1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Holky ráda bych poslala syna s kamarádkou na tábor od tého firmy http://www.ckeso.cz/index.php?pg=ldt&am … misto=234, jedná se o Můj první tábor, nemáte s touto agenturou někdo zkuenost? Moc se mi jejich nabídka líbí, ale nemůu nikde najít reference.... díky
nebo prosím poraďte s kým dobrou zkuenost máte...
Upravil(a) Čekanka (24. 5. 2008 11:41)
Není tady
Bohuel zkuenost nemám a neznám nikoho,kdo by tam děti poslal.My máme super tábor od zaměstnavatele na 14.dní za 1700,-Kč a jsme moc spokojení.Syn jezdí od 1.třídy a dokonce 3x za rok ( letní,podzimní a jarní ozdravný pobyt-jak to pojmenovali ).
No a dcera jezdila 9.let zase sem http://www.arnestovickymlyn.cz/tabor.html a taky spokojenost.
Není tady
tak syn se vrátil nadenej a přítí rok prý jede na dva turnusy take můu jen doporučit a nepřijel ani pinavej, ani neměl poztrácené věci (tedy jen si s někým vyměnil plavky - nevědomky), na to, e jim z devíti dní pět prelo myslím spokojenost
Není tady
Čekan,doufám, e je alespoň vyměnil za lepí a větí, co mu vydrí na dalí sezonu
Ale náhodou je malej ikula, e jel tak malej sám na tábor
Není tady
je zvyklej, jezdí na judový a hokejový soustředění od 4 let a maminka má doma klídek
a kdy jsem chtěla jen loni s nima, řekl e on teda nejede páč by tu ostudu nevydejchal e s ním jede "matka"
Není tady
Já svoje děti posílám ji druhým rokem na Westernový Tábor na Zvůli (u Dačic). Pořádá ho Zoologická zahrada Tábor Větrovy a domů se loni vrátili nadené. 14 dní si hráli na kovboje, jezdili na koních, měli tam indiány, kouzelníka Koíka, letěli balonem a tak. Vedoucí jsou super, děli bydlely v lese ve stanech s podsadou, mají tam umývárny, perfektně jim vařili. A česká Kanada je fakt krásná.Moc doporučuji. Nala jsem je přes nepovolená reklama. Zkuste a uvidíte.
Upravil(a) AndreaP. (4. 4. 2013 17:57)
Není tady
Ahoj nas syn pojede v zime na tabor lyzovat a rada bych pro nej nejakou dobrou flasku na teply caj.
Není tady
Kup mu inteligentní termosku.Ná malej ju má a je moc spokojenej.
Není tady
A kde jsi mu ji koupila?
Není tady
Koupila jsem ji na www.inteligentni-termoska.cz je tam hodně motivu pro malé děti.
Není tady