|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Letíme do Tunisu poprvé na 7 dní, budeme mít all inclusive , a tak by mně zajímalo, kolik Kč si mám vyměnit na dolary na osobu. Cheme samozřejmě nějaké výlety, které nejsou v ceně zájezdu, suvenýry. Já vím, že mi přesnou částku nemůže nikdo říct, ale jen tak orientačně. Díky za rady.
Není tady
PROSÍM NIKDO NEBYL V TUNISU? POTŘEBUJI VĚDĚT KOLIK VYMĚNIT PENĚZ. ASPOŇ PŘIBLIŽNĚ KOLIK STOJI VODNI SPORTY VYLET LODI ATD...
Není tady
ahoj,já měla eura,utratila jsem asi 150.přesný kurs už si nepamatuji,ze suvenýrů jsem si přivezla nějakou keramiku,která tam vyjde vcelku levně-třeba miska o průměru 20cm asi tak na 70 kč.pak jsem kupovala šátky,ty vyjdou tak na 50kč,kožený pásky,tak za 70kč,kabelky -jsou sice kožený,různé tvary i barvy,ale šitý horkou jehlou...stojí od 200 do 500kč.koření-velice levné,koupíš vše,i šafrán.ale bacha,z jednoho pytlíku vylézali podivní červi,tak jsem to spláchla do wc.
výlety lodí jsem kupovala přímo u pána,který stál u lodě,kterou jsme si vybrali-pirátská s občerstvením,lovem ryb,koupáním na širém moři-cca výlet na 2 hod.asi za 400kč na os,děti platí polovic.když to koupíš na hotelu,zaplatíš možná jednou tolik.nejotravnější jsou ti,co chodí sem tam po pláži a stačí jen,když zvedneš oči a už je u tebe se šátkama,ovocem,náramkama,kloboukama,nenamluvíš jim,že se chceš jen podívat,otravujou furt,navlíknou ti náramky,obtočí tě šátkama,jen otrlá povaha ho pošle někam...většinou lidi kupujou,že jim je to blbý odmítnout.je to těžký,je to jejich práce a živí třeba velkou rodinu...prodávají i děti,ale ty honí policajti.
Není tady
jo a ty vodní sporty jsou docela drahý.
Není tady
No já musím říct, že jsem byla s manželem , když jsme byli samy, ještě bezdětní a měli jsme asi 12,000,- kapesné, což se mi zdálo na týden dost, jenže pak jsme přijeli a zjistili, že výlet na Saharu na 3 dny stojí 3000,- pro každého, což by byla polovina našich peněz a to jsme ještě chtěli do hl. města na výlet a do Karága, pak ještě takové ty blbosti na pláži, třeba jako padákem, který letí za člunem, to stálo 500,-, takže Sahara se nekonala a celkem mě to štvalo, že nás na to nikdo neupozornil v cestovce. Ale teď jedeme v létě do Egyptu a našla jsem fajn diskuzi a tam je vše, zkus mrknout na Orbion.cz.
Není tady
Díky Hano, na různé diskuse jsem chodila, i na Orbion. Ale teď to už nepotřebuji, v pondělí se děti vrátili max. spokojeni.
Byli v Hammametu, moc se jim tam líbilo, užili si veškerých výletů a sportů a syn tvrdí, že v Tunisku není draho. Měl vyměněné dolary, ale prý jsou lepší eura.
Není tady
Jo jo děkuji zatím všem....... smile , pokyny na netu už se objevily, určitě budu počítat se změnami. Je to můj první let tak jsem v tomhle trochu neznalá..... wink
Není tady