29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
veliká gratulace k Martínkovi!
Není tady
Večerko, gratuluji k Večerníčkovi Martínkovi. A přeji jen a jen dobré věci jemu i vám.
Není tady
Večerko, to je překvápko
Přeji vám at jste stále štastni a zdravý. Moc vám gratuluji...
Není tady
další rychlovka, Večerko mooooc gratuluji a přeji celé rodince hodně štěstíčka a Martínkovi hodně mlíčka od maminky
Není tady
Večerko, tak jsi se dočkala, že?! To je super! Posílám mooooc pozdravů a přeji Vám oběma s Martínkem vše nej, nej, nej, hlavně hodně zdraví, štěstí a lásky do života a taky hodně mlíčka pro jeho první měsíce!!!!
Není tady
Večerko, obrovská gratulace k tvému večerníčkovi a vlastně k prvnímu kloučkovi v letňátkách
Ať ti dělá Martínek jan radosti a minimálně starostí a tobě rychlou rekolvalescenci a mlíčka tak akorát na zdraví Martínka a Večerky
Není tady
Vecerko i ja se pridavam ke gratulacim, preji hodne zdravicka, stesticka a mlicka - at vam dela Martinek jen samou radost.
Není tady
Večerko, moc moc gratuluji k Martínkovi, hoooodně zdravíčka, štěstíčka a rodinnou pohodičku
Není tady
Večerko,
strašně moc ti gratuluju k narození Martínka!!!! Malému hlavně hodně zdravíčka,štěstíčka a lásky....
Není tady
Milá Večerko, tak i tobě ještě jednou i sem - strašně moc gratuluju k takovýmu chlapákovi Martínkovi a přeju celé tvé šťastné rodince, hodně zdravíčka, lásky a štěstí a ať vám drobeček dělá jen samou radost
Není tady
Večůrku
tak já myslela, že tě tutul předběhla a ty už máš mimuško u sebe...
já jsem teda úplně mimo
Moc moc ti gratuluju k marťáskovi, ať jste oba zdraví a v pořádku a šťastní s celou rodinou
Není tady
Večerko, ještě jednou moc gratuluji ke krásnému, zdravému chlapečkovi. Ať jeho i celou Tvojí rodinu provází jen samé štěstí a zdraví
Není tady
Kacabka napsal(a):
Večerko, ještě jednou moc gratuluji ke krásnému, zdravému chlapečkovi. Ať jeho i celou Tvojí rodinu provází jen samé štěstí a zdraví
Kačenko, ta naše nevěsta je tááák rásné, taky ještě jednou gratuluji..
Není tady
Všechno už tady bylo řečeno, takže já posílám jen obrovskou a
vám oběma