29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Prodám příšesek hnědé barvy, 65cm dlouhý, na kvalitním skřipci. Koupen 15.5.08. Koupila jsem si ho na svatbu svého bratra,ale každý mi řekl, že mi nesluší. Měla jsem ho na sobě jednou, když jsem ho zkoušela se šatama. Přítel mne nafotil, fotky jsem rozeslala blízským a bylo mi to zamítnuto. Cena je pořizovací 1390,-. K tomu dávám zdarma condicionér a hřeben na rozečsávání, který je k tomu potřebný. V ceně 335,-. Má to 2 roky záruku, koupeno v Praze na pobočkách Kasima. Pokud někdo bude mít vážný zájem, jsem ochotna jít i s cenou příčesku dolu. Je fakt krásný, ale nosit něco, co mi nesluší, nemá smysl.
Fotky tohoto příčesku najdete na tomto linku. Nafotila jsem i účtenku . V případě zájmu pošlu na mail.
http://marcella6.rajce.idnes.cz/2008-05-23_Pricesek/
Není tady