|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
no já tu mám prááce jakna kostele ale jsem zvědavouš.... čekám do devíti a musím jít...
Není tady
Gabi - jen jsem ti chtěla napsat, že Marky jí všechno - ale těstoviny byt i na malé kousíčky jí vaděj a neumí je rozkousat.
Není tady
čau, koukám vás napínám, tak klííííd, žádný těhu neni, jedna čárka jako za starejch časů 
ale kde se ta mrcha courá to ví bůh, zítra jdu na fesťák tak určitě dorazí 
Není tady
Gabi, ja dnes dala extra kousky a myslim,ze uz opravdu nechce,tak to umi vyzvracet,protoze se mi po trech lzickach poblindil a potom znovu,tak jsem to dotretice nezkousela a dala mu tekutou polevku s malinkatymi kousicky a to jeste poplakaval,ale nakonec oteviral pusinku sam a snedl to cele.
Není tady
jé tak naše lejdy když jí chci udělat radost koupím od hami makarony se sýrema šunkou, jako dneska, a ta si čvachtala...
Není tady
jéé tak trapnýýý mohla bejt prča i tady...
Není tady
Jo? Tak to mě nenapadlo... Já jí zatím dávala jen kuskus a ten zbaštila v pohodě. Tohle jsou takový pidihvězdičky, ale asi se těžko polykají. Ona totiž zatím nežvejká, všechno hned polyká.
Není tady
kačí já vim, jsem fakt trapná a akorát jsem utratila třicetdva ká na prd 
do polívky dávám jen ty vlasový nudle a pak trochu pomixuju, nechávám hodně řídký, oni ty nudle jak chladnou ještě nabydou...... klasický těstoviny taky nechce 
Není tady
Jé, Čekan, to je nudáááá.... 
Kačí, ty makarony bych snědla sama 
Sluní, já bych musela malou asi přivázat a upevnit i hlavu, protože byla jak větrnej mlejn a ani malá hračka do paciček nepomohla, bušila mě sní do lžičky
vrrrr... Polívku měla až za uchem.
Není tady
Gabi - já jsem zkoušela kolínka, špagety, nevíc co ještě - rozkrájela na pidi kousky, ale asi se jí to lepí na patro, čico a pak to plive, ale maso rozkouše v poho.
Není tady
no to sis fakt mohla namalovat na papír a za ty prachy si koupit něco na sebe
nebo klukům zmrzku 
tak se mějte jdu nakládat maso....a patlat dort
Není tady
gagi hlavně malou nikam nevaž a nekšíruj na to jsou tu jiný tak se neopič 
Není tady
čekanko - nudle do polívky jsou taky v poho, ty jsou měkkčí,
Není tady
tak v tomhle holky jsou kluci v pohodě, jedí všechny kousky, koušou i Vojta bez zubů i maso, dřív jsem aspoň to mixovala, teď jen nakrájím na kousky
s těstovinama žádný problém
Není tady
jé jsem z tebe udělala "gagi" promiň
Není tady
Gabi,tak to je u nas stejne, Matysek take vsechno polyka.
Není tady
Gabi, tak to ja myslela take,ale neni to samozrejmosti,bohuzel ne u nas. Kouse jen ty kukuricne krupky a treba chleba,ale jidlo zatim ani omylem.
Není tady