29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Čekanko žijeme, já jen zírám, co vy už všechno umíte
Holky jak poznám, kdyby měla malá žízeň? Já jen kojím cca 5-6 za den + oběd (bohužel v noci asi 2x).
Není tady
Smíšku poznáš to když budeš pití nabízet a buď si ho vezme nebo ne
Není tady
Díky za tipy na kaše, zítra něco koupím, na rýžová je fakt dost sladká a chce to změnu.
Jo taky bych potřebovala, aby se Honzík urval sám a já byla víc v poho. Fakt poznávám, jak je důležité, aby ti prcci dělali v určitém věku určité věci. Je zvědavý a achce poznávat, ale nikam se nehne, tak otravuje mamku, že. S plazením to vidím dost bledě, absolutně nechápe, co by měl dělat. Ale houpání na 4 miluje a fakt se zlepšuje. Jo a máme první náznaky válení sudů, jen nepochopil, že by toho mohl využít..
Není tady
Jó, já nemám ještě ani skleničku ani hrníček. Dnes jsem zkoušela dávat vodu lžičkou... Marťa se na mě dívala jak na blázna
Není tady
Čekanka napsal(a):
On si prcek taky někdy nevezme?? To se u nás absolutně nemůže stát
Není tady
Smíšku a flašku jsi zavrhla jo? Adamíš je obojetník, umí prso i flašku, z hrnku nevypije tolik jako z flašky, takže když je hnusně dávám hrnek, to je mi jedno že moc nepije, když je teplo dávám flašku
Není tady
Gabrielle napsal(a):
hm, u nás nehrozí ani houpání na čtyřech...
fšechno přijde, v pohodě
Není tady
Gabrielle napsal(a):
Gábi, já to taky na ty 4 musím dát, nebo ho mám na sobě, ale nechci, aby lezení přeskočil, už teď se udrží bez držení ve stoje
Není tady
bensi napsal(a):
Čekanka napsal(a):
no jinak to prostě nepoznáš, on ti to milášek totiž neřekne že má žížeň
Není tady
Čekanka napsal(a):
bensi napsal(a):
Čekanka napsal(a):
no jinak to prostě nepoznáš, on ti to milášek totiž neřekne že má žížeň
Jo na čaj mi z vysoka kašle, ale prsíčko může kdykoliv, já nevím, zda v tom nebude taky kus psychiky, vždy se děsně raduje, že bude mlíko..
Není tady
bensi napsal(a):
Gabrielle napsal(a):
Gábi, já to taky na ty 4 musím dát, nebo ho mám na sobě, ale nechci, aby lezení přeskočil, už teď se udrží bez držení ve stoje
adamíš si začíná stoupat o šprušle v postýlce a dělá kliky takže to vidím že do dvou týdnů stojíme, doufám že mu dojde, že maminka si přeje ještě pár měsíců klíííídek
Není tady
bensi napsal(a):
Čekanka napsal(a):
bensi napsal(a):
On si prcek taky někdy nevezme?? To se u nás absolutně nemůže státno jinak to prostě nepoznáš, on ti to milášek totiž neřekne že má žížeň
Jo na čaj mi z vysoka kašle, ale prsíčko může kdykoliv, já nevím, zda v tom nebude taky kus psychiky, vždy se děsně raduje, že bude mlíko..
tak mu to kojení neber, když ho má tak rád, radši jez hodně hariba abys měla přírodní želatinu na klouby
Není tady
No zatím to nebudu hrotit, pojedeme na dovču, ta změna je taky náročná, takže to bude chtít podporu. A sestra je expert na přírodní medicínu, tak zkusíme něco alternativního. Jojo Honzík je můj malý závisláček. Jo a máme to naopak, usíná sám, probouzí se u prsíčka, vtipné. Je pak děsně mazlivý.
To budeš za chvíli Adámka honit po bytě
Není tady
Gabi to ta tvoje převrátí v tom věku taky a několikrát za den
Bensi no uvidíš, adamíš závisláček není, stačí když teče a jestli je to prso nebo flaška je fuk
Není tady
Odpověděla jsem ti do témátka. No taky to jednu dobu tak vypadalo i u nás, ale chyba lávky. Po Mexiku si začal prsíčka užívat..
Není tady
Gabi starší kluk měl v té době rád pračku, vydržel do ní čumět celej program
Není tady
Celý program
Jdu chrnět.. papa a klidnou noc..
Není tady
Bensi to jsem taky čuměla že kojení přežilo i mexiko, jseš fakt dobrá, já bych to vzdala. Jsem ráda, že jsem kojila aspoň tak, přes ty počáteční problémy...... když čtu svojí porodní slohovku, jak tam píšu že nekojíme, ani mi nepřijde, že jsem to fakt psala já
Není tady
Gabrielle napsal(a):
sákryš, já mám pračku s vrchním plněním
tak to jí teda zavčasu vyměň páč jsem si v době kdy čumákoval do pračky udělala nejvíc úklidu a vaření
Není tady