6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Letíme do Tunisu poprvé na 7 dní, budeme mít all inclusive , a tak by mně zajímalo, kolik Kč si mám vyměnit na dolary na osobu. Cheme samozřejmě nějaké výlety, které nejsou v ceně zájezdu, suvenýry. Já vím, e mi přesnou částku nemůe nikdo říct, ale jen tak orientačně. Díky za rady.
Není tady
PROSÍM NIKDO NEBYL V TUNISU? POTŘEBUJI VĚDĚT KOLIK VYMĚNIT PENĚZ. ASPOŇ PŘIBLINĚ KOLIK STOJI VODNI SPORTY VYLET LODI ATD...
Není tady
ahoj,já měla eura,utratila jsem asi 150.přesný kurs u si nepamatuji,ze suvenýrů jsem si přivezla nějakou keramiku,která tam vyjde vcelku levně-třeba miska o průměru 20cm asi tak na 70 kč.pak jsem kupovala átky,ty vyjdou tak na 50kč,koený pásky,tak za 70kč,kabelky -jsou sice koený,různé tvary i barvy,ale itý horkou jehlou...stojí od 200 do 500kč.koření-velice levné,koupí ve,i afrán.ale bacha,z jednoho pytlíku vylézali podivní červi,tak jsem to spláchla do wc.
výlety lodí jsem kupovala přímo u pána,který stál u lodě,kterou jsme si vybrali-pirátská s občerstvením,lovem ryb,koupáním na irém moři-cca výlet na 2 hod.asi za 400kč na os,děti platí polovic.kdy to koupí na hotelu,zaplatí moná jednou tolik.nejotravnějí jsou ti,co chodí sem tam po plái a stačí jen,kdy zvedne oči a u je u tebe se átkama,ovocem,náramkama,kloboukama,nenamluví jim,e se chce jen podívat,otravujou furt,navlíknou ti náramky,obtočí tě átkama,jen otrlá povaha ho pole někam...větinou lidi kupujou,e jim je to blbý odmítnout.je to těký,je to jejich práce a iví třeba velkou rodinu...prodávají i děti,ale ty honí policajti.
Není tady
jo a ty vodní sporty jsou docela drahý.
Není tady
No já musím říct, e jsem byla s manelem , kdy jsme byli samy, jetě bezdětní a měli jsme asi 12,000,- kapesné, co se mi zdálo na týden dost, jene pak jsme přijeli a zjistili, e výlet na Saharu na 3 dny stojí 3000,- pro kadého, co by byla polovina naich peněz a to jsme jetě chtěli do hl. města na výlet a do Karága, pak jetě takové ty blbosti na plái, třeba jako padákem, který letí za člunem, to stálo 500,-, take Sahara se nekonala a celkem mě to tvalo, e nás na to nikdo neupozornil v cestovce. Ale teď jedeme v létě do Egyptu a nala jsem fajn diskuzi a tam je ve, zkus mrknout na Orbion.cz.
Není tady
Díky Hano, na různé diskuse jsem chodila, i na Orbion. Ale teď to u nepotřebuji, v pondělí se děti vrátili max. spokojeni.
Byli v Hammametu, moc se jim tam líbilo, uili si vekerých výletů a sportů a syn tvrdí, e v Tunisku není draho. Měl vyměněné dolary, ale prý jsou lepí eura.
Není tady
Jo jo děkuji zatím vem....... smile , pokyny na netu u se objevily, určitě budu počítat se změnami. Je to můj první let tak jsem v tomhle trochu neznalá..... wink
Není tady