Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 27. 5. 2008 10:14

Danielka009
♥------

je něco horšího než když žena zjistí, že ji přítel lže a podvádí

Ahoj,
nevěděla jsem kam komu se svěřit za kým pro radu či slyšet něčí názor.
Jsme s přítelem nějakou tu chvilku, myslela jsem jak je vše v pořádku, jak sem našla toho pravého, což si třeba myslí leckterá z nás  a říkáme si tak to je ten můj vysněný princ a časem a skvělý tatínek mého dítěte.Zezačátku máte tzv.růžové brýle, nedáte na svého miláčka dopustit je naprosto bezchybný, a on Vám vykládá jak jste jeho andílek, čekal na Vás velý život nikdy by Vás NEPODVEDL a NELHAL, jelikož to je věc která se mu silně příčí.No a tak si říkáte, takového chlapa toho jsem hledala celý život.
Po nějaké té době sedíte doma sama u kafe, začínáte trpět samomluvou a začne se Vám hlavou prohánět mnoho myšlenek.A proč? No protože z kouzelného miláčka se vyklubal posranej vorkoholik, kterej myslí jen na to jak se bude topit v penězích, vozit si pr... v káře jako sou pasatky, octavky a vedle sebe bude mít po boku cituji ,, pořádnou kun....." a vlastní byt atd.Ale Vám vykládá jak by byl nejradši doma s Vámi a chodil na procházky.A pracovat musí, aby jsme nestradali.Můžu Vám říct že v tu chvíli, když Vám probleskne toto všechno hlavou co navykládal a neuvědomuje si co všechno z té buby vypustil, tak mačkáte ten hrníček s tím kafem a říkáte si jak byste ho tak nakopala do té jeho naduté pr... a ten hrníček mu tam nejradši vrazila. A tak začnete zkoušet cestu jako je marné vysvětlování, že by mohl zbrzdit a chodit dřív domů a stále nic, začínáte mít ponorku, užírate se zda nemá jinou.No jo apak se to potvrdí, ale to zjištění.Nechá otevřený email a odejde na toaletu, sedíte naproti tomu počítači a říkáte si nesmím nesmím tam nahlednout, nakonec ta zhoubná zvědavost nedá a hned ta první zpráva Vás zhodí ze židle takže koukáte na počítač jako bacil do lékárny a nevěříte svým vlastním očím, to prase si tam domlouvá schůzku s nějakou lehkou dívkou z privátu schůzku a tam její nechutné fota.Mejl zavřete těžce polknete, ale ten pocit je hrozný, nemůžete mu říct tak a ted vím vše.Sedíte vedle něj a posloucháte jak se na Vás těšil atd ty hloupé kecy a nezapomene opomenout zítra mám miláčku školení.V tu chvíli jsem vstala a odešla to vydýchat ven jelikož se to nedalo jinak než dát s kamarádkou než mě tady nechala samou storstark dát ze 3pivka na uklidnění ne pořád ale za čas jen dvě neuškodí.No a kdybych měla pokračovat dál nevím zda to oplakat nebo si přiznat, že jste se zase napálila, máme společnou domácnost spol.věci těžko se odchází bolí to a máte ho ráda.Ale taky máte svou důstojnost,dělám dobře volím li cestu odchodu asi nemá cenu si nalhávat že to bude lepší a bylo to nevinné povyražení ???Zklamal Vás taky někdo tak?

Není tady

#2 27. 5. 2008 10:37

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Re: je něco horšího než když žena zjistí, že ji přítel lže a podvádí

ANO

...vlítni na blog Estel
...nebo na vlákno mámy, co se jí na Silvestra zabila dcera

Prostě, až to přebolí, zjistíš, že je se to dá přežít. Nic jiného než ČAS ti teď nepomůže.

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#3 27. 5. 2008 10:54

Danielka009
♥------

Jessika napsal(a):

ANO

...vlítni na blog Estel
...nebo na vlákno mámy, co se jí na Silvestra zabila dcera

Prostě, až to přebolí, zjistíš, že je se to dá přežít. Nic jiného než ČAS ti teď nepomůže.

přebolí není to hrůza jako životní neštěstí nebo tak myslela jsem jako tak obecně žena muž

Není tady

#4 27. 5. 2008 10:58

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

... horší je, když si uvědomí, že k tomu ta žena něčím přispěla sama.

Není tady

#5 27. 5. 2008 11:11

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Danielko, je-li vše co jsi napsala pravda, tak moje rada zní:jdi od něj a zační znovu někde jinde s někým jiným.
S někým, co za to stojí!
A jak píše Jess, čas všechno zahojí a jsou horší věci - viz níže.
Taky jsem se před pár měsíci rozešla s přítelem (z jiných důvodů) a není to lehký, ale jednou bude líp!

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#6 27. 5. 2008 11:11

Danielka009
♥------

Martinka1 napsal(a):

horší je když mu ta žena skákala kolem pr..., a myslela si jak dělá dobře

Není tady

#7 27. 5. 2008 11:21

Ota
Moderátor(ka)

Je, když muž zjistí, že mu žena lže a podvádí.
Z pohledu muže.

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#8 27. 5. 2008 11:38

Danielka009
♥------

myslela jsem z hlediska vztahu mž žena ne nejhorší na světě

Není tady

#9 27. 5. 2008 11:55

Ota
Moderátor(ka)

Danielka009 napsal(a):

myslela jsem z hlediska vztahu mž žena ne nejhorší na světě

Danielko009, chtěl jsem to jen trochu odlehčit.

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#10 27. 5. 2008 12:03

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Prosím ťa - fakt je pre teba ten pravý chlap s takýmito názormi? va Tomu by som teda dopriala všetky k...y sveta a ja by som šla hľadať niekoho normálneho.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#11 27. 5. 2008 14:33

Jiněnka
♥♥♥♥---

Jeho životní hodnoty a postoje jsou jinde. Hledej takového, který je bude mít tam co Ty. Ony peníze nezahřejou a k...a vlastně taky ne. Jenže některým to ke štěstí opravdu stačí. A pak nezbývá než ho nechat užívat si to "jeho" štěstí, zavřít dveře a jít hledat to svoje malé, skromné, ale opravdové štěstíčko hjarta  Držím palec tummenupp

Upravil(a) Jiněnka (27. 5. 2008 14:33)

Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl!

Není tady

#12 27. 5. 2008 19:27

Simonas
♥♥♥♥♥--

Treba je to nedorozumeni.Zkus si s nim promluvit a pak jednej.

http://lb1f.lilypie.com/DZuYp2.png

Není tady

#13 27. 5. 2008 20:15

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

takových horších věcí než tohle je........

Není tady

#14 27. 5. 2008 20:45

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

z hlediska vztahu muž žena je horší náhlá smrt. A tady o život nejde. Ty můžeš zvednout pr..., přesunout se jinam a najít lepšího mmuže než tohohle managora.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#15 19. 11. 2008 23:57

elizabeth123
♥------

Ahoj Danielko,

uz jsem schopna po silenem rozchodu alespon cist tato temata. Presne co pises jsem si prozila. S pritelem jsem byla od puberty, 13 let, posledni roky co zacal pracovat, tak mu to stouplo do hlavy...penize, auto, dobra prace...a pak to zacalo. Napred se vysmival tem co chodi do bo....u a pak tam s nimi zacal chodit, ...hodne prace prace prace....chat, night cluby....prace prace....a kdyz jsem se snazila neco rict, ze mi to vadi, tak jsem tak akorat ja dostala vynadano co mi je do toho.  I po tech letech jsem si rikala, ze ho neopustim, ze to prejde. Ale to pak nemuzes jit sama nikam aniz bys nemyslela na to, co mozna nekde provede...sileny. Po par navstevach psycholozky, ktera mi radila at odejdu, jsem si stejne rekla, ze to neudelam. A byla v tom dal. Ale ted uz je to temer pul roku, co jsem byla schopna se odstehovat, napred sama a ted mam uzasneho pritele. Taky jsem to resila alkoholem, silene hubla, zdravotni problemy jsem z toho mela a nestoji to za to. Ale to clovek musi pochopit sam, nikdo te nemuze do toho nutit odejit, ac mi to vsichni z okoli rikali. Preju ti at to dokazes taky, protoze v tom se zit neda. Hodne stesti

Není tady

#16 20. 11. 2008 0:21

katafyge
♥♥♥♥♥--

ano - môže byť aj horšie, keď  začne robiť  nielen to - po x rokoch -  a ty máš s ním deti

drž sa storstark

Není tady

#17 23. 11. 2008 10:24

Natálie
♥♥♥♥♥--
Místo: Severní Čechy

Martinka1 napsal(a):

Na tom něco bude tummenupp .

Změna přichází pomalu.
Paul McCartney

Není tady

#18 28. 1. 2009 14:35

abadon
♥♥♥♥---
Místo: 3. planeta sluneční soustavy

Danielka 009: A čím to, že se takhle chová? Proč mu to dovolíš? On tě něčím vydírá nebo jsi na něm hmotně závislá, že neodejdeš - případně se nesbalíš na týden a neodjedeš s kamarádkou někam na dovču - čistě udělat dámskou jízdu.

Není tady

#19 28. 1. 2009 15:20

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Danielka009 napsal(a):

Ahoj,
nevěděla jsem kam komu se svěřit za kým pro radu či slyšet něčí názor.
Jsme s přítelem nějakou tu chvilku, myslela jsem jak je vše v pořádku, jak sem našla toho pravého, což si třeba myslí leckterá z nás  a říkáme si tak to je ten můj vysněný princ a časem a skvělý tatínek mého dítěte.Zezačátku máte tzv.růžové brýle, nedáte na svého miláčka dopustit je naprosto bezchybný, a on Vám vykládá jak jste jeho andílek, čekal na Vás velý život nikdy by Vás NEPODVEDL a NELHAL, jelikož to je věc která se mu silně příčí.No a tak si říkáte, takového chlapa toho jsem hledala celý život.
Po nějaké té době sedíte doma sama u kafe, začínáte trpět samomluvou a začne se Vám hlavou prohánět mnoho myšlenek.A proč? No protože z kouzelného miláčka se vyklubal posranej vorkoholik, kterej myslí jen na to jak se bude topit v penězích, vozit si pr... v káře jako sou pasatky, octavky a vedle sebe bude mít po boku cituji ,, pořádnou kun....." a vlastní byt atd.Ale Vám vykládá jak by byl nejradši doma s Vámi a chodil na procházky.A pracovat musí, aby jsme nestradali.Můžu Vám říct že v tu chvíli, když Vám probleskne toto všechno hlavou co navykládal a neuvědomuje si co všechno z té buby vypustil, tak mačkáte ten hrníček s tím kafem a říkáte si jak byste ho tak nakopala do té jeho naduté pr... a ten hrníček mu tam nejradši vrazila. A tak začnete zkoušet cestu jako je marné vysvětlování, že by mohl zbrzdit a chodit dřív domů a stále nic, začínáte mít ponorku, užírate se zda nemá jinou.No jo apak se to potvrdí, ale to zjištění.Nechá otevřený email a odejde na toaletu, sedíte naproti tomu počítači a říkáte si nesmím nesmím tam nahlednout, nakonec ta zhoubná zvědavost nedá a hned ta první zpráva Vás zhodí ze židle takže koukáte na počítač jako bacil do lékárny a nevěříte svým vlastním očím, to prase si tam domlouvá schůzku s nějakou lehkou dívkou z privátu schůzku a tam její nechutné fota.Mejl zavřete těžce polknete, ale ten pocit je hrozný, nemůžete mu říct tak a ted vím vše.Sedíte vedle něj a posloucháte jak se na Vás těšil atd ty hloupé kecy a nezapomene opomenout zítra mám miláčku školení.V tu chvíli jsem vstala a odešla to vydýchat ven jelikož se to nedalo jinak než dát s kamarádkou než mě tady nechala samou storstark dát ze 3pivka na uklidnění ne pořád ale za čas jen dvě neuškodí.No a kdybych měla pokračovat dál nevím zda to oplakat nebo si přiznat, že jste se zase napálila, máme společnou domácnost spol.věci těžko se odchází bolí to a máte ho ráda.Ale taky máte svou důstojnost,dělám dobře volím li cestu odchodu asi nemá cenu si nalhávat že to bude lepší a bylo to nevinné povyražení ???Zklamal Vás taky někdo tak?

Řekla bych že vím a odešla.
Tohle nemá za potřebí žádná z nás.
Dopřej mu co chce, bez těch jeho keců směrem k tobě.
Good luck.

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#20 28. 1. 2009 15:20

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Prosím ťa - fakt je pre teba ten pravý chlap s takýmito názormi? va Tomu by som teda dopriala všetky k...y sveta a ja by som šla hľadať niekoho normálneho.

Souhlas tummenupp

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#21 11. 2. 2009 15:05

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Horší by to bylo, kdybys byla na mateřské, těhotná , měla tři malé děti, žádnou babičku, hypotéku společnou, byt s tržním nájmem, kontokorent vybraný, auto nepojizdné.
Vraz mu obrovskou pusu, dík a papa . A zalykej se štěstím, že tě "propustil" tak brzo.Mohla se naplnit i výše uvedná hororová vize

Není tady

#22 11. 2. 2009 16:15

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

jj, je miliarda omnoho horsiv situacii ...

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#23 11. 2. 2009 16:17

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

PavlaH napsal(a):

z hlediska vztahu muž žena je horší náhlá smrt.

a najlepsia mala smrt (fr.) tongue

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí