Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 27. 5. 2008 8:48

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Rozchod,vídání malé...2roky

Petře, tady skutečně neřešíme, kam ten svět spěje. Táhni na skuhrací http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png
Sluníčko, on nebude skákat podle tvého pískání, ale zjevně tě nutí k tomu, aby ses podle jeho píšťalky vrtěla ty a to včetně výhružky, že malou nebude chtít, když si necháš styk určit soudem. právě proto bys to měla udělat. Sice žádný rozsudek otce nepřinutí stýkat se s dítětem, ale v tom případě není důvod, aby sis něco vyčítala. Podívej, budou přesně určená pravidla (což by jako voják mohl umět akceptovat), ty budeš ochotná mu dítě podle nich dávat (tady není šprajcování na místě), ale když nepřijde bez věrohodné omluvy předem (!), nemusíš mu připomínat, co měl udělat, nemusíš mu prcka dávat mimo termín a nemusíš s ničím počítat. Mmch - jak se stýká s tím prvním dítkem, krom toho, že platí?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#27 27. 5. 2008 9:58

Kubula
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

Petře, tady skutečně neřešíme, kam ten svět spěje. Táhni na skuhrací http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png
Sluníčko, on nebude skákat podle tvého pískání, ale zjevně tě nutí k tomu, aby ses podle jeho píšťalky vrtěla ty a to včetně výhružky, že malou nebude chtít, když si necháš styk určit soudem. právě proto bys to měla udělat. Sice žádný rozsudek otce nepřinutí stýkat se s dítětem, ale v tom případě není důvod, aby sis něco vyčítala. Podívej, budou přesně určená pravidla (což by jako voják mohl umět akceptovat), ty budeš ochotná mu dítě podle nich dávat (tady není šprajcování na místě), ale když nepřijde bez věrohodné omluvy předem (!), nemusíš mu připomínat, co měl udělat, nemusíš mu prcka dávat mimo termín a nemusíš s ničím počítat. Mmch - jak se stýká s tím prvním dítkem, krom toho, že platí?

Sluníčko, bývalý manžel mé kamarádky zkoušel něco podobného, jako že když ona neudělá to a to, tak on nebude dávat dětem dárky k Vánocům, nebude jim přát k narozeninám apod. Ona udělala podle mě správnou věc, když mu řekla, že by jí sice bylo líto dětí, ale že tohle se týká vztahu mezi jím a dětmi a že ona se do toho míchat nebude. Nechala si soudně upravit naprosto všechno a BM když zjistil, že na ni tyhle laciné výhružky neplatí, poměrně se srovnal. Myslím, že je potřeba jasně říct to a to je moje věc a moje zodpovědnost, ale tvoje věci jsou tvoje zodpovědnost a jdou mimo mě. Nerozhoduju o nich, nekomentuju je, nedělám ti připomínací službu. Tvůj život, tvoje záležitost.

Není tady

#28 27. 5. 2008 11:20

Slunicko05
♥♥♥----

Jak to je s jeho prvním klukem??
Doteď nevím,jak to bylo,jen vím,že za mě mu býv.žena volala,že malý(dnes 7 let)se na něho ptá a je v nemocnici...že ho chce vidět.Ani to ho neskolilo.vždycky to komentoval slovy,že on ho chtěl vídat,ale ona mu to znemožnila...odstěhovala se (podotýkám,že to bylo na chlup stejné jako s náma).Říkal,že mu platí dost a cesty tam jsou nákladné atd....,prostě ho neviděl celých 7 let a to je věrná kopie ho.
V tomhle je zvláštní...třeba dostal od vojáků na vánoce kolekci i na něho...,ale než by mu ji poslal,raděj ji snědl a vlastně všechny:-)).

Není tady

#29 27. 5. 2008 11:41

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Takže, Sluníčko, tady máš jasný příklad, jak to bude vypadat u vás - "ON ho chtěl vídat,ale ONA mu to znemožnila". Buď si jistá, že své příští kočičce bude vykládat, jak by se chtěl s malou vídat, ale TY že děláš všechno pro to, aby nemohl... ani se nemusíš stěhovat, ona se vždycky věrohodně vyhlížející výmluva najde.

Není tady

#30 27. 5. 2008 11:49

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Slunicko05 napsal(a):

Doteď nevím,jak to bylo,jen vím,že za mě mu býv.žena volala,že malý(dnes 7 let)se na něho ptá a je v nemocnici...že ho chce vidět.Ani to ho neskolilo.vždycky to komentoval slovy,že on ho chtěl vídat,ale ona mu to znemožnila...odstěhovala se (podotýkám,že to bylo na chlup stejné jako s náma).Říkal,že mu platí dost a cesty tam jsou nákladné atd....,prostě ho neviděl celých 7 let a to je věrná kopie ho.
V tomhle je zvláštní...třeba dostal od vojáků na vánoce kolekci i na něho...,ale než by mu ji poslal,raděj ji snědl a vlastně všechny:-)).

Ach jo,už ta věta začínající slůvkem   v ž d y c k y   tady bychom měli všichni zbystřit a ne myslet jen tím,co máme mezi nohama.Na co si myslela,když ti tohle povídal?Asi si doufala že je to kůň na bílém koni z pohádky a pak ta náhlá změna!Ale ve skutečnosti nejde o žádnou změnu u něho,jenom o hloupé ženské - tohle si neber sluníčko osobně jen ty,to platí o spoustě ženských,který si to v životě svým krátkozrakým a naivním,velmi naivním myšlením,zavaří,ale kdyby jen sobě.Už je samozřejmě pozdě se tady ptát,jestli si něco tenkrát slyšela o antikoncepci a nebo dáš i napříště každému,kdo by chtěl s tebou miminko?tady už musíš zapojit závity a začít myslet i za toho budoucího človíčka,víš?!
No ale už se stalo a tak teď zcela po právu řešíš,i když pozdě,následky svého rozoumku (i když jsme zamilovaní,tak pořád máme přeci rozum,nechováme se jako zvířátka-a vim moc dobře co to zamilovanost je,není to jen mentorování)).Vše co tu padlo je jinak pravda,nic nového nebo převratného se dál nedozvíš.

Není tady

#31 27. 5. 2008 12:06

Slunicko05
♥♥♥----

:-)),pěkný,ale já tu neřeším zamilovanost!!!!
Moc dobře jsem věděla co dělám a bohužel to nedopadlo!!!Nepoznáte člověka a nikdy si nemůžete být jisti tím druhým....ať to je brzy nebo později.
  Jen jsem chtěla znát názory a zkušenosti jiných lidiček co se týká styku otce s tak malým dítětem...

Není tady

#32 27. 5. 2008 12:19

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Já bych mu dítě nenutila - nechceš ji vidět, nechceš, to je tvoje věc. Podle toho, cos napsala o tom, jak nechce vidět svého syna, si myslím, že malá o nic nepřijde, když se nebude vídat se svým otcem. A jsi mladá, jistě nezůstaneš sama, najdeš si partnera, který bude třeba tvému dítěti lepším otcem, než ten pokrevní.

Není tady

#33 27. 5. 2008 12:21

monisek84
♥♥♥----

sluníčko já ti opravdu rozumím.my sice byli spolu 5 let než se malá narodila takže jsem mo poznala.jeho chyby jsem viděla ale nejspíš jsem byla opravdu zamilovaná a měla ho ráda když jsem si  sním pořídila dítě a naivně si myslela že se to všechno změní.bohužel od jeho rodiny ted slyším samou špínu kdy já ho neměla ráda a vše jsem na něho narafičila jako by byl ten poslední kdo mi udělá dítě.ale jejda.ono nic.naopak se to zhoršilo.je fatk manžel se moc nezměnil to spíše já protože mě to přestávalo bavit se starat ne jen o mimi ale i o manžela který byl zvyklý že za něho a že vše pro něho dělali rodiče.a tím jsem řekla a konec a tak začlo trápení no.ale s tím hlídáním no.my se zatím umíme domluvit ale chci na papíře hodinu kdy si bude pro malou jezdit protože si začítáná jezdit jak jemu to vyhovuje.a že se malá potřebuje vyspat ho nezajímá že to vydrží ale on chudáček spánek potřebuje dumbom

Není tady

#34 27. 5. 2008 13:45

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Slunicko05 napsal(a):

Moc dobře jsem věděla co dělám a bohužel to nedopadlo!!!Nepoznáte člověka a nikdy si nemůžete být jisti tím druhým....ať to je brzy nebo později.
  Jen jsem chtěla znát názory a zkušenosti jiných lidiček co se týká styku otce s tak malým dítětem...

Kuty si nevšímaj  a preskoč, to je najlepšie riešenie. Škoda aj reagovať.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#35 27. 5. 2008 13:52

Kubula
♥♥♥♥♥♥-

Kuty, mám dotaz: k čemu myslíš, že takováhle rada dneska Sluníčku je? Myslím to vážně - jakej užitek doufáš, že z toho, co píšeš, pojde?

Není tady

#36 27. 5. 2008 13:56

helena
♥♥♥♥♥♥♥

jakej užitek doufáš, že z toho, co píšeš, pojde? Třeba, že sluníčko už nikomu nezodpovědně a bez antikoncepce nedá... http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png To víš, jedno dítě b jí stačit nemuselo, zvlášť, kdyby někdo zas tak hezky prosil...

Není tady

#37 27. 5. 2008 13:59

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Slunicko05 napsal(a):

Kuty si nevšímaj  a preskoč, to je najlepšie riešenie. Škoda aj reagovať.

V tomto případě tedy nevím.. Občas mě překvapí, komu my holky rodíme děti a pak se strašně divíme.. sjuk Nesouhlasím s řečí typu- nikdy nevíme apod. Ano, nikdy nevíme, ale signály jsou v určitých případech více než kouřové, obzvlášť pokud jde o chování k potomstvu. Je fakt, že o to tu teď nejde- nech to upravit soudem a nenech se vydírat. Hlavně v klidu a s nadhledem, snaží se ti hrát na ty nejsilnější city.
Ten příklad výše by mohl být účinný, ono často stačí na vyděrače a manipulátory vytáhnout pevný postoj a mají po hehe.

Fly or Die. Punk je od punkevních jeskyní? smile

Není tady

#38 27. 5. 2008 16:17

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

No, ja nerodím deti pre istotu nikomu z tých ysčákov, ale to je potom možno druhý extrém - opatrnosť vedúca k bezdetnosti... Asi občas je lepšie zavrieť oči, nadýchnuť sa a skočiť.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#39 27. 5. 2008 16:57

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

No, ja nerodím deti pre istotu nikomu z tých ysčákov...

Boze taku by som ti dal na pr... ... mi pekne dlho trvalo kym mi doslo co to ma byt lollol njn, pretazena vycucana hlava ... lol

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#40 27. 5. 2008 17:33

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

rodna Mám dysgrafiu a dnes fukoty v práci... dumbom grater kapitulation

Brita

Není tady

#41 27. 5. 2008 17:39

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Oxi napsal(a):

Selima napsal(a):

No, ja nerodím deti pre istotu nikomu z tých ysčákov...

Boze taku by som ti dal na pr... ... mi pekne dlho trvalo kym mi doslo co to ma byt lollol njn, pretazena vycucana hlava ... lol

Dík, jsem se dnes poprvé od plic zasmála lol

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#42 27. 5. 2008 17:45

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

rodna Mám dysgrafiu a dnes fukoty v práci... dumbom grater kapitulation

Normalne po tebe citam uplne v pohode, ale dnes mi to dalo zabrat ... asi by som potreboval navstevu nejakeho "brain servisu".

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#43 27. 5. 2008 18:10

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Slunicko05 napsal(a):

Co je zvláštního na tom, že je někdo sobec ??? To by mě zajímalo teda.

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#44 27. 5. 2008 18:11

Kubula
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

jakej užitek doufáš, že z toho, co píšeš, pojde? Třeba, že sluníčko už nikomu nezodpovědně a bez antikoncepce nedá... http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png To víš, jedno dítě b jí stačit nemuselo, zvlášť, kdyby někdo zas tak hezky prosil...

Tohle mi přijde jako docela podpásovka.. pokud jsem si všimla, není Sluníčko vyloženě typ, kterej si nechá nasekat patnáct dětí a pak se nestará, naopak mi přijde, že to, co si spískala, zodpovědně řeší.

A ještě k původní poznámce Kuty - přijde mi, že tohle všechno už Sluníčku dávno došlo (a že to hlavně nebylo až tak "dáš i napříště každému,kdo by chtěl s tebou miminko?tady už musíš zapojit závity a začít myslet i za toho budoucího človíčka,víš?!" - jako proč dělat ze Sluníčka totální blbku, což zjevně není?)  A navíc, i kdyby jí to nedošlo, fakt jí zásadně pomůže, když jí někdo napíše tohleto??

Není tady

#45 27. 5. 2008 18:51

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Sluníčko nezlob se, ale ty mu navrhuješ styk dvakrát týdně smile mně osobně by jsi s tím taky lezla na nervy, nezlob se. Měla bych pocit, že mi chceš řídit život smile
Možná si neuvědomuješ fakt, že on kromě toho, že je otcem tvého dítěte má taky svůj život... práce, přítelkyně, zájmy, kamarádi wink A na tohle  by sis asi měla zvyknout. Že se nebude všechen jeho volný čas točit jen kolem malé - a tím pádem tebe, dokud mu ji nezačneš dávat bez toho, aby jsi u toho byla i ty.
Něják mám pocit, že mu ji vnucuješ ne v zájmu dcery  - tím to omlouváš sama pro sebe, ale aby ses mu připomínala atd. Že ho nejsi schopná po dvou měsících co jste od sebe vypustit. Tak že na to jdeš prostě přes dceru vissla
Tvůj přítel je sobec, to ano. Ale z tebe taky něják cítím tendence manipulovat, řídit atd nemůžu si pomoct.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#46 27. 5. 2008 18:57

Slunicko05
♥♥♥----

Tak tohle tak není!!!
Určitě nejsem ta,co by ho vyhledávala...
Určitě má svůj život a hlavně to,že sjem na MD neznamená,že bych nevěděla co s časem!!!
Jen jsem chtěla určit pravidla, která by byla i pro mě a něho vyhovující.Hlavně pro malou.
Jak yb se ti líbilo,kdybys musela čekat každej den, kdy si asi vzpomene???

Není tady

#47 27. 5. 2008 19:15

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Já nemusím čekat každý den. Stačí mi mobil :-) zavolá a domluvíme se :-) Neurčujeme si žádná přesná pravidla, ne vždy to jednomu z nás musí vyhovovat. Je to jen o domluvě. Navíc já mám dítě ve věku, kdy se už s tatínkem domluví samo.

Upravil(a) PPavlaa (27. 5. 2008 19:18)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#48 27. 5. 2008 19:22

Slunicko05
♥♥♥----

:-)) a o tom to je,to moje se nedomluví!!!
a zavolání a domluva??už jsem tady psala,že mi říkal,že když se nedomluvíme po 3x už ji nechce vidět..
necháme toho,každý má na to svůj názor

Není tady

#49 27. 5. 2008 19:23

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Sluníčko                          Jen jsem chtěla určit pravidla, která by byla i pro mě a něho vyhovující.Hlavně pro malou.
Já myslím, že pravidel netřeba, stačí si vyjít vzájemně vstříc. A co je vyhovující pro malou ? Je ještě mrně, jestli chápu dobře ...

Není tady

#50 27. 5. 2008 19:24

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Slunicko05 napsal(a):

:-)) a o tom to je,to moje se nedomluví!!!
a zavolání a domluva??už jsem tady psala,že mi říkal,že když se nedomluvíme po 3x už ji nechce vidět..
necháme toho,každý má na to svůj názor

Já vím, že nedomluví, od toho jste tady samo vy. Jen mám pocit, že mu ji vnucuješ, nic víc. nechala bych to víc na něm, určitě se mu stýskat bude a bude ji chtít vidět.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí