29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jé, Tes, tak to pak pošli nějaké fotky z vítání!! My dostali 5000 Kč a k tomu knížku jak mimi roste.
Eli, tak co, už nemá Adélka teplotu?
Mimochodem, nelozíme, jen uděláme tak jeden dva krůčky na čtyřech a padáme na bříško...
Není tady
Mončo. kde to bydlíš, že jste na vítání dostali 5000,.kč???????????????????????????????????????????????????????????????????????
My jsme dostali akorát děsnou osušku s hlavou a nožkama prasátka... A dokonce nám nedali ani žádný pamětní list...
Ten válec na lezení jsme koupili taky, mysleli jsme, že bude mnohem menší, nechápeme, jak s ním má malá lézt, když je větší než ona. Miška je ale , chytne ho do jedné ruky a háže s ním po pokoji...
Není tady
Eli, fakt to může být zoubkama. Já jsem Kristýnce vždycky nechtěla cpát žádné léky navíc, přiznám se, že s Esterkou si vždycky říkám proč ji trápit, když jí něco je a raději lupnu něco co je potřeba a je nám líp. Oběma. Popravdě ono teď Esterce nic moc nebývá, ale třeba i kortikoid jsem mázla několikrát, když ten ekzém byl už několik dní úplně rudý, rozškrábala si to, až jí z toho tekla krev.
Žirafko, že by jsi se k nám přistěhovala?? Stačí když nahlásíš trvalé bydliště a máš to v kapse!
Válec u nás plní úplně stejnou funkci. Dobře se to chytá za ty okraje, hrká to, jsou uvnitř kuličky, tak to lítá o sto šest. Že by ten princip učení lození spočíval v tom, že ho někam švihne a pak za ním doleze???????
Není tady
Ahoj holky, máme první hexu. Sláva
Není tady
Moni na radu martiny jsem dala nurofen a je po placi, bolesti, teplote, uvidime jak ji to dlouho vydrzi.
. Esterka se uz snazi dostat se na 4 to je sikulinka. uz to pujde jako po masle.
Není tady
eli mas sz ohladom toho obcianstva a drzime palce nech je coskoro adelke dobre...
cekan tak co testik? ja som ale zvedavka zvedava
Není tady
4li udělám si ho večer, teď letíme s malým ještě ven, dám vědět, taky jsem jak na trní nemysli
Není tady
Cekanko, bude negativni neboj, se synchronizujes,jen jeste nevis s kym.
Není tady
Ahoj ahoj ,zdraví mumie
Čekankoooooo,ještě mě neumordovala,naopak měla teď jednu hezkou noc Už asi tři dny se po mně plazí jak po lijáně ,musí mě stále vidět,má vážně bezvadný období,jestli se přidají zuby,bude to
Já úplně zírám,že jsou v dnešní době lidi schopní poutat dítě v posteli a ještě si bezelstně radit,jak to jde líp.Já se asi picnu. To nestrávím Taková nevědomost.Kdybych měla zdechnout,tak dítěti nechám volnost a ne to řešit takhle.Občas by si lidi měli o dětech aspoň přečíst,než si je pořídí. Pardon,já musela vypustit páru
Není tady
Saran moje řeč, já to včera málem nevydejchala a musela jsem si nalít čistého vína a tvoje Daninka je šikulka maminčina, furt ti píšu užívej si každé chvilky s miminkem, ještě budeš jednou škrábat prstíkem aby se k tobě přitulila
holky jdu na ten test, pak podám hlášení, rudý komando nedorazilo takže nic než testík nezbývá, to je mazec, sexu mám jak panna maria a řešim tady potenciální těhu
Není tady
Žirafko, my zas máme pamětní list a nic k tomu
Tes, tý jo... No snad bude dnes chrupkat, byla už veselejší, zoubek už je skoro venku... To víš, mě Beru spí jak zabitá, takže tohle mě dost vyjančilo...
Dneska jsem tý mý potfoře uvařila bramborovo-pórkové pyré s kuřetem a ona dělala, jako že se poblinká... no nedostala jsem do ní nic. Tak jsem si to osolila a snědla sama Prďolce jsem nacpala polívčičku z kuřete s těstovinama - no odvázaná taky nebyla, polívku lila všude, ale aspoň něco snědla. Je to nezvyk, vždycky do sebe našťouchala všechno. Velký kousky tam moc nebyly, tak kde je chyba...? Včera taky to uvařený ode mě nechtěla... a dělala, jako že
Upravil(a) Gabrielle (27. 6. 2008 20:17)
Není tady
tak co ta čekanka? čekám,čekám
Není tady
Clare, zrovna jsem to od tebe četla na témátku od Slniečka... Budu to zkoušet dál, třeba je to těma zubama... Možná to chce víc těkutější...
A polévky jim děláš hustější rozmixované nebo vývary s kousíčkama?...
Upravil(a) Gabrielle (27. 6. 2008 20:42)
Není tady
no mluvila že by ještě šli do holčičy néé?
Není tady
různě vývary i s masem, nebo praženou, různé zavářky a jen mačkám vidličkou, dávám jim to dost hustý, a to jedí, spíš mi připadá, že nechtějí nic mixovanýho, protože rozmačkanou bramboru sní
Není tady
Gabi, mi ted uz treti den tak bojujeme s obidkem,jinak mi vsechno ji krasne,tak nevim,kde je chyba, nejak mam pocit,ze zkousi, kam az muze zajit a co si muze dovolit,nejdriv jsem to svadela na to dusno,ale dnes tak dusno nebylo a take jsem s nim bojovala,ale nakonec to spapal a bez vetsich problemu.
Upravil(a) Slniečko (27. 6. 2008 20:51)
Není tady
hm, tak já zkusím ten zbytek polívky trochu pomixovat, aby tam ty těstovinky byly ještě menší... Ale vadily jí i ty malé kousíčky masa - ona asi nevěděla co s nima, zůstávalo jí to na jazyku... no uvidíme, zkusím dát zítra skleničku a pak zas domácí...
Není tady
Cekanka si urcite udelala test a bud dnes vecer nebo zitra rano to dostane, tomu se rika zakon schvalnosti.
Není tady