Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 29. 5. 2008 15:41

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Re: jsem nešťastná, smutná a zoufalá...

Račice dračice napsal(a):

Judinko, já to mám taky tak nějak jak ty....v posteli jsem ráda submisivnější, ikdyž asi vlastně jak kdy, každopádně tuhle složku té podřízenosti si v tom sexu hrozně užívám...., jinak jsem v partnerství spíš lehce dominantní smile  Pro mého parnera to bylo zpočátku těžké, ale narozdíl od vašeho problému ne v sexu, ale v tom partnerství.... Hrany jsme obrušovaly tak dlouho, až jsme se tak nějak sžili a naše "role" nám v obém vyhovují... Ubrala jsem ze svého - "musí být po mém, já to tady vedu...." a v sexu jsem ho požádala ať prostě občas přitvrdí, víc, než byl asi zvyklí, zprvu byl překvapen z požadavku, po čase byl však překvapován z výsledku ( opakovaně) ,který se mu asi hodně líbí big_smile A jsem spokojeni oba. Řekla bych. smile

Mě to až dojalo....grater To je krásný příběh.

Není tady

#27 29. 5. 2008 16:25

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

To si jako děláš srandu Nico va roll big_smile
Upřímně, mě na tom dojemného nic nepřijde, zvlášť, když jsem si prožila to drsné obrušování hran big_smile
Řekla bych, že to je fajn, že jsme se dokázali domluvit, a celým tím svým příspěvkem jsem chtěla jen říct, že každý musí z něčeho svého ubrat, aby se bylo možné domluvit....a taky nenásilně partnerovi říct, co a jak se mi líbí, proč a co to se mnou dělá...pokud ten druhý má vůli a chuť experimentovat, nebo se zamyslet nad svým "stylem" a nad "stylem" partnera a hlavně chce a snaží se pochopit odlišnosti toho druhého, tak je napůl vyhráno tummenupp
Jako doják k rozebrečení jsem to tu nepsala lol lol

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#28 29. 5. 2008 16:33

Judinka
♥♥♥♥---

No víte co, já to mám trochu složitější. Na začátku vztahu jsem dostala kvůli (údajné) nevěře facku a ještě mi bolestivě zkroutil ruku, no a já chytla nerv,že je to člověk se sklony k tyranii, protože mi navíc připadal takový majetnický a manipulátorský, chtěla jsem se s ním rozejít, ale....těžko se rozcházíte, když je člověk zamilovanej grater , tak jsem si řekla, že to zkusím..., ale preventivně jsem mu podstrkávala různý články o tyranech a manipulátorech, a on, protože je vpodstatě člověk snad kultivovaný, a rozejít se nechtěl, tak se možná krotil i v tom, že musí mít přehled, kde jsem a poslední slovo a tak..., no a tak si říkám, jestli jsem u něj tu sexuální zdrženlivost nevypěstovala va , protože jsem se fakt usilovně bránila, aby neměl  navrch a aby mě někam netlačil, abych nebyla ta poslušná chudinka, která tancuje jen, jak manipulátor píská. gloria Třeba jsem to přehnala... usch

Není tady

#29 29. 5. 2008 16:50

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Judinka napsal(a):

Třeba jsem to přehnala... usch

No, když Ti dal facku a kroutil ruku, tak to přehnal spíš on.... podle mě...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#30 29. 5. 2008 16:59

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Judinka napsal(a):

No víte co, já to mám trochu složitější. Na začátku vztahu jsem dostala kvůli (údajné) nevěře facku a ještě mi bolestivě zkroutil ruku, no a já chytla nerv,že je to člověk se sklony k tyranii, protože mi navíc připadal takový majetnický a manipulátorský, chtěla jsem se s ním rozejít, ale....těžko se rozcházíte, když je člověk zamilovanej grater , tak jsem si řekla, že to zkusím..., ale preventivně jsem mu podstrkávala různý články o tyranech a manipulátorech, a on, protože je vpodstatě člověk snad kultivovaný, a rozejít se nechtěl, tak se možná krotil i v tom, že musí mít přehled, kde jsem a poslední slovo a tak..., no a tak si říkám, jestli jsem u něj tu sexuální zdrženlivost nevypěstovala va , protože jsem se fakt usilovně bránila, aby neměl  navrch a aby mě někam netlačil, abych nebyla ta poslušná chudinka, která tancuje jen, jak manipulátor píská. gloria Třeba jsem to přehnala... usch

Judinko,
"hra" (v tomto případě sex), je něco jiného než běžný chod. Se sklony k násilí podle mě je, to co předvedl na začátku vztahu je naprosto přes míru- dávej pozor! Inteligentní člověk s takovýmhle problémem to může zvládat dočasně, protože si dává pozor, ale měli byste oba vědět, že tam tenhle problém je a že to není v pořádku. Promluvili jste si o tom otevřeně? Žádné podstrkování článků v tomhle případě nestačí a můžete to vzít rovnou i s tím tvrdším sexem (viz utěšená situace Račice wink).

Fly or Die. Punk je od punkevních jeskyní? smile

Není tady

#31 29. 5. 2008 17:13

Judinka
♥♥♥♥---

Mikeš napsal(a):

Judinka napsal(a):

Třeba jsem to přehnala... usch

No, když Ti dal facku a kroutil ruku, tak to přehnal spíš on.... podle mě...

To právě taky a já jsem to přehnala s tím školením proti tyranii (mě napadlo) styrka  A vůbec: Co když je to skrytý agresot, neznáme se zase tak dlouho, třeba se ještě projeví?! mad

Není tady

#32 29. 5. 2008 17:14

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Souhlasím s Mikešem a Nharte...

Jo, a Nharte, k té utěšené situaci, ikdyž byl sex po úplně ne zrovna pro mě ideálních počátcích po krátké době Ok, tak se obrušování hran v rámci toho partnerství, občas rovná i paralernímu vztahu a všem možným úskalím, které tohle obrušování může obsáhnout smile ....žádná idyla to nebyla stolt  ale nakonec si to přece jen člověk všechno uvědomí, srovná si priority a když se to tak vezme, je vlastně z toho možná i trošku dojat rodna big_smile wink

sorry offtopic jsem si tak nějak tady na vše vzpomněla smile

Upravil(a) Račice dračice (29. 5. 2008 17:15)

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#33 29. 5. 2008 17:18

Judinka
♥♥♥♥---

Nharte napsal(a):

Judinka napsal(a):

Judinko,
"hra" (v tomto případě sex), je něco jiného než běžný chod. Se sklony k násilí podle mě je, to co předvedl na začátku vztahu je naprosto přes míru- dávej pozor! Inteligentní člověk s takovýmhle problémem to může zvládat dočasně, protože si dává pozor, ale měli byste oba vědět, že tam tenhle problém je a že to není v pořádku. Promluvili jste si o tom otevřeně? Žádné podstrkování článků v tomhle případě nestačí a můžete to vzít rovnou i s tím tvrdším sexem (viz utěšená situace Račice wink).

No právě, promluvili a on mele pořád dokola, že takový není a že by to rozhodilo většinu chlapů (tím myslel, že by tak zareagovalo) - asi mě to podvědomě štve. Já vím, že podstrkování článků samo o sobě nic neřeší, ...i kdyby si uvědomil, že je něco "divného v jeho chování" .... ale on se chová daleko tolerantněji než dřív, dá se říct, že nežárlí, nepodezírá..., je sice popudlivější, ale v mezích normy, jen že občas reaguje podrážděným hlasem. A když mu to řeknu, odpoví mi, že se mi to zdá....
Ach jo, není to nakonec docela "psycho"? usch va

Není tady

#34 29. 5. 2008 18:16

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Já vím Račice, psala jsi, ale teď je utěšený a právě proto, že to nebylo úplně přímočaře snadné, tak je pěkné to sdělit- že to ide.

Judinko: že by to rozhodilo většinu chlapů (tím myslel, že by tak zareagovalo)- dokud si a i tobě nepřizná, že nikoliv, měla bych všechny oči, uši otevřené. Já jsem na tohle citlivá- můj první přítel byl žárlivec (přesto na mne ruku nikdy nevztáhl, jinak to stálo taky za to), prožila jsem si to a šla. Mně to dalo hodně dobrého do dalších vztahů, ale představa, že bych do toho vztahu třeba tenkrát přivedla děťátko, bylo by to pro mne hodně bolestivé. Po patnácti letech je stále stejný- nedokáže se zvládnout, sice si to přizná, ale trvá na tom, že se s tím nedá nic dělat. Záměrně si nabíhá do situaci, které tenhle problém ještě prohlubují. Buď opatrná.

Jestli je třeba dominantní a vyhovuje mu tvrdší sex (což jsi psala také), tak si to zkuste zavést v ložnici, dát tomu pravidla apod. To se dá a hodně to pomůže oběma. Ale musíte se oba hodně poznat, hlavně sami sebe. Já to mám v podstatě podobně jako Račice, jsem celkem divočejší, ale na to teda ten chlap musí mít fakt koule, aby mě mohl seřezat pro moje potěšení- hlavně musí být velice srovaný sám se sebou a milovat mě, a to se povedlo zatím jen jednomu (to znamená, že po nočním tahu jsem mívala připravenou snídani, nikoliv facku).wink

Fly or Die. Punk je od punkevních jeskyní? smile

Není tady

#35 29. 5. 2008 18:40

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Nicolas napsal(a):

Já to mám podobně. Dřív jsem takový ten správný kluk. Ale uvnitř jsem chtěl něco jiného. A pokud se chováš jako správnák přes 20 let, tak je to někdy obtížný najednou změnit.
Navíc, když partnerka je v normálním životě feministka a v posteli by chtěla, aby dostala na zadek.
Víš, to je potom těžký. Přepínat se.

Možno to nie je ľahké, ale ide to... wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#36 1. 6. 2008 13:08

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jo, a Nharte, k té utěšené situaci, ikdyž byl sex po úplně ne zrovna pro mě ideálních počátcích po krátké době Ok, tak se obrušování hran v rámci toho partnerství, občas rovná i paralernímu vztahu a všem možným úskalím, které tohle obrušování může obsáhnout smile ....žádná idyla to nebyla stolt  ale nakonec si to přece jen člověk všechno uvědomí, srovná si priority a když se to tak vezme, je vlastně z toho možná i trošku dojat rodna big_smile wink

Já vím, že jsi to nepsala puvodne, abys nekoho chtela dojmout. To je preci jasny.

Akorat jsem za tim videl tu snahu a prekonani tech hran a prislo mi to proste pekny. Pribehy zamilovanych skvelych dvojic jsou taky pekny, ale pribehy, kde se lidi snazi a prekonavaji prekazky a pak to dokazou napsat tak jako ty, jsou mi prostě strasne sympaticky.

Není tady

#37 4. 6. 2008 8:58

Peťuli
♥♥♥♥---

Judinka napsal(a):

mám přítele, který mě má prý hodně rád, ale nespí se mnou. Pořád má nějaké výmluvy, proč to nejde, většinou je unavený, chce se mu spát, ráno zase na to nemá chuť (prý se nikdy nemiloval ráno), pak je nemocný, pak neví, čím to je, oddaluje to, ale "kupodivu" vždy do toho něco vleze. Jsem už z toho na dně, myslela bych si, že jsem mu protivná, snad i po*ná, ale dotyky se mu líbí, rád na mne sahá rád se prý na mě kouká, voním mu, ...ale tato oblast je nějak divně tabu. Známe se tři roky a prvního  3/4 roku  se choval normálně, ne že by se mohl vydávat za po*nále, ale byl přítulný, vřelý a nadržený. Teď nic. Když říkám nic, myslím tím NIC - měsíce. Jsem z toho na mašli a blázinec. Domluva není možná, mlčí, maximálnmě řekne, že se to zlepší, že mu těma řečma moc nepřidám, k doktorovi nepůjde, k sexuologovi už vůbec ne. usch dumbom roll va

Mě přijde docela zásadní to, že nekomunikuje a nic řešit nechce. Měla jsem tři vážné vztahy a ve všech byl jeden z hlavních problémů komunikace (nebo spíš nekomunikace) a ono je pak celkem jedno, jestli je problém v sexu nebo někde jinde. Spíš se během času projeví i v dalších oblastech. Já si z toho vzala do dalšího života ponaučení, že pokud partner nepřipustí, že nějaký problém máme a nebo i připustí, ale řešit ho nebude, tak nemá smysl zůstávat, mám takovou zkušenost, že v tomto případě jde pak společný život od pěti k nule.

Není tady

#38 4. 6. 2008 10:08

Judinka
♥♥♥♥---

Dík za názor. Taky mám ten pocit...Ale začínám mít též dojem, že  je (hlavně v mé věkové kategoii) buď varianta zůstat singl nebo někoho ve stylu : "jeden za 18, druhý bez dvou za dvacet".. usch dumbom Znám totiž i typy, s kterými komunikace jakoby je , ale na komunikaci (sliby-chyby) reta to též skončí...

Není tady

#39 4. 6. 2008 10:33

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Nicolas napsal(a):

Já vím, že jsi to nepsala puvodne, abys nekoho chtela dojmout. To je preci jasny.

Akorat jsem za tim videl tu snahu a prekonani tech hran a prislo mi to proste pekny. Pribehy zamilovanych skvelych dvojic jsou taky pekny, ale pribehy, kde se lidi snazi a prekonavaji prekazky a pak to dokazou napsat tak jako ty, jsou mi prostě strasne sympaticky.

aha Nico, tak tedy děkuji pussa smile
Já měla nostalgickou chvíli, kdy jsem si to tak nějak všechno v hlavě přehrála a hodila to na sklo a nevím proč jsem v tom cítila od Tebe ironii...asi protože jsi tady pořád samý šprým a legranda big_smile
No prostě ten brečící smajlík od Tebe to ve mě takhle evokoval smile, špatně jsem to tedy pochopila... smile
A kdyby to vnímal někdo takhle, jak jsem pochopila, tak by mi to možná i vadilo big_smile

Upravil(a) Račice dračice (4. 6. 2008 10:36)

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#40 4. 6. 2008 11:10

Peťuli
♥♥♥♥---

Judinka napsal(a):

Dík za názor. Taky mám ten pocit...Ale začínám mít též dojem, že  je (hlavně v mé věkové kategoii) buď varianta zůstat singl nebo někoho ve stylu : "jeden za 18, druhý bez dvou za dvacet".. usch dumbom Znám totiž i typy, s kterými komunikace jakoby je , ale na komunikaci (sliby-chyby) reta to též skončí...

Myslím, že to je tak napříč věkovými kategoriemi, mě je sedmatřicet a právě jsem jeden takový vztah skončila, párkrát, když viděl, že je zle, tak nasliboval hory doly, většina z toho zase nebyla pravda, protože to nebylo z jeho uvědomění si problému, ale jen z toho, abych vztah neukončila. Někdo za 18, když druhý je bez dvou za dvacet, to je pro mě málo, jsem náročná (to mi taky můj ex řekl), takže zbývá singl s tím, že možná jednou ... a možná taky ne. U mě je to trochu jinak, dítě mám z prvního manželství a vztah bych si přála, ale už ne za každou cenu.

Není tady

#41 4. 6. 2008 12:14

Judinka
♥♥♥♥---

Peťuli napsal(a):

Judinka napsal(a):

Myslím, že to je tak napříč věkovými kategoriemi, mě je sedmatřicet a právě jsem jeden takový vztah skončila, párkrát, když viděl, že je zle, tak nasliboval hory doly, většina z toho zase nebyla pravda, protože to nebylo z jeho uvědomění si problému, ale jen z toho, abych vztah neukončila. Někdo za 18, když druhý je bez dvou za dvacet, to je pro mě málo, jsem náročná (to mi taky můj ex řekl), takže zbývá singl s tím, že možná jednou ... a možná taky ne. U mě je to trochu jinak, dítě mám z prvního manželství a vztah bych si přála, ale už ne za každou cenu.

tak, mně je 44, nepovažuju se ještě za "rašpli" big_smile a...děti mám dvě...(21 a 16)...Jo, to je taky problém. Pro mě jsou samozřejmě vším a ....chápu, že pro pány by měli být zase ta jejich "dítka"...Ale někdy je smutné pozorovat, když dotyčný je tolik schopen se vcítit a milovat své dítě a neumí  se ani ovládat, aby nedali najevo, že děti partnera jsou prostě jen "CIZÍ". Jo, holt bývá to komplikované po všech stránkách...

Není tady

#42 4. 6. 2008 12:26

Peťuli
♥♥♥♥---

Jako přes kopírák, jeho drsný vztah k mému synovi byl základ toho co řešit nechtěl, ale to jsme mimo základní téma.

Není tady

#43 5. 6. 2008 7:36

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Pokud máte totálně rozdílné tak důležité věci už teď, ten vztah nemá perspektivu

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#44 5. 6. 2008 7:53

Jitka8
♥♥♥♥---
Místo: okolí Zlína

Maya.82 napsal(a):

No vidíš a já mám zase opačný problém ten můj chce deno denně od rana do večera už mi to leze na nervy. Poslouchat o sexu minimalně 12 hodin denně 365 dní v roce. 3 roky v kuse.

No myslím si, že se to časem upraví.

Má kamarádka ještě po 15letech manželství stále doufá.Její manžel ji dokonce budí i v noci.Je to dost vůči ní neohledúplné,když jde ráno do práce.No jo,když ona mu tak ráda vyhoví.Stěžuje mně,ale má to říct mu,že jo!!!???

Na světě je krásně.

Není tady

#45 5. 6. 2008 8:07

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Jitka8 napsal(a):

Její manžel ji dokonce budí i v noci.

A co má chudák dělat, když to na něj přijde? big_smile Taky se mi to někdy stává (nijak často)...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#46 5. 6. 2008 8:15

Jitka8
♥♥♥♥---
Místo: okolí Zlína

Mikeš napsal(a):

Jitka8 napsal(a):

Její manžel ji dokonce budí i v noci.

A co má chudák dělat, když to na něj přijde? big_smile Taky se mi to někdy stává (nijak často)...

To stává snad každému,ale přehánět by se to nemělo:sova:sovasova

Na světě je krásně.

Není tady

#47 10. 6. 2008 10:07

Judinka
♥♥♥♥---

Tak to budím spíš já ...v poslední době...kde jsou ty doby, kdy to bylo naopak grater

Není tady

#48 14. 6. 2008 23:33

destinn
♥♥♥----

Taky mám problém se sexem, přijde mi to děsný. jeho výkon, připadá mi jak opička, která kopuluje, nebo pes který objíždí lidskou nohu. Já nevim. Fakt přitom u toho myslím, na kdo ví co, třeba at už to skončí a pod. Jsem z toho zoufalá. Vím, že se moc snaží. Ale já vůbec. Už na to úplně kašlu, nemusela bych se milovat skoro vůbec, protože než tohle tak skoro nic. nejhorší je že ho srovnávám s bývalým, kde jsme měli velmi bohatý a ktivní sexulání život a mě to opravdu bavilo a vyhledávala a ted nic. Přitom on mě moc miluje, je hezký, má pěknou postavu, povahově je taky super. Jen když přijde ma sex, je to děs.
Tím nechci říct, že se mu to s tebou nutně nelíbí ale je to docela klidně možné...

Sláb jenom ten kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl

Není tady

#49 15. 6. 2008 22:01

Cejka.A
♥------

Dobrý den,nevím přesně kam svůj problém zařadit a tak jej nejspíš nahraju na několik for a budu doufat,že se mi alespoň na některém někdo ozve proto prosím adminy aby mé příspěvky nemazali a měli trochu pochopení...

Má přítelkyně byla poměrně dlouhou dobu nemocná. Nemoc byla dlouhá a bolestivá,když se mi s tím svěřila,jako každý normální muž jsem pochopitelně pochopil,že dokud bude nemocná a sex ji bude bolet nebude na něj mít chuť a pokud ji k tomu nedonutím,což by mi pochopitelně ani nepřišlo na mysl,nebudeme se milovat. Nemoc před nějakou dobou skončila a já jsem se těšil jak vše poctivě doženeme, ale ejhle. Když se dlouhou dobu nic nedělo a přítelkyně stryktně odmítala moje pokusy o společné soužití, zeptal jsem se co se děje a ona mi pověděla ,že nemá chuť a že jí sex přijde po*ný. Vyvalil jsem oči a pustil jsem se s ní do diskuse, z toho vyplynulo,že nejen ,že nechce sex ale ani tento problém nechce řešit ,protože jí to prostě nevadí, řekla mi abych si ženu na sex našel jinde a protože toho zase nejsem schopen já tak jsme se slepé uličce. Postupně jsem ji přemluvil alespoň k tomu aby nebyla tak sobecká a pomohla mi hledat řešení. Nevím jak se k ní mám chovat,jestli tento problém dokážu vyřešit sám, na koho se mám obrátit na sexuologa,psychologa...zkrátka nevím a jelikož pokud se dá říct,že ona je v ohledu sexuálního chtíče nemocná , tak naopak já jsem zcela zdráv a mám potřebu tenhle problém řešit a vyřešit,dokud byla nemocná bylo to něco naprosto jiného, ale te´d je v zásadě nemocná taky, ale odmítá se léčit.Poraďte prosím....

Směl li bych požádat zdali byste mi mohli kopii vašich případných rad zaslat na email

Lamyros@seznam.cz ?

Předem děkuji za jakoukoliv případnou pomoc...

Není tady

#50 16. 6. 2008 18:03

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Milý Cejko.A
Vzhledem k tomu, že máš svůj nick, zřejmě máš i možnost založit svoje téma.
Doporučuji tuto cestu, je to ohleduplnější k tématům jiných uživatelů, kam vkládáš svůj problém, jistě nemalý, ale právě proto je to na samostatné vlákno.

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí