29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Marky, postupně vyhazuje medvědy, odvazuje mantinely, snaží se strhnout nebesa a tak podobně Jen počkej, taky to zažiješ, ani to nebude dlouho trvat
Není tady
Pinky mně včera zlobr zablokoval postýlkou dveře že jsem se k němu nemohla dostat, tak s ní lomcoval, že jí posunul o půl metru furt stojí a lomcuje, i se mnou
Není tady
Koukam,ze to je vsude stejne, manzel si sexu uzil jen par dni,kdyz jsem rano potrebovala odreagovat a prijit na jine myslenky,aby se mi dobre spustilo mliko,od te doby ma trosku smulu.... Si to hold vybral na pul roku dopredu, takove drobne predplatne...
Upravil(a) Slniečko (25. 6. 2008 22:00)
Není tady
Marki, doporucuji, funguje to stoprocentne,ale ten sexik musi stat za to.....
Není tady
markéta napsal(a):
Joooo, proto já nebesa nechci
máš recht, akorát se na to práší a zlobři to strhávaj
Není tady
No dovol,Gabi.... to by me ani ve snu nenapadlo....
Není tady
ja bych rekla sobotu a to tu treti v mesici
Není tady
Ale zas je to dobrý, že se to dá zatáhnout, když se to...jako souloží Odstraní to psychickou bariéru, jako že se dítě kouká
Teda aspoň u mě....ale já na tu bariéru radši používam 4 decky červenýho
Malá s tou postýlkou taky tak cestuje..a to máme zabržděný kolečka!! Vůbec to nefunguje
Není tady
Holky dobrou, mám tu najednou rozdělanou nějakou práci
Není tady
Cekanko, tak Ty si pokoj nedas
Gabi nezoufej, manzel ma po nocni,tak je uplne totalne mrtvy,uz si ani nepamatuji,kdy se naposledy pritulil a pohladil me.....
Není tady
Teda, já vyžehlila dvě várky prádla, jednu pračku pověsila a tady už nikdo.
Tak dobrou holky. A tebe jsem Marky obzvlášť ráda viděla Opatruj se v těch vedrech
Není tady
Ahojky!!!
Teda, škoda, že jsem nedorazila k PC dřív , docela jste se holky rozjely, to jsem se nasmála.
U nás to je se sexováním taky na bodu mrazu, ale u nás ne jen pro to, že bych byla unavená . Ono to s ním ani nejde.
U Vojtíka žádný novinky - akorát nechce přes den skoro vůbec chrnět a začíná podsouvat nožičky pod pr.... Takže se pořád jen kutálíme.
U mě se MS stále ještě nedostavila, tak mám taky občas obavu z těhu, když už si to ten pták vynutí. Teď mě poslední dobou zase nějak pobolívá břicho, asi náznak MS nebo co .
Není tady