještě co učit! MNĚ BY TO TAKY VADILO!
Mám na jazyku 100 a 1 argument, proč by mi to nemělo vadit... například, že když bude chtít, tak zahne a nemusí jít do bordelu...blablabla
ale vadilo by mi to. Jsem prostě jen ženská. lol
Není tady
Tak to by mi taky vadilo a dost.A asi bych mu nevěřila.
Není tady
Rozhodně bych se neradovala ..a když o tom tak přemýšlím ..vadilo by mi to.Příležitost dělá zloděje ...na druhou stranu ... řekl Ti o tom ...čili netají, nemlží ...buď je tak mazanej nebo holt říká pravdu, že dělá jen taxikáře ...
Není tady
Spíš ať napíše nějaká, které by to nevadilo Neznám žádnou, leda by v tom bordelu měla zrovna šichtu.
Není tady
Nevadilo, pravděpodobně, ale musel by na testy.
Víc by mě asi žralo, kdyby se chodil vykecávat s nějakou kámoškou a svěřoval jí naše partnerské problémy.
Není tady
Je to sice moderní, ale i mě by to vadilo, asi jako převážné většině žen. Je zvláštní tolerovat partnerovi hampejzy, na to musí být asi povaha. Mě by umytí, ani testy nepřesvědčily. To bych raději zemřela na pohlavní zdrženlivost, než mít partnera flamendra, tam nikdy nevíte, co nakoupíte...
Není tady
Až tomu podlehne, tak ti nejspíš o tom vůbec neřekne - pokud není super upřimný, bych si tipnul. Takže zatím zřejmě nic nebylo.
Aneri napsal(a):
Je to sice moderní, ale i mě by to vadilo, asi jako převážné většině žen. Je zvláštní tolerovat partnerovi hampejzy, na to musí být asi povaha. Mě by umytí, ani testy nepřesvědčily. To bych raději zemřela na pohlavní zdrženlivost, než mít partnera flamendra, tam nikdy nevíte, co nakoupíte...
Potíž je, že tento druh nevěry je obtížně zjistitelný (možná vůbec nejobtížněji zjistitelný ze všech) na rozdíl třeba od milenky, kolegyně v práci atd. Ale na druhou stranu asi se většinou používá ochrana.
Neviem, ale asi by mi vadilo, keby tam chodieval pravidelne... Jeden čas som sprevádzala partnera po herniach a rôznych nočných podnikoch(bývalý bol jeden čas gambler) a cítila som, aký vplyv môže mať prostredie na človeka aj vtedy, ak sa vňom neangažuje... - v podstate som nehrávala, len som si dala drink a robila mu spoločnosť - ale ani tak som sa tam necítila dobre. A jasne som vedela, že keď človek niekde trávi veľa času, má to na neho vplyv či už si pripúšťa(alebo či chce), alebo nie. Jednorazovú návštevu by som asi neriešila, ale opakované... by som mu povedala, že nie som nadšená a je na ňom, čo urobí.
Není tady
Maio,co je podle tebe horší - takové chování Tvého partnera nebo skutečná nevěra,tajné schůzky,podvádění atd?
Neber si moc příklad ze ženských,které umí udělat chlapům doma cirkus a akorát tak po nich řvát-to je jen jejich zoufalý pokus upozornit na svoji maličkost,když to jinak neumí,ve skutečnosti se tak tomu druhému jen víc zhnusí.
Co tak být pro Tvého partnera ještě zajímavější a přitažlivější než jeho kámoš a trochu víc si ho zkrátka k sobě "pomaloučku a polehoučku"přitáhnout?Příjemný večer,smích,šampaňo,svádění,jindy taky třeba trochu kultury nebo posezení s přáteli no dá se toho vymyslet víc.Mužští se musí zabavit,aby nám nezlobili.
Není tady
Na jednu stranu je chválihodné, že se přiznal. Na druhou ti zase udělal vrásky. Když už se toto děje, je asi lepší o tom vědět, zatím nedělá nic nevhodného, když jen vozí kamaráda. Furt lepší když vozí a ty víš než když nejen vozí a ty nevíš. Určitě bych mu ale sdělil, že se mi to nelíbí.
Není tady
ahojte, dakujem za prispevky!
chcem zdoraznit, ze som si naozaj ista, ze tam chodi (zatial) iba ako sprievodca, takze ziadne testy zatial nevyzadujem. A tiez som to brala tak, ze ked mi to povedal, tak je to zatial naozaj neskodne.
Ked som sa dozvedela o tom prvom raze, som mu povedala, ze sa mi to nepaci, a jasne som dala najavo aj fakt, ze sa mi nepaci spravanie jeho kamosa, ze ho vobec navadza chodit na take miesta. O tom kamosovi mam skutocne hroznu mienku hlavne vzhladom na fakt, ze ma milu manzelku a roztomilu malu dcerku, ktore o nicom netusia. No a o tom druhom raze sa v podstate preriekol (boli sme vonku a z jednoho bloku vysla slecna a priatel sa zacal nenormalne smiat, ze ju videl v bordeli), kedze medzitym som na toho jeho kamosa tak alergicka, ze mi to uz radsej ani nespomenul, ze tam zase boli. ..
Vztah medzi mojim priatelom a tym jeho kamosom je skutocne zvlastny, podobne ako napisala Selima, chodia spolu do herni (ten jeho kamos dost hra) no a sem tam do toho bordelu. Ked je s nim, je z neho akysi iny clovek...A Kuty ma pravdu, sms, kavicky s kamoskami, tajne stretavky, by ma rozcertili viac ako toto.
Urcite nie je problem v tom, ze by bolo travenie casu so mnou malo pritazlive, prave naopak. V podstate sa tie ich akcie odohravaju neskoro v noci, ked ja uz aj tak doma sladko spim, takze v tomto si nekonkurujeme. A ten kamos ma nenormalne presviedcacie schopnosti, je schopny zavolat mu o tretej v noci a vytiahnut ho z postele, lebo potrebuje odviezt alebo pozicat prachy. Priatel proste nevie povedat nie!
Není tady
Osobně bych tedy ,decentně řečeno, nebyla nadšená z kamaráda, který otravuje ve tři ráno, že je na šrot a potřebuje odvézt do bordelu. A co se těch samotných návštěv týká...no upřímně, mezi námi děvčaty, bych asi nebyla nějak ráda, na druhou stranu já svému partnerovi věřím a doufám, že na to aby šel s děvkou mám přeci jenom dost hrdosti.
Není tady
PavlaH napsal(a):
Nevadilo, pravděpodobně, ale musel by na testy.
Víc by mě asi žralo, kdyby se chodil vykecávat s nějakou kámoškou a svěřoval jí naše partnerské problémy.
Aneri napsal(a):
jako že je zdravotně spolehlivější, když má utajenou milenku nebo když náhodně po tancovačce obšťastní jinou ?
to je teda lepší, než když jde ke sledované profesionálce, která to hlavně kvůli sobě dělá jen s ochranou ?
Upravil(a) Jessika (30. 5. 2008 16:20)
Není tady
Vadilo.
Vůbec bych to nechtěla vědět.
A rozhodně bych mu nežrala,že mu tam dělá jen " taxika "
Pravděpodobně (jak se znám) , tak bych začala mojí kámošce dělat ochranku - ona si na víkendy platí " společníka "
Upravil(a) Santala (29. 5. 2008 16:37)
Není tady
Jess prosím oprav si příspěvek. Druhý výrok jsem nikdy nenapsala. Vadí mi to.
Není tady
Maio, ten kámoš to je teda šílenec a nářez najednou.
Polož se na otázku,jestli Ti to takhle s tím Tvým přítelem vyhovuje,jestli je to až na tady tyto výpady s ním OK.Připadá mi,že se tvůj přítel nechává dost ovlivňovata manipulovat podonými grázlíky a s takovým člověkem,bych asi neztrácela čas - roky běží,bacha na to.Říkám nevím,jak to ve skutčnosti vše je,ale z Tvéhho psaní vyplývá dost nespokojenosti a tak bych milému příteli asi dala nůž na krk - buď já nebo přítel,ale fakt dost bacha všeobbecně na chlapy s málo pevnou vůlí.Ty jsou pak horší než děcka.
Není tady
Kuty, mas skutocnu pravdu v tom, ze sa priatel tymto individuom necha dost ovplyvnovat. Ale naozaj iba nim, inak tieto problemy nie su. Ide o to, ze to nie je len kamos, v podstate su pribuzni (pre zjednodusenie som ho v uvode oznacila za kamosa, no ale hodi sa asi vysvetlenie), ako deti toho spolu vela prezili a preto je ten clovek pre mojho priatela akasi srdcovka. Akoby zil stale v nejakej iluzii z detstva a nevnimal, ze ten clovek sa zmenil, ze kazdeho ineho, kto by sa tak spraval by bez vahania vypustil zo svojho zivota. Preto ultimatum ake navrhujes (aj sama som nad tym uvazovala) nevidim realne. Uz len preto, ze je to v podstate rodina. To znamena, ze ten clovek tu bude vzdy, jedine, ze by sme sa v buducnosti niekde odstahovali alebo co...A to je na tom to desive, ze celozivotne sa nim zaoberat sa mi velmi nechce...Priatel je z toho dost smutny a niekedy uz aj podrazdeny, ked sa vecne do toho chlapa obuvam (celkom vdacny objekt, pripisala by som mu aj rastuce ceny potravin na vrub). Takze sa snazim ho aspon mierne ovplyvnit v zmysle, aby sa nenechal v noci tahat z postele kvoli niekoho vymyslom. A minule uz aj sam uznal, ze to uz bolo vela a ze nabuduce si dupne. Tak som zvedava Krasny slnecny den vsetkym!!
Není tady
PavlaH napsal(a):
Jess prosím oprav si příspěvek. Druhý výrok jsem nikdy nenapsala. Vadí mi to.
Sorry... to je to kopírování.
Anebo že by podvědomě ...obě mluvíte o tom, že byste se v případě návštěvy svého parnera u profesionálky obávaly o zdraví....
Myslela jsem tím, kdo zaručí, že ty "neprofesionálky" jsou ok?
A ty většinou po svém (a bohužel i po "tvém") partnerovi nasazení ochrany asi požadovat nebudou...
Není tady
Mě by to taky vadilo.