29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tohle mi právě přišlo od večerky: dobrý večer, jmenuji se martínek, vážím 3600g a měřím 51 cm a narodil jsem se v 18:20!!!
večerko, tak konečně jsi se martínka dočkala - mimochodem, vybrali jste moc krásné jméno. tak blahopřeji tobě i tatínkovi, k vašemu malému pokladu a přeji vám oběma, ať z něj máte jen a jen radost
.
Upravil(a) dagi (26. 5. 2008 20:02)
Milá Večerko,
moc ti gratuluju a přeju celé rodince vše nej a hlavně hodně zdravíčka!!
Tak to mám ohromnou radost,je to kus chlapa Večerko moooc ti gratuluju a přeju hodně štěstíčka,zdravíčka a co nejvíce mlíčka
Tak a máme další letnátko
Není tady
Večerko, hrozně moc gratuluji, tak ses dočkala toho svého uzlíčku štěstí. Krásně si Martínka užívejte a hodně zdravíčka, štěstíčka a lásky
Není tady
Vecerko tak jsi se dockala sveho stesticka hrozne moc gratuluji a preji hodne stesti a zdravi pro maleho Martinka i jeho milujici rodice
Není tady
Ahoj Večerko, tak i já se připojuji ke gratulacím a přeju vše nej do dalších dnů a ať vám martínek dělá jen samou radost
Není tady
Večerko hodně šteštíčka celé rodině
...konečně si se dočkala zdravého kloučka
Není tady
Taky se pridavam s gratulaci, hodne stesti, zdravi a lasky ....
Není tady
Večerko, strašně moc gratuluju k Martínkovi
Není tady
Večerko,obrovská gratulace,hodně zdravíčka pro oba a už jen a jen pohodu pro celou rodinku
Není tady
Večerko ještě jednou i tady moc gratuluju k příchodu Martínka na svět
Není tady
VEČERKO, moc a moc gratuluji! To byla ale rychlost!
Přeji vám všem moc a moc zdraví, život plný her a úsměvů, bez slz a problémů...
Upravil(a) Suma (26. 5. 2008 21:18)
Není tady
Večerko teda tak to byla rxchlovka Taky posíláme obrovivitánskou gratulaci k narození Martínka a přejeme jen to nej!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Večerko taky s Ondrou moc a moc gratulujeme!!!!! Byla to teda rychlovka a to jses bála, že se Večerníčkovi nebude na svět chtít!
Není tady
Vecerko to je nadhera, takovy rychly porod Preji vam hoodne zdravicka, sesticka, at vam ten vas uzlicek lasky dela jen samou radost
Uz se tesim na fotecky
Není tady
moooc gratuluju!!!
Není tady
Moc gratuluji k Večerníčkovi, tedy k Martínkovi
Není tady