|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Tak holky, právě jsem domluvila s Kacabkou, která je naprosto v pohodě.
Amálka se narodila v 15:30, byl to rychlý a ani ne moc bolestivý porod. Maličká princeznička váží 3120 g a měří 49 cm.
Kačulka byla moooc šikovná, ani nastřihnout jí nemuseli, jen jak asi během porodu Amálka otáčela hlavičkou, tak je vnitřně potrhaná, tak kvůli tomu se asi v porodnici zdrží zhruba na 6 dní. Jinak maličká je prý vlasatá a Kačka zněla strašně šťastně
Kačenko moje milá, ještě jednou, tentokrát ještě písemně ti hrooooozně moc gratuluju ke krásné dcerušce a k prvnímu letňátku, celý tvojí rodince přeju z celého
jen a jen to nejlepší, hrozně moc pohody, lásky a zdraví, ať vám oběma dělá Amálečka jen samou radost

Není tady

Tak už jsem tě chytla!!! Takové napínání 
Kačenko, obrovská gratulace k Amálce, našemu prvnímu letňátku
Zvládla jsi to naprosto nádherně a celkem rychle (já chci pak také
). Užívej si maminko svého uzlíčku štestí a hlavně pohodu a jen samou radost 

Není tady
Kačabko, moc gratuluju k Amálce 

Kačíí
hrozně moc štěstíčka, Vám oboum holky a celé rodince.To byl tedy fofr

Není tady
Kačabko jsi šikulka přeju oběma moc moc štěstí

Není tady

Kacenko zlata, moooc a moc ti ze
gratuluji ke krasne vlasate a zdrave princeznicce.
Cele rodince preji hodne zdravicka a rodinneho stesti a mamince samozrejme hodne mlicka 

Není tady

Kacenko hrozne moc gratuluju k Amalce,jsem rada ,ze jsi to tak zvladla
a tesim se na slohovku a fotecky
Hodne stesti do zivota te male berunce 
Není tady

Kaci,obrovska gratulace.Amalka je mala princeznicka s hodne vlasky.Preju vam obema at se mate krasne a mate krasny vztah.Tobe, at Ti Amalka dela jen samou radost a at jste zdrave a zase zdrave...

Není tady
Taky se pridavame ke gratulacim, prejeme hodne stesti a zdravi a spoustu lasky.... 
presne tri mesice od naseho porodu... toto leti....

Není tady
Amálko přeji ti hodně hodně štěstí ve tvém životě. Kačko hodně radosti a pohody vaší odedneška tříčlenné rodině 
Upravil(a) Pavka (23. 5. 2008 18:54)
Není tady

Ještě jednou moc moc gratuluju i sem a přeju celý rodině jen samou radost,zdraví a štěstí

a kdo říkal,že bude mít 49 cm a 3200 gramů
? já se fakt trefila 
Není tady
Ještě jednou gratuluju Kačabce k narození malé princezničky
Hlavně hodně zdravíčka,štěstíčka a lásky :-)
Není tady
kačenko, takže ještě jednou tobě i manžovi obrovská gratulace k malé princezničce
.
ať jste obě zdravé, spokojené, manža se o vás hezky stará a amálka dělá vám oběma jen samou radost
.
Tak já se mileráda přidávám ke gratulacím!!!! Loni jsem letnátka zahájila s Aničkou
Holky, přejeme moc zdraví, štěstí a moc radostných chvilek 
18 měsíců - 11kg a 82cm, http://eweli.rajce.net
- 1.rok - 9,2kgNení tady
Taky bych chtela poblahoprat Kacabce i male Amalce, jste holky sikovny 
Hlavne at jste zdrave a moooc mooooc stastne 
Upravil(a) Michelle83 (23. 5. 2008 20:32)

Není tady
Kací, ještě jednou moc gratuluji
, ať hezky rostete a víla Amálka ti dělá jen samou radost
.
Moc gratuluji 

Není tady
Konečně první letňátko!!!!!!!!!!!!!!! Není to tak dávno, co jsme rodili naše zlatíčka a teď jsou z nich takový lumpíci.
Taky bychom chtěli s Ondráškem Kacabce moc poblahopřát!!!!! Ať ti Amálka roste do krásy, ať je zdravá. Tobě hodně mlíčka a pevné nervíky.
Není tady
Kačabko, celý den jsem byla jak na trní a čekala jsem až si budu moci přečíst, že jsi konečně maminkou a dočkala jsem se!
Z celého srdce přeji Tobě a Amálce moc a moc štěstí, zdraví, lásky, pohody, mlíčka a krásný štastný život jedna vedle druhé, abyste si vždy byli oporou a těmi nejlepšími kamarádkami..... Prostě Vám oboum, holky, přeji jen to nej,nej,nej....
Není tady

KAČABKO strašně moc gratuluju k narození Amálky, princeznička odstartovala éru letňátek, ať jí to prvenství přináší moc zdravíčka a štěstíčka v životě
Není tady