|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
ahoj přistěhovala jsem se do prahy a moje kamarádky co jsem tady měla se vrátili na moravu, namám tady nikoho s kým pokecat u kafča atd
Není tady
Ahojky Danielko, mrkla jsem se na tvůj příspěvek a naprosto chápu, co teď prožíváš.I já jsem na tom po včerejšku podobně.:-(Nezajdeme někdy na to kafíčko?Z jaké části Prahy jsi?
Není tady
Ahoj mile ráda zajdu s tebou na kafíčko, jsem ráda že se mi někdo ozval víš sem tady tak sama a ani nemáš s kým pokecat já vim jak ti je je to hrozné chlapi jsou nekřestanské svině ale oni jsou ty nejlepší.pokud chceš piš mi mejlík.Já jsem z prahy 4 novodvorská a ty?
Není tady
Já jsem z Prahy 10-Vršovic, budu ráda, když si budeme psát na mailík,tady mi to pořád blbne. Martina.Jungvirtova@seznam.cz. Je mi 26 let a tobě?
Není tady