29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jééé, máte stejné rozměry koupelny jako my, luxus
Není tady
my jsme cihlový, pokoje máme jako krávy a koupelnu že se tam ani neotočím, komunismus se podepsal na všem
Není tady
umakart je skvělej, dobře by se boural, cihla s betonovou výstuží je horší, takže zvětšování nehrozí
stejně se budem do roka stěhovat, tak to neřeším.....
Není tady
Gabi dyk makáš do roztrhání těla tak škvára bude
dobrou, taky pomalu padám....
Není tady
Nejak dnes nestiham docitat, Matysek si dal kasi, pak se totalne napraskl z prsika a dala jsem ho v polospanku do postylky a zacal silene rvat, byla jsem u nej 2x a potreti po 5 minutach se sel podivat manzela a dite na brichu a totalne pozvracene, 20 minut jsme ho nemohli uklidnit, vyzvracel i cast kase, pak jsme ho umyly a jeste nestihli ani dat do postylky a byl tuhy a ted mi reknete, z ceho to blindeni, z toho breceni? Je pravdou, ze je zvykly nebo byl zvykly usinat sam,ale v poslednich tydnech jsem ho davala v polospanku po kojeni,tak je mozne,ze ho uz vybrecet nebudu moci nechat,protoze je schopny si vyvolat zvraceni, no takze se mam opet na co tesit. Jako by toho nebylo malo.
Není tady
Ahoj Slniečko, vy máte pořád něco... jak bylo přes noc? Spal Matýsek?
Není tady
Ahoj holky,vy jste teda kecky
Hlásím se do klubu bezzubých a nadšených kojenců Malá už mi zase jí a vypadá to,že jí chutná.Naše dávky jsou malé ,no díkybohu za ně.Sní tak max necelou malou skleničku na oběd ,půl až třičtvrtě skleničky přesnídávky na svačinu a začala jíst kaše(s ovocem - ó díky Čekan
) Dnes jsem koupila bio mražené v marketu a začnu kuchtit.Ovšem jaké kombinace pořád??? Přijde mi,že základem všeho je mrkev...nechci mít malou oranžovou
S čím zkombinovat červ.řepu nebo jak upravit avokádo? Nemáte tip?
Gábi,taky máme pidi koupelnu a v ní pračku s bočním plněním.Bohužel její kvalita musela ustoupit velikosti ,Zanuska .A my máme zase sáááádrokarton,dočasně
Není tady
Jo ,ještě,jak dlouho se má malým dusit ovoce? Kdy můžu dát čerstvé,nechci ji mít na přesnídávkách.Syrový dávám jen banán,moc jí chutná
Není tady
Smisku Matysek usnul v pul desate a pak kolem treti se nam budil co hodina a pul,vzdy jak narazi do rohu a uz nema kam by se posunul,tak se vzbudi a prudi, je potreba jej narovnat a tak stale dokola,ale spal nam jen do pul sedme, jsem cekala,ze to dospi,ale houby houby zlata rybko.
Není tady
Fotky obměním, zatím poslala jen Žirafka, už je tam.
Míša:
Není tady
Pomóc!!! Mám doma strašnýho žrouta!!! Pořád přidávám příkrmy - už spapáme k svačině celou přesnídávku, k obědu velkou skleničku, na noc kašičku a kojíme pořád stejně! Asi nás tu všechny sní - nějaký vynechání dávky mlíčka po obědě nebo tak absolutně neexistuje. Navíc jsem asi chytla nějakou druhou mízu s kójem a jsem jak chodící mlíkárna, asi budu muset vyštrachat vložky do podprdy, nebo co.
Asi budu kojit až do školy.
Sice u toho dělá blbiny, ale napije se poctivě. Žrout jeden!
Není tady
Peti, nic si z toho nedelej, Matysek mi odmita caj a naopak se rozhodl,ze se prsa jeste nejakou chvilku nevzda a ja kojim snad nejlepe za cele obdobi.
To blinkani je udajne zase ve vzduchu nejaka viroza. Take chytime vsechno,co kde lita.
Není tady
Ahoj holky,
Saran, já už třeba nektarinku a meruňku nedusím, jen jablíčko aby změklo přejdu varem, pak to v různých kombinacích namixuju a mám vlastně domácí přesnídávku, dělám si na jeden den a dopol dám jen tak a odpol s rozdrcenýma baby sušenkama. Ovoce do kaše dávám když zbyde (většinou), někdy má kaši jen tak. Banán tak dvakrát týdně, docela je banán znát na kakání, nemá zácpu ale je to tužší
Peťu to je super že Vojtíkovi tak chutná jak příkrmy tak od maminky, bude z něj pořádnej chlap do hospodářství
Holky celý odpoledne jsme byli na bruslích, strašně si to užívám, akorát mi z jednoho kopce rozkmitalo kolečko že jsme se málem vymleli, stalo se mi to poprvé a fakt mě polila hrůza co by se mohlo stát....
Není tady
Sluní, taky mi odmítá čaj a prsíčko je v kurzu jako nikdy. Když mu dám čaj, vezme si flašku do pusiny a začne s úsměvem vykládat.. asi něco na způsob "hele, dobrý pokus, celkem ten čaj ujde, ale když je mlíko, tak vede " A blinkání u virózy jsme si taky užili minulý týden..
Byli jsme dnes v Letňanech, koupila jsem kaše, ale ta ovesná od Hippu mne moc nechytila, udělaly se mi tam hrudky. Asi to blbě připravuji, ale je fajn, že se přidává mléko, mám tu jeden Nutrilon 2 Comfort, alespoň ho spotřebujeme. Dala jsem tam na ochucení jahodovou přesnidávku a pořád chuť nic moc. Malej měl ale takový hlad, že snědl plnou dávku (200 ml). K obědu mi nějak zase stávkoval. I normálně sní jen tak tak malou přesnidávku, dnes ani to ne, ale mix zeleniny od alnatury šmakoval. Já mám pocit, že jí, dokud cítí hlad, pak mi stávkuje, protože se pán přece nebude otravovat lžičkou.. nebo ho trápí to říhání, třeba si u toho cucne čaje, ten pak s obědem při odříhnutí blinká.. převlíkám ho 3x denně, už aby seděl..
Ale pobavil mne, dnes jsme se společně koupali, napoštěla se vana, měla jsem ho na klíně a nožkami studoval proud vody z baterie. Dával ji cíleně tam a zpátky a moooc se mu to líbílo, tak to šplouchá a tak. Jo a válí sudy na posteli, po položení se sám začne točit a baví ho to, ještěže tak..
Není tady
Čekan, jste dobří, že tak bruslíte.. taky bych chtěla, ale nemám brzdu na kočáru a bez ní si netroufnu. Jo padlo definitivní rozhodnutí, dnes jsme po 120 v pět spali až do sedmi, takže raději vstanu a udělám papu, ale vyspíme se oba. Jde to pak poznat na jeho náladě i ochotě být na bříšku. Teď už je to jen ochota, přetočit se zpátky už umí. Jo a udělala jsem mu kolečko z hraček, tak se alespoň točí dokola a posiluje..
Není tady
Tak já hlásím horečku jako hrom (raději jsem neměřila) nasadila jsem Panadol a do rána uvidíme. Druhý den máme problém s kakáním, dost se u toho malá nadře
Snad bude zítra líp...
Není tady
Smíšku, nějaká viróza? Toho teď je spousta. Tak ať se brzy uleví. To kakání jsme tady několikrát probíraly..
Není tady
Bensi, já vím že se to tu řeší pořád dokola... nevím zda Marťa chytla virózu nebo roste zub. Možná je to z horka, fakt nevím, dost mě to teď večer zaskočilo
Není tady
Zkoušíš a nedaří se? To se upraví.. Jojo malej mi začal z ničeho nic blinkat o půlnoci, stačila jsem ho otočit, ležel na zádech.. taky pěkné nervy..
Není tady
Smíšku tak ať je malá brzy v pořádku, my to měli minulý týden, horečka, spavost a pak se spustila rýma, dneska jsme poprvé neodsávali, teplota klesla za dva dny, dávala jsem panadol jen na noc, aby se vyspal....
Bensi já zatím kupuju čerstvou zeleninu, ale nějakou tu směs už taky plánuju koupit. Zítra chci udělat pořádnou hustou polívku s nudličkama, lehce to mixnu aby tam zůstaly kousky a uvidíme jak hošánek bude dlabat, už tam dám vyvařit i cibulku a celer, to teda před podáním vyndám aby to mělo pořádnej šmak
Bensi s tím říháním to máte teda blbý, pořád ho to trápí..... jo a s tím krmením v pět dělej jak myslíš, ale nedá se soudit jeden dva dny, ty režim nedělají, soudit se dá tak po dvou týdnech, já když rušila noční kojo, tak ty rána stály dva tři týdny za prd, budil se brzy a uřvanej, pak se to nějak zlomilo a začal se budit v pohodě dobré náladě a kolem půl osmý osmý, což máme tak nějak doteď......
Není tady
Čekan, já vím, jsem asi měkota, ale celý dny jsem sama a když se nevyspím, je to na nic. Navíc potřebuji, aby byl v pohodě, hodně se hýbal a zlepšil tu motoriku.
Já to poctivě zkoušela, co jsem zpátky z Mexika, ale fakt to nějak nejde. Přijde jeden či dva průjmy a já nemám sílu ani na základní provoz domácnosti. Na odbourání nočního kojení se chytnul během několika nocí. Ale je starší, bude to horší. Zatím se budu snažit o postupné posouvání na pátou, pak šestou... uvidíme..
Není tady