6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, mého mue doprovází v tomto období andropauza. Je mi 41 let, jemu 56, vím e mě tyto chvíle také neminou, ale pevně věřím, e se nebudu chovat jako on. Je to k nevydrení, kdo máte zkuenosti, poraďte mi jak toto období s takovýmto muem přeít a při tom ho nezabít !!! Mám ho samozřejmě ráda, ale ty jeho nálady, je stále podráděný, náladový, vzteklý, pak zas mrzutý, árlivý, závistivý a hlavně má jen své názory, ty mé jsou nesprávné a prý plné nepravd. Kdy chci říct svůj názor, tak a raději mlčím, kdy tedy mlčím a mluvím raději málo, tak prý nekomunikuji a jsem zamilovaná do jiného mue. Nejvíce mě natve, kdy se začne litovat, e je chudák a nikdo ho nemá rád, e teda dopadl. HRŮZA!!!
Není tady
Ahojky tak takové zkuenosti nemám ale zaila jsem podobné.věčně podráděný,náladový,vsteklý atd,toje peklo na zemi.Nejlépe je od takového od ejít toho u nikdo nezmění a lepí to nebude.Já odela bylo mi čtyřicet a nebála jsem se začít znova.Stojí to za to.Tet jsem u est let s přítelem a mam se fajn.Protoe ivot je krátký a je koda kadého dne .Na trápení rada není s tím se musí kadý poprat sám
Není tady
kup mu psa:-)
Není tady
Ahoj, něco podobného vidím u svého táty..jsou s maminou teda stejně staří..nepramení to u vás z toho, e začíná vidět e stárne a zvetuje se mu ji tak docela velký věk.rozdíl mezi vámi..jinak: nebojí se e je na tebe u moc starej a e ty si najde někoho věkově stejně starého?nebude to třeva v tom?
Není tady
To i mui začínají pociovat úkorně, e stárnou...testosteron klesá..., leccos klesá...
Není tady
Simply.net: "kup mu psa:-)
prosimtě - to by byl chudák pes .
Ale k věci: bohuel se přikláním k této větě:
"Nejlépe je od takového odejít toho u nikdo nezmění a lepí to nebude"
Teda nepřikláním se tak úplně, protoe já sama vidím jakýkoliv rozchod a jako totální poslední monost. Jene si dodnes vzpomínám, e můj otec, ač z mého pohledu vynikající a čestný člověk a táta, od kterého jsem se hodně věcí naučila, byl po padesátce (a to skoro úderem padesátin)opravdu k nesnesení. Vak se v té době taky s maminou rozvedli. On toti tehdy taky dlouhodobě vykazoval "syndrom" , který tu popisuje Violleta... Ale moje máti razí heslo "radi se budu mít 2 roky s cizím chlapem výborně, ne 20 let s původním manelem patně" , zvolila "klid".
Je zřetelné, e stárnoucí člověk skutečně někdy začíná být sobecký, protoe si uvědomuje, e chyb bylo v ivotě dost, e na nápravu čehokoliv má u málo času a někdy holt chce jetě něco "urvat". Jakýmkoliv způsobem, a u nějakou nevěrou či pedantickým tyranizováním nejbliího okolí.
Troku mi připadá, e se Violletin manel absolutně neohlíí na ni, na to, jak se ona cítí. e vidí jen sebe.
Co já vím, co Ti poradit - snad jen zkusit to jetě nějakou dobu vydret, obrnit se trpělivostí, vyvěsit si jeho klady sepsané na papíře někam na ledničku a hlavně s ním mluvit. Ale nevím, nevím, docela se přiznám, e by mě zajímalo, kdybys nám tu tak za dva roky dala vědět, jak jste dopadli.... Samozřejmě drím palce.
Není tady
Jak se pozná ta zmiňovaná andropauza? Muj mu má přes padesát a přitom funguje v pohodě, skoro jako za mlada. Představuji si to jako ztrátu libida atd. Lze tomu nějak preventivně čelit? Nejspí pravidelným sexem, ne?
Není tady
eviik.s napsal(a):
Jak se pozná ta zmiňovaná andropauza? Muj mu má přes padesát a přitom funguje v pohodě, skoro jako za mlada. Představuji si to jako ztrátu libida atd. Lze tomu nějak preventivně čelit? Nejspí pravidelným sexem, ne?
Co bude dělat, a mu to nepůjde? To je spíe celkovým nastavením člověka. Kdo má ze ivota radost, má zájmy a nesleduje jen katastrofy v televizi, jen tak nezestárne. Sex není vechno.
Není tady
Holky, za sebe můu říct, e kdo nesexuje, je buďto nemocnej, nebo lenoch. Lenochů je 99% těch co nesexují a na ve ostatní se jen vymlouvají
Není tady
Ahoj holky mám starího přítele,který má andropuazu a v posteli to není ono.Ráda bych mu něco na to koupila.Máte s tím některá nějakou zkuenost?
Není tady
Zapracuj hlavně na sobě.
Není tady
Manel má také úbytek testosteronu a je z toho velice patný.
Není tady
Moná má ten úbtek jen s tebou.
Není tady
Přítel toho vyzkouel hodně,ale nejvíce si pochvaluje tablety maxulen
Není tady
U zkusil vyměnit přítelkyni?
Není tady
No to by si pochvaloval asi víc ne Pampelikuuu...
Není tady
A koupím to i v lékárně?
Není tady
"Přítelkyně" se kupují jinde.
Není tady