29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Taky ještě nelozíme. Ale statečně se doplazíme všude kam je potřeba - jako americký voják.
Není tady
Takto mi teď usnula:
Není tady
Teda mončo ty máš úplnou hadí ženu doma, fakt dobrý
Tak co, taky už jsi ráda že je konec školního roku?
Není tady
Ne, nejsem. Teď je to taková pohodááááá! Krisťula sice furt lítá někde venku, ale přesto budu muset mít navařeno, nějaké nakupování atd. furt všechno plánovat i ve spojitosti s ní... No 7.7. jede na tábor, tak si ještě týden užiju klidu.
Jak dopadnul ten Váš tábor? Jede Aleš?
Esterka mi poslední týden dva strašně špatně usíná. Vždycky jsem ji dala do postýlky, ona si něco požvatlala a za chvíli spala. Teď??? No hrůůůza!!! Řev jakmile uvidí dudlíka (máme ho jen na spaní, takže už ví, že ji čeká postýlka), příšerné. Vyžaduje abych ležela u ní a JÁ NECHCI!! Měla jsem tak naučenou Kristýnku usínat s ní a ta představa dvakrát / třikrát denně čekat v posteli než usne až někdy do tří let, nějak mě to děsí.
Teď nevím, jestli mám být vděčná za to, že mi do devíti měsíců usínala sama.
Není tady
Aleš jede nakonec taky sedmýho na tábor a před tím ještě na týden s mojí mamkou do albrechtic. Vlastně bude pryč celé prázdniny, jen na narozeniny bude víkend doma.
Mončo s tím usínáním bych asi byla tvrďačka, prostě do postele a hotovo, po chvilkách za níc chodit, ale nevyndavala bych jí ani neležela u ní, ono se to brzy srovná když uvidí že s tebou nehne.... adamíš občas taky zkouší divadýlko, momentálně je u nás hitovka vystupování z kočáru, takže ho poutám jak šílená , se spaním ťukám ťukám problémy nemá, dudlík má taky jen na usnutí přes den a na hraní
Není tady
O to se právě snažím, ale když ona třeba včera řvala téměř půl hodiny, to už jsem poprvé fakt nevydržela, vzala ji k sobě do postele, chuděrka ( ) ještě asi další půlhodinu ze spánku ufňukávala... Dnes jsem zuby nehty odolala, no ale já už chci, aby to skončilo!!!
Není tady
Ahoj,
děkuji za odpovědi.
Jsem vyděšená z toho,co psala Berusmon,to bych neustála,ale asi poprvé v životě dostala hysterický záchvat.
Jo usínání,to je kapitola sama o sobě.Taky mi začala vyvádět poslední dobou.Jeden den jsem ji nechala plakat,řvala asi hodinu.To už jsem byla zralá na psychiatra,takže jsem změnila taktiku a doslova do písmene ji v té posteli ukecám ,mám holt závisláka.Jaký si to uděláš takový to máš
A já to mám dost blbý
Upravil(a) Sarana (26. 6. 2008 11:32)
Není tady
Prala jsem teď manželovi polštář (tu výplň) a ono se to má prát BEZ ŽDÍMÁNÍ????
(já tam dala nejnižší stupeň a ... myslím, že pojedeme dnes koupit nový polštář )
Není tady
mončo já polštář taky prala se ždímáním a je v pohodě
jsem zlobra zakřikla, spal půl hodiny a už zas lomcuje v postýlce
Upravil(a) Čekanka (26. 6. 2008 11:47)
Není tady
Teď teda doufám, že se to nějak roztřepe až to uschne.
Není tady
Ahojky holky!
No Čekanko to se musím smát, máš opravdu divocha.
To zase ten náš živočich, jelikož taky nevydrží chvíli v klidu, hlavně po jídle to se hned válí na břiše - takže dneska mi stihl poblít 3x deku co má na zemi na lezení, pak se mi tam jednou totálně vykadil, tak jsem dala deku prát a dala mu tam jinou, po přesnídávce opět začal válet sudy a opět se trochu podělil s dekou, přece si jí nenechá jen pro sebe, tak jsme se šli ven podívat k sousedům na pipinky. No a tam u plotu se mi opět podělal až na záda - holt zuby jsou zuby. Před měsícem mi dělal to samý když mu vylezli ty spodní. Ted si pořád šacuje pusinu prstíkama, tak snad vyleze brzy horní zoubek a dá chvíli pokoj, hlavně s tím "kakáním" jsem musela větrat celý barák. Jo a beru už druhou deku Mates říkal, že prej se flákám.
Ted spí v kočárku pod jabloní a je na půl hodky klid.
včera jsme byli s Nikčou na kontrole na endokrinologii v Motole a dr. když viděl Matese tak povídal Jéééžiši kluku, ještě že ty k nám nechodíš a že ti nemusíme nabírat krev. Je totiž děsně baculatej. I ráno mi snídá kaši, pak ještě kojo hned na to, za dvě hodky celou přesnídávku, k obědu sní 1 a půl skleničky zeleniny, pak hned celý tvaroh nebo jogurt, nejlépe když je toho aspon 140g a večer 200-250 kaše a pak ještě kojo, a v noci ještě 2x kojo... říkám si.. No kde se to beue?
Mončo bezva fotečky!!!! mám taky nějaký nový stáhnu a pošlu
Upravil(a) tes1 (26. 6. 2008 12:23)
Není tady
Tak to my 3x - 4x denně příkrmy, kojení 2-3x denně + 2x v noci. Máme 8.3kg/76.5cm.
Tes, pošli, už se těším!!
Tes, a proč chodíte s Nikou na endokrinologii??
Není tady
Tak taky pěkný jedlík, vid?
No my přece pícháme růstový hormon. ted do toho zjistili Nikče Ehlres Danlosův syndrom - praskají jí žíly a dělají po tělě velké hematomy. Takže putujeme mezi hematologií v motole, antropologií, kardiologií a Bulovkou a do toho ještě rovnátka, normálně si musím vést kalendář na návštěvy u dr - nekecám
četla jem že jsi dostala pokutu - musím se přiznat včera mě na Vltavský směrem na Argentinskou když jsem jela z Motola vyfitli radarem, ještě na mě mával policajt jeden - doufám, že se bude moct manžel ještě odvolat na osobu blízkou - jelikož auto je na něj... chjo - taky ti policajti musej bejt všude.
A co dovolená?
Není tady
Tesi to znám, starší mi taky furt kadil když lezly zuby, adam zatím bez zubu, ale už dva dny je na facku, tak třeba něco vyleze
jinak adamíš mi taky takhle hodně baští, ale jak je hodně živej tak to prostě vylítá nebo co, baculatej teda neni, to byl starší víc..... fotky pošli těším se
taroh a jogurt ještě nedávám, ještě měsíc počkám, je to sice takový jednotvárný furt to ovoce ale co, jo a kaši někdy dávám místo dopol svačiny, výborná je se skořicí Sunarka dobré ráno, ta jede i mně
Není tady
Tes chudák nikča, si taky užije co? ale nejsi v tom sama, Alešák půjde v zimě na operaci s plochýma nohama, rovnátkům a stříhání uzdy se taky nevyhneme, taky si všechno vyžere
mončo teď jsem si všimla, že je Esterka pěkně dlouhá
Tes kolik váží matýsek?
Upravil(a) Čekanka (26. 6. 2008 12:34)
Není tady
To my máme Čekanko asi jako vy, ale Mates je krátkej - cca 68-80cm , takže má fakt všude buclatý záhyby.
jinak my pořád jedeme Hami s jablíčkama tu má nejraději. Pak jsme zkusili ovesnou Sunarku s jablíčkem .- ta děsně smrdí. No a ted jsem koupila hami s piškotama, tak jsem zvědavá. Pomalu mi začíná jíst zeleninu min rozmixovanou, ale musím mu dávat poloviční lžíci, aby s tím neměl takovou práci.
A co výzo, holky, jak se těšíte?
Není tady
Čekan v půli roce měl 8,15 , ale ted fakt hodně přibral, takže ted nevím, cítím to i na sobě, sotba ho unesu... 8,7 jdeme do poradny.
To je fak, že si taky užijete - každopádně si říkám, lepší přijít na to dřív, než něco zanedbat..
Není tady
tak zlobr zas usnul, půl hodiny spal, půlhodiny lomcoval a teď zas chrní, no nechápu
Tes adamíš už kousky taky celkem zvládá, sice mu to trvá než to těma dásněma rozemele, ale jde to....
no a vysvědčení? to víš, první třída, tak snad budou samý, je šikovnej, máme z něj radost, ale nejvíc se těšim až odjede na prázdniny
Není tady
Tes tak dej pak vědět, já už to přibírání nějak nevnímám, jen to vidím na hadrech že furt nakupuju větší
Není tady
Tes, to je právě největší havárka dostat se do spárů tady těm doktorům. Od loňského roku to máme taky tak, nejhorší na tom je, že kdyby jsi tam nešla, tak se na nic nepřijde a žili by jste v naprostém klidu, že máš úplně zdravé dítě. Teda to je můj názor na náš případ. Taky totiž lítáme od doktora k doktoru, nikdo nic nezjistí, ale pro jistotu si nás objedná za půl roku na kontrolu , a tak furt dokola. Už jsem některé kontroly úplně zrušila, protože mi to přišlo jen trápení Kristýnky s tím věčným odebíráním krve atd.
Navíc jí teď zjistili genetickou vadu, takže teď začínáme s kontrolami i my - celá rodina, no je to na palici.
S tím kalendářem to mám stejně tak, kdybych si to nepsala, tak v tom mám zmatky. Teď jsem někde zahlédla jméno jedné lékařky, úplně jsem se zhrozila, že jsme tam zapomněli jít a volala jsem Kristýnčiné MUDr., co ta lékařka je za oddělení, že mi to něco říká a že mám obavy, že jsem na ni zapomněla. No jak magor.
Ono se chodí s plochýma nohama na operaci?? Kristýnka má 1. stupeň, není to ani na vložky do botů, koupila jsem jí žabky, prej to pomáhá.
Není tady
nikča taky bude mít samý - je to taková třídní vlezdoprdleka - no dělám si z ní legraci víš. protože musela mít fotku s třídní učitelkou, když je nějaká služba musí tam být ona, když je nějaké vystoupení musí tam být Nikča - děsný aktivista.
Ted prvních 15 dní bude Nikča u svýho otce, to se mi bude stýskat, pak přijede domu, já budu mít týden na její vyprání, pak jedeme na 2 týdny do chorvatska, pak bude Nikča 14 dní u prarodičů a pak mi odlítá s tchýní do tunisu, takže se mnou bude všeho všudy 3 týdny...
Upravil(a) tes1 (26. 6. 2008 12:45)
Není tady
Mončo to je právě ten bordel, já mu vždycky kupovala jen zdravotní boty, žádnej vietnamec, po trávě chodil bos, prostě všechno jak má být, ale dr mi říkal, ať si to nevyčítám, že u něj je to evidentně vrozené. No on je nemá ploché podélně ale příčně, nevím jak to popsat, zatím má vložky, ale levá noha je na operaci. Ze zadku mu veznou štěp a dají ho do nohy, asi měsíc bude mít nohu v gypsu, navíc mu zubařka v pondělí zjistila že má dlouhou uzdičku nad horníma zubama, takže přední zuby nemůžou k sobě, takže to řízne, všechno bude v zimě, teď v létě se to prý nedělá (kvůli špatnému hojení z veder)
Není tady
gkh huhujbjhj hb ff gv hb hjh hj hjj cf gvvvv d bvvffd x
TO JE Mates!
musím , mějte se!
Není tady
tes já mám taky takovýho šprtíka doma jedinej z ročníku měl bez chyby ředitelský prověrky, už vyhrál dvě čtenářské soutěže a byl vyhodnocen nejlepším sportovcem ročníku, no máme z něj radost (až na to zapomínání, co k němu není přišroubovaný můžu rovnou obrečet) taky udělal žlutobílý pásek v judu, no kéž by jim to vydrželo viď?
Není tady