Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 16. 6. 2008 18:24

Dallea
♥♥♥----

Re: jsem nešastná, smutná a zoufalá...

Judinka napsal(a):

Ivana*M napsal(a):

Maya.82 napsal(a):

No vidíš a já mám zase opačný problém ten můj chce deno denně od rana do večera už mi to leze na nervy. Poslouchat o sexu minimalně 12 hodin denně 365 dní v roce. 3 roky v kuse.

No myslím si, že se to časem upraví.

Tak tohle je mnohem horsi problem. To bych nezvladla.Ja jsem to poslouchala obden a i tak mi stacil sex totalne zhnusit .

Obden by nebylo špatný wink

Kdyby můj drahý chtěl sex "jen" obden, tak by to byla paráda! Bych si aspoň jeden den mohla spočnout.. Jo a pak nemám mít furt zdravotní potíže.. grater gloria

Není tady

#52 24. 6. 2008 17:00

Judinka
♥♥♥♥---

Dallea napsal(a):

Judinka napsal(a):

Ivana*M napsal(a):

Tak tohle je mnohem horsi problem. To bych nezvladla.Ja jsem to poslouchala obden a i tak mi stacil sex totalne zhnusit .

Obden by nebylo špatný wink

Kdyby můj drahý chtěl sex "jen" obden, tak by to byla paráda! Bych si aspoň jeden den mohla spočnout.. Jo a pak nemám mít furt zdravotní potíže.. grater gloria

Už to tady asi bylo (návrh) a nesetkalo se to s úspěchem, ale já bych ti ho na chvíli (pár měsíců) vyměnila za toho svýho. Spočla by sis (určitě těch pár měsíců) - No, možná by tě zezačátku chtěl vyzkoušet, ale pak by jistě najel na svůj nulový apetýt usch , zdravotně by ses vylepšila, abstinence je přece u léčení gynekologických potíží (zánětů a tak), podmínkou tongue No nic....já vím no...že ne...roll

Není tady

#53 25. 6. 2008 12:38

Blossom
Host

Moje zkušenost: zažila jsem dobu, kdy jsem měla sexu zoufale moc a pak i dobu, kdy zoufale málo. Paradox je, že to vše s jedním a tím samým partnerem! Tím chci říct - pozor, situace v životě se mění, můžete se octnout i na druhé straně problému....
Moc bylo asi rok po obou porodech a málo, když BM spadnul do těžké závislosti.
Znám tudíž oba stavy, a řeknu vám,strašný jsou oba dva. Nesouhlasím s radami "vztah  a sex se MUSÍ přizpůsobit tomu "slabšímu", co potřebuje méně. Co má potom dělat ten chudák "silnější"? Já i v dobách, kdy mi sex nic neříkal, jsem se snažila manželovi vyhovět, měla jsem ho moc ráda. Myslím tím vyhověním spíš kompromis, krok z mé strany vstříc, ne že bych mu zas vyhověla úplně kdykoli. A snažila jsem se, aby on moji nechu nepocítil, abych mu to nekazila. 
A doba, když jsem měla sexu a milování zoufale málo? Nerada na to vzpomínám, působí to na celou psychiku a hlavně na sebevědomí. Připadala jsem si, že jsem snad už ne ženská, ale kus dřeva nebo co. A tak děkuju všem anonymním mužským, kteří se za mnou v té době třeba na ulici otočili a nebo v jejíchž očích jsem tehdy jasně viděla zájem. Zachraňovali mi sebevědomí a budu jim za to do smrti vděčná.
K čertu s americkema feministkama, který když se na ně chlap usměje, tak ho zažalujou...

#54 25. 6. 2008 15:57

Judinka
♥♥♥♥---

Blossom tummenupp
A už jsi v ideální (alespoň relativně) fázi? wink

Není tady

#55 26. 6. 2008 9:04

Blossom
Host

Judinko, stoprocentně ideální bývá v životě máloco, nebo jen po kratičkou dobu. Ale řekněme, že jsem celkem ve spokojené fázi, zaplapámbu za to.

Jeden Murphyho zákon říká "S věkem se nic nezlepšuje". Není to pravda, aspoň tedy u mě, a právě v této oblasti. Je to čím dál lepší. big_smile

Druhá věc je, najít ve středním věku fajn partnera k sobě, to je vážně docela problém. A tak pro mě platí věta z jedné knížky:  "Čeká na velkou lásku, ale mezitím nepohrdne ani těmi menšími..."

Ale to jsme se dostali mimo původní téma, pardon.

#56 26. 6. 2008 10:22

Judinka
♥♥♥♥---

"Čeká na velkou lásku, ale mezitím nepohrdne ani těmi menšími..."

ta věta se mi opravdu líbí, budu si ji připomínat, když budu mít pocit, že mé výběry jsou tak nějak permanentně vedle...

je fakt, že je to optimističtější náhled na život, než popisuje aforismus:

"Čekáme-li na ideál, může se nám stát, že prožijeme celý život v čekárně" smile gloria

Není tady

#57 26. 6. 2008 20:05

merunka
♥♥♥----

Judinko asi bych ti poradila a se zkusíš nezaobírat čekáním na sex.Přestaň to chvíly řešit a zkus být milá,přátelská,starej se o sebe,choď ven s přáteli a ti zvednou sebevědomí,snaž se být přitažlivá a pak se buď tvůj přítel probere z letargie,nebo(a to doufám,že ne)je v tom něco jiného,i třeba jná žena.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí