6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Judinka napsal(a):
Ivana*M napsal(a):
Maya.82 napsal(a):
No vidí a já mám zase opačný problém ten můj chce deno denně od rana do večera u mi to leze na nervy. Poslouchat o sexu minimalně 12 hodin denně 365 dní v roce. 3 roky v kuse.
No myslím si, e se to časem upraví.Tak tohle je mnohem horsi problem. To bych nezvladla.Ja jsem to poslouchala obden a i tak mi stacil sex totalne zhnusit .
Obden by nebylo patný
Kdyby můj drahý chtěl sex "jen" obden, tak by to byla paráda! Bych si aspoň jeden den mohla spočnout.. Jo a pak nemám mít furt zdravotní potíe..
Není tady
Dallea napsal(a):
Judinka napsal(a):
Ivana*M napsal(a):
Tak tohle je mnohem horsi problem. To bych nezvladla.Ja jsem to poslouchala obden a i tak mi stacil sex totalne zhnusit .Obden by nebylo patný
Kdyby můj drahý chtěl sex "jen" obden, tak by to byla paráda! Bych si aspoň jeden den mohla spočnout.. Jo a pak nemám mít furt zdravotní potíe..
U to tady asi bylo (návrh) a nesetkalo se to s úspěchem, ale já bych ti ho na chvíli (pár měsíců) vyměnila za toho svýho. Spočla by sis (určitě těch pár měsíců) - No, moná by tě zezačátku chtěl vyzkouet, ale pak by jistě najel na svůj nulový apetýt , zdravotně by ses vylepila, abstinence je přece u léčení gynekologických potíí (zánětů a tak), podmínkou No nic....já vím no...e ne...
Není tady
Moje zkuenost: zaila jsem dobu, kdy jsem měla sexu zoufale moc a pak i dobu, kdy zoufale málo. Paradox je, e to ve s jedním a tím samým partnerem! Tím chci říct - pozor, situace v ivotě se mění, můete se octnout i na druhé straně problému....
Moc bylo asi rok po obou porodech a málo, kdy BM spadnul do těké závislosti.
Znám tudí oba stavy, a řeknu vám,straný jsou oba dva. Nesouhlasím s radami "vztah a sex se MUSÍ přizpůsobit tomu "slabímu", co potřebuje méně. Co má potom dělat ten chudák "silnějí"? Já i v dobách, kdy mi sex nic neříkal, jsem se snaila manelovi vyhovět, měla jsem ho moc ráda. Myslím tím vyhověním spí kompromis, krok z mé strany vstříc, ne e bych mu zas vyhověla úplně kdykoli. A snaila jsem se, aby on moji nechu nepocítil, abych mu to nekazila.
A doba, kdy jsem měla sexu a milování zoufale málo? Nerada na to vzpomínám, působí to na celou psychiku a hlavně na sebevědomí. Připadala jsem si, e jsem snad u ne enská, ale kus dřeva nebo co. A tak děkuju vem anonymním muským, kteří se za mnou v té době třeba na ulici otočili a nebo v jejích očích jsem tehdy jasně viděla zájem. Zachraňovali mi sebevědomí a budu jim za to do smrti vděčná.
K čertu s americkema feministkama, který kdy se na ně chlap usměje, tak ho zaalujou...
Blossom
A u jsi v ideální (alespoň relativně) fázi?
Není tady
Judinko, stoprocentně ideální bývá v ivotě máloco, nebo jen po kratičkou dobu. Ale řekněme, e jsem celkem ve spokojené fázi, zaplapámbu za to.
Jeden Murphyho zákon říká "S věkem se nic nezlepuje". Není to pravda, aspoň tedy u mě, a právě v této oblasti. Je to čím dál lepí.
Druhá věc je, najít ve středním věku fajn partnera k sobě, to je váně docela problém. A tak pro mě platí věta z jedné kníky: "Čeká na velkou lásku, ale mezitím nepohrdne ani těmi meními..."
Ale to jsme se dostali mimo původní téma, pardon.
"Čeká na velkou lásku, ale mezitím nepohrdne ani těmi meními..."
ta věta se mi opravdu líbí, budu si ji připomínat, kdy budu mít pocit, e mé výběry jsou tak nějak permanentně vedle...
je fakt, e je to optimističtějí náhled na ivot, ne popisuje aforismus:
"Čekáme-li na ideál, můe se nám stát, e proijeme celý ivot v čekárně"
Není tady
Judinko asi bych ti poradila a se zkusí nezaobírat čekáním na sex.Přestaň to chvíly řeit a zkus být milá,přátelská,starej se o sebe,choď ven s přáteli a ti zvednou sebevědomí,sna se být přitalivá a pak se buď tvůj přítel probere z letargie,nebo(a to doufám,e ne)je v tom něco jiného,i třeba jná ena.
Není tady