Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 24. 5. 2008 12:37

Violleta
♥------

ANDROPAUZA - muž v přechodu

Ahoj holky, mého muže doprovází v tomto období andropauza. Je mi 41 let, jemu 56, vím že mě tyto chvíle také neminou, ale pevně věřím, že se nebudu chovat jako on. Je to k nevydržení, kdo máte zkušenosti, poraďte mi jak toto období s takovýmto mužem přežít a při tom ho nezabít dumbom!!! Mám ho samozřejmě ráda, ale ty jeho nálady, je stále podrážděný, náladový, vzteklý, pak zas mrzutý, žárlivý, závistivý a hlavně má jen své názory, ty mé jsou nesprávné a prý plné nepravd. Když chci říct svůj názor, tak a raději mlčím, když tedy mlčím a mluvím raději málo, tak prý nekomunikuji a jsem zamilovaná do jiného muže. Nejvíce mě naštve, když se začne litovat, že je chudák a nikdo ho nemá rád, že teda dopadl. HRŮZA!!!

Není tady

#2 24. 5. 2008 18:28

Babetka12
♥------

Re: ANDROPAUZA - muž v přechodu

Ahojky tak takové zkušenosti nemám ale zažila jsem podobné.věčně podrážděný,náladový,vsteklý atd,toje peklo na zemi.Nejlépe je od takového od ejít toho už nikdo nezmění a lepší to nebude.Já odešla bylo mi čtyřicet a nebála jsem se začít znova.Stojí to za to.Tet jsem už šest let s přítelem a mam se fajn.Protože život je krátký a je škoda každého dne .Na trápení rada není s tím se musí každý poprat sám

Není tady

#3 27. 5. 2008 11:45

simply.net
♥♥♥♥---

kup mu psa:-)

Není tady

#4 27. 5. 2008 11:50

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj, něco podobného vidím u svého táty..jsou s maminou teda stejně staří..nepramení to u vás z toho, že začíná vidět že stárne a zvetšuje se mu již tak docela velký věk.rozdíl mezi vámi..jinak: nebojí se že je na tebe už moc starej a že ty si najdeš někoho věkově stejně starého?nebude to třeva v tom?

http://lbyf.lilypie.com/jGYVp1.png

https://lb4f.lilypie.com/wxkxp2.png

https://lbdf.lilypie.com/V2Y7p2.png

Není tady

#5 9. 6. 2008 18:14

Judinka
♥♥♥♥---

Tož i muži začínají pociovat úkorně, že stárnou...testosteron klesá..., leccos klesá...gloria

Není tady

#6 11. 6. 2008 23:56

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Simply.net: "kup mu psa:-)

big_smile big_smile tummenupp prosimtě - to by byl chudák pes big_smile.

Ale k věci: bohužel se přikláním k této větě:

"Nejlépe je od takového odejít toho už nikdo nezmění a lepší to nebude"

Teda nepřikláním smile se tak úplně, protože já sama vidím jakýkoliv rozchod až jako totální poslední možnost. Jenže si dodnes vzpomínám, že můj otec, ač z mého pohledu vynikající a čestný člověk a táta, od kterého jsem se hodně věcí naučila, byl po padesátce (a to skoro úderem padesátin)opravdu k nesnesení. Však se v té době taky s maminou rozvedli. On totiž tehdy taky dlouhodobě vykazoval "syndrom" smile, který tu popisuje Violleta... Ale moje máti razí heslo "radši se budu mít 2 roky s cizím chlapem výborně, než 20 let s původním manželem špatně" big_smile hmm, zvolila "klid".
Je zřetelné, že stárnoucí člověk skutečně někdy začíná být sobecký, protože si uvědomuje, že chyb bylo v životě dost, že na nápravu čehokoliv má už málo času a někdy holt chce ještě něco "urvat". Jakýmkoliv způsobem, a už nějakou nevěrou či pedantickým tyranizováním nejbližšího okolí.
Trošku mi připadá, že se Violletin manžel absolutně neohlíží na ni, na to, jak se ona cítí. Že vidí jen sebe.
Co já vím, co Ti poradit - snad jen zkusit to ještě nějakou dobu vydržet, obrnit se trpělivostí, vyvěsit si jeho klady sepsané na papíře někam na ledničku big_smile a hlavně s ním mluvit. Ale nevím, nevím, docela se přiznám, že by mě zajímalo, kdybys nám tu tak za dva roky dala vědět, jak jste dopadli.... Samozřejmě držím palce.

Není tady

#7 16. 11. 2015 20:43

eviik.s
♥------

Jak se pozná ta zmiňovaná andropauza? Muj muž má přes padesát a přitom funguje v pohodě, skoro jako za mlada. Představuji si to jako ztrátu libida atd. Lze tomu nějak preventivně čelit? Nejspíš pravidelným sexem, ne?

Není tady

#8 17. 11. 2015 13:44

jarena
♥♥♥----

eviik.s napsal(a):

Jak se pozná ta zmiňovaná andropauza? Muj muž má přes padesát a přitom funguje v pohodě, skoro jako za mlada. Představuji si to jako ztrátu libida atd. Lze tomu nějak preventivně čelit? Nejspíš pravidelným sexem, ne?

Co budeš dělat, až mu to nepůjde? To je spíše celkovým nastavením člověka. Kdo má ze života radost, má zájmy a nesleduje jen katastrofy v televizi,  jen tak nezestárne.  Sex není všechno.

Není tady

#9 3. 1. 2019 15:56

starykocour
♥------

Holky, za sebe můžu říct, že kdo nesexuje, je buďto nemocnej, nebo lenoch. Lenochů je 99% těch co nesexují a na vše ostatní se jen vymlouvají

Není tady

#10 22. 7. 2019 10:21

Ivanaa
♥♥-----

Ahoj holky mám staršího přítele,který má andropuazu a v posteli to není ono.Ráda bych mu něco na to koupila.Máte s tím některá nějakou zkušenost?

Není tady

#11 22. 7. 2019 13:37

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Zapracuj hlavně na sobě.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#12 29. 7. 2019 12:40

Latifa
♥♥-----

Manžel má také úbytek testosteronu a je z toho velice špatný.

Není tady

#13 29. 7. 2019 22:34

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Možná má ten úbtek jen s tebou.

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#14 31. 7. 2019 16:28

pampeliskaa
♥------

Přítel toho vyzkoušel hodně,ale nejvíce si pochvaluje tablety maxulen

Není tady

#15 31. 7. 2019 19:05

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Už zkusil vyměnit přítelkyni?

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#16 31. 7. 2019 22:03

rina
♥♥♥♥♥♥♥

No to by si pochvaloval asi víc než Pampeliškuuu...

Klid v duši přeji všem.

Není tady

#17 3. 8. 2019 13:33

Latifa
♥♥-----

A koupím to i v lékárně?

Není tady

#18 3. 8. 2019 18:18

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

"Přítelkyně" se kupují jinde.

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí