Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 7. 6. 2008 22:01

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Re: Rozchod,vídání malé...2roky

Slunicko05: Neboj se ho! S.akra! Je hezký, že se chtěl domluvit, jenže zapomněl dodat, že jenom tak, jak se to hodilo jemu a to ještě měnil každou chvíli... kašli na to, nepředěláš ho. Nech tomu volný průběh, nezabývej se tím víc, než je potřeba. Počkej na soud, oprosti se od toho, abys ho nějak soudila...on si ten vztah s malou udělá sám a je dospělý a on má tu zodpovědnost. Ne ty. Může tě mrzet, když se nebude chovat jako táta, to je jasný, ale jednou je takový a ty s tím nic neuděláš wink

Jo a paní učitelku ovšem pěkně zmanipuloval, je šikovnééj smile ... Já si někdy taky říkám, co můj bývalý musel navykládat své tehdy milence, dnes manželce...ona na mě koukávala s takovým soucitným výrazem...he he ... smile

Není tady

#77 8. 6. 2008 8:04

jitulak
Zablokovaný
Místo: Jižní Morava
Web

Ahoj Sluníčko pussa  Tak jsem jen něco malo přelouskala,ale cítím z toho,že se ten pacholek nezastaví a chce s Tebou dal manipulovat.Ted tedy přes malou sad A Ty se ho zase bojíš sad  Ze je naštvanej??Jeho problem.Jen vyhrožuje.Myslím,že Ty postupuješ dobře,ale malou bych mu nevnucovala a zezačatku bych asi  trvala na tom,že budeš u těch navštěv.Je to přeci jen ještě prcek ta Vaše mala.

Sluníčko vzpomen si jak jsi to celou dobu zkoušela po dobrem a nikam to stejně nevedlo.Bud kategoricka a nenech si od něj vzít ten klid,ktery jste našli.Už jen kvuli male spolu musíte vychazet i když s ním to pujde těžko.Ale i to se obrousí a chce to čas,až mu trochu vychladne hlava.Když Tě tak čtu,tak jsem vlastně i rada,že otec meho syna se k němu nikdy neznal.Smutne,ale zase jsem byla uchraněna těchhle tahanic o dítě.Tak se drž holka,chce to klid a čas.Nepropadat panice,když bude mít další z těch svych výkřiku a pouštět jením tam a druhym ven.Chce Tě jen zastrašovat a tak se nedej.Hodně síly přeji.

http://www.ticker.7910.org/an1cHgw0g410020MDQyODI0ZHwwMDAwMTExZGF8VGVyZXprYQ.gifhttp://http://
   Terezka se narodila 28.1. v 9.13.Važila 3250 a měřila 51 cm.6M-8,5 kg,69 cm,8 M-9,80kg,72 cm

Není tady

#78 8. 6. 2008 16:33

Slunicko05
♥♥♥----

díkyJitu.
Včera měl malou poprvé...na 3-4 hoďky.Vzal si ji ke svému tátovi.Byla nemocná.Odjížděli a mohutně mi vykládal,že tam jeho nová"ženuška"nebude!!!!
Jenže já hned potom šla s psíkem a viděla jsem,jak ji nakládá za rohem:-)).
No,v té chvíli mi bylo hrozně,ale kousla jsem se za jazyk.
Horší bylo,když jsem mu večer říkala(přijel pozdě),že jsem ho prosila o to,abych věděla s kým malá je,aby byla připravená...ne proto,že by mi to vadilo....
Skončilo to tak,že malá jí prý říkala: teta nelíbí,nelíbí...
Ten padouch mi ještě lhal,že tam určitě nebyla:-))!!!
  Dneska malá zvrací,kašle a má rýmu a já cítím ooooooooobrovskou nespravedlnost,že tohle vlastně nikdy nepozná:-(
Navíc,jak malá roste...už to nezvládám s psíkem,takže bojuju s tím,že se ho musím vzdát.Hrozně to bolí,ale jsem na všechno úplně sama,tak musím přijmout realitu.

Není tady

#79 8. 6. 2008 16:58

jitulak
Zablokovaný
Místo: Jižní Morava
Web

Slunicko05 napsal(a):

díkyJitu.
Včera měl malou poprvé...na 3-4 hoďky.Vzal si ji ke svému tátovi.Byla nemocná.Odjížděli a mohutně mi vykládal,že tam jeho nová"ženuška"nebude!!!!
Horší bylo,když jsem mu večer říkala(přijel pozdě),že jsem ho prosila o to,abych věděla s kým malá je,aby byla připravená...ne proto,že by mi to vadilo....
  Dneska malá zvrací,kašle a má rýmu a já cítím ooooooooobrovskou nespravedlnost,že tohle vlastně nikdy nepozná:-(
Navíc,jak malá roste...už to nezvládám s psíkem,takže bojuju s tím,že se ho musím vzdát.Hrozně to bolí,ale jsem na všechno úplně sama,tak musím přijmout realitu.

To je hrozne,když neumí jednat na rovinu!Ja jsem se nikde nedočetla,možna přehlídla tak se omlouvam,jake bydlení jsi vlastně nakonec vzala.A co mama,nemuže Ti nějak vypomoct?Nebo kamaradka?Nezvladaš s ním chodit ven zaroven i s malou?Asi to bude i o financích.Navštěva veterinaře taky něco stojí,to vím.Ale zase si vzpomen,jak Ti ta chlupata koule dokazala zahnat smutek.

Aspon Ti na malou přispíva?A vyrovnaní -doufam,že to nedopadlo špatně,a že jste se rozumně domluvili.Nevzdavej to.

http://www.ticker.7910.org/an1cHgw0g410020MDQyODI0ZHwwMDAwMTExZGF8VGVyZXprYQ.gifhttp://http://
   Terezka se narodila 28.1. v 9.13.Važila 3250 a měřila 51 cm.6M-8,5 kg,69 cm,8 M-9,80kg,72 cm

Není tady

#80 8. 6. 2008 17:43

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Slunicko05 napsal(a):

díkyJitu.

Sluníčko promiň, ale já nechápu co TOBĚ  je do toho, jestli u toho jeho přítelkyně bude. Ano, on ti lhal, zřejmě proto, že dobře věděl, že by se ti nelíbil fakt, že tam bude i ona.
Ty potřebuješ vědět, s kým malá bude, aby byla připravená big_smile připravená na co proboha ? jak bys ji připravovala jinak, kdyby jsi věděla, že tam bude i ona ? Vymlouvej se a odůvodňuj svoje chování jak chceš. Stejně to neokecáš. Tebe prostě sere, že má přítelkyni, nic víc, nic míň. A mám dojem, že tvoje dítě bude vždycky říkat "teta nelíbí, nelíbí! protože teta se nelíbí hlavně mamince, že big_smile a dítě to prostě přebírá, tvoje postoje, to že ji nemáš ráda. Ale to ty přece dobře víš wink
A že je tam jeho přítelkyně bych řešila ve chvíli, kdy bych měla pocit, že moje dítě bezdůvodně bije, je na něj zlá, nebo cokoliv jiného ... to potom ano, jenže tebe sere jen ten prostý fakt, že přítelkyně je roll
Ty by ses měla začít starat především sama o sebe, protože pokud přítelkyně ex nic tvému dítěti neprovádí, tak je ti do toho kulový.
A že nikdy ex nepozná jak malá zvrací, kašle, má rýmu ? Nepozná, zvykej si. A není to nespravedlnost, to k životu osamělých maminek holt patří wink Budeš si muset zvyknout i na spoustu jiných věcí.

Upravil(a) PPavlaa (8. 6. 2008 17:45)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#81 8. 6. 2008 18:09

Slunicko05
♥♥♥----

Hmm,ale mě opravdu o tu jeho přítelkyni nejde....asi to moc řeším a zbytečně.Chtěla jsem to malé jen zpříjemnit,aby byla připravená na jinou osobu,která se bude s tátou objímat...,ale jak říkám,ona mi nevadí...řeším to zbytečně..je to jeho věc.

Není tady

#82 8. 6. 2008 18:11

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Když ti o přítelkyni nejde, tak ji neřeš. To, jaký k ní bude mít vztah a jak ji bude brát je i na tobě wink a na to, aby ve své hlavičce řešila s kým se tatínek objímá je ještě opravdu moc malá, nezlob se. Tohle řešíš hlavně ty.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#83 10. 6. 2008 22:40

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Jj, Sluníčko, řešíš to zbytečně. Tak to řeš jen tady s náma a až to vypneš, tak na to zapomeň wink Vždycky si řekni - Vyřeším to? Mám na to vliv? Nemám? No tak to řešit nebudu. Nebudu. (jde to těžko, znám to...jé, co já tady popsala tuny papíru...he he...ale to psaní mi pomáhalo). Drž se. Pa. pussa

Není tady

#84 11. 6. 2008 12:39

Zet
♥♥♥♥♥♥-

Sluníčko - koukám řešíš co já lollol.
Obecně si myslím, že mám nárok na to vědět s kým je mé dítě ve styku....že jeho otci, a po čase ani jemu samotnému nemůžu přikazovat s kým se má stýkat je věc jiná. A že mě bolí, že žena, která mi ubírala pozornost mého manžela v mém těhotenství a poslezé ubírala a vlastně i nadále ubírá jeho pozrnost k našemu synu je taky pravda. A řeknu Vám, že to, že má mého chlapa je mi už dáááááávno fuk, ale představa, že si hraje s mým synem mě prostě furt bolí....a to dooostttttttt jako, že hodně. Třeba jsem divná, neumím přijmout situaci, ale je to tak.... moc doufám a přeji si,abych to přestala řešit ...

Není tady

#85 11. 6. 2008 19:42

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Zet: třeba budou mít dobrý vztah. Rozhodně to je lepší, než kdyby to byla ta opravdová macecha (když vlásky češe, krev potůčkem teče, znáš?). Aspoň takhle beru bývalou milenku a novou ženu mého bývalého já. Jsem ráda za to, že s mým dítětem velmi dobře vychází a kašlu na to, že š.ukala s mým, dnes bývalým, mužem. Zkus to kouknout na to takhle.

Není tady

#86 11. 6. 2008 21:00

Slunicko05
♥♥♥----

No tak se do toho vsunu...:-)
Já chápu,že jisté věci neovlivním...a taky si říkám,že nad tím nemám tak přemýšlet...
Dneska tady byl a stačilo slovo a už mě sprostě urážel ....hlavně pořád slyším...tak jsi to přece chtěla.
Už nemá smysl s ním nic takového konzultovat...,ale stejně mě to nedá...,vlastně vůbec necítí vinu...a to ani za to,že je s ženou,kterou jakoby tajil....
No,mě to rozum nebere.Pořád slyším,že já jsem to tak chtěla, ale Evi!!!,ty víš proč:-)).
Dneska mi zas bylo úzko.
Víte,myslím,že ženy v mé situaci se cítí být samy.Co oni...,najdou si rychle náhradu...,ale já díky tomu,že nechci "jen tak proto,že s nikým nejsem"začít něco znovu.
Možná asi proto jsem tak protivná na něho,teda nejsem,ale cítím pořád zlost, když třeba vím,že naše věci teď jsou u ní na baráku atd....
To už je ale do jiného "vlákna"...
Zkusím se s ním bavit jen o malé, ale snad to půjde...
moc díky všem

Není tady

#87 12. 6. 2008 15:19

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Sluníčko, tvoje pocity s tím vším souvisí. nejde to tak oddělit jak ty si myslíš a velmi, velmi tě to ovlivnuje. Určitě to pro tebe bude snazší až si dáš do kupy všechny materiální záležitosti. Na tom ted pracuj. POstavit znovu od základu svůj život a pracovat na něm...

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#88 12. 6. 2008 20:11

Zet
♥♥♥♥♥♥-

Evi - jasně, že snad nebudu zlatíčku ubližovat...takovej blb ten můj ex snad není, aby si našel takovou nějakou...doufám.... Na to, že s ním š...je mi fakt už šumák.... ale holt jako máma nemám dobrej pocit, že s mým dítětem se stýká někdo, koho zrovna nemusím....ale mám smůlu to je jasný....
Pavlo - já od odchodu ex...furt něco dělala....nejdřív se postavit na nohy, pak prodat byt, sehnat novej, do toho se rozvést, novej zrekonstruovat, zařídit, neumírat při tom hlady, počítat každou korunu, sehnat práci nárazovou, nakonec jsem sehnala trvalou tummenupp, ale ale..najedou mám po hlavním problému a přichází na mě semtam nečekaný vztek po skoro 2 letech po jeho odchodu....Ale jasně, že je to už menšího kalibru, než kdybych na něj tzv.měla čas předtím.....

Sluníčko - moooooccc Ti rozumím. Ale je to vážně hulvát ten Tvůj........ Drž se!!!!! Pozdravuj malou. p.s. já taky nechci někoho jen proto, že jsem sama....wink

Není tady

#89 12. 6. 2008 20:32

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Zet, tak ted je ta pravá chvíle svůj vztek pojmenovat a najít jeho příčiny. A pak pracovat na tom, aby to nebolelo.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#90 15. 6. 2008 23:13

vany27
♥♥♥----

Sluníčko, máme to docela podobné.. manžel si taky malou bere v době, kdy mu to vyhovuje... průměrně to vychází tak dvakrát za měsíc....... jednou " neměl" čas i 4 týdny,ale rozhodně mu ji teda nenutím !!!!!!!!!!!!!! NEHODLÁM UMĚLĚ VYTVÁŘET JEJÍ VZTAH S NÍM..

A to by sis měla uvědomit !!! NENÍ TO 15TI LETÝ KLUK, KTERÝ NEVÍ, KUDY KAM A CO DĚLAT, JE TO NEVYZRÁLÝ MUŽ, KTERÝ OČIVIDNĚ NEPOCHOPIL,ŽE OTCOVSTVÍ NENÍ PRÁVO,ALE DAR..A POKUD SI DARU NEVÁŽÍ,TAK AŤ JDE NĚKAM...

JO, CO SE TÝČE PŘÍTELKYNĚ.... CHÁPU, ŽE CHCEŠ VĚDĚT, JESTLI TAM JE NEBO NENÍ,..... JÁ SE TAK NĚJAK TĚŽKO SMIŘOVALA S TÍM,ŽE MI TA " CIZÍ" SLEČNA ŠAHÁ NA DÍTĚ A JÁ NA TO NEMŮŽU NIC ŘÍCT...... ALE VE VĚTŠINĚ PŘÍPADŮ POČÍTEJ S TÍM, ŽE TAM PŘÍTELKYNĚ BUDE --- ONI SI TOTIŽ VELICE RÁDI HRAJÍ NA VZORNÉ TATÍNKY..... HLAVNĚ PŘED SVÝMI NOVÝMI LÁSKAMI........

A CO SE TÝČE NEZODPOVĚDNOSTI... OHLEDNĚ PŘIVÁDĚNÍ DĚTÍ NA SVĚTĚ S LIDMI, SE KTERÝMI SE PAK ROZCHÁZÍME... TAK TYHLE ŘEČI FAKT ZBOŽŇUJI... JÁ JSEM ASI DESET LET VĚDĚLA,ŽE PÁR TÝDNŮ PO PO PORODU MANŽELOVI STŘELÍ V BEDNĚ  A ODEJDE..... ????? NIKDO PŘECE NIKDY NEVÍ, JAK VZTAH DOPADNE......A I KDYŽ VYPADÁTE JAKO IDEÁLNÍ PÁR, TAK  MŮŽE NAJEDNOU PŘIJÍT ZMĚNA JAKO RÁNA Z ČISTÉHO NEBE...................

SLUNÍČKO, JÁ TO MÁM O TO TĚŽŠÍ,ŽE MANŽEL  BRZY PO ROZVODU ODEŠEL A V PODSTATĚ S NÁMI VŮBEC NEŽIL ,TAKŽE KDYŽ MU MALOU DÁVÁM, TAK MÁM POCIT,ŽE JÍ DÁVÁM DVĚMA CIZÍM LIDEM.... JEMU A JEHO MOMENTÁLNÍ PŘÍTELKYNI.......  PRO MĚ A HLAVNĚ PRO NATÁLKU ÚPLNĚ NEZNÁMÍ LIDÉ, KTERÉ HOLT VIDÍ TAK DVAKRÁT ZA MĚSÍC......

ALE O MNE TADY NEJDE....... DÍTĚ MÁ PRÁVO NA VLASTNÍHO OTCE............ TOHLE BYCH JÍ NIKDY NEUPŘELA..........

Upravil(a) vany27 (15. 6. 2008 23:15)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí