Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 23. 5. 2008 12:14

Judinka
♥♥♥♥---

jsem nešťastná, smutná a zoufalá...

mám přítele, který mě má prý hodně rád, ale nespí se mnou. Pořád má nějaké výmluvy, proč to nejde, většinou je unavený, chce se mu spát, ráno zase na to nemá chuť (prý se nikdy nemiloval ráno), pak je nemocný, pak neví, čím to je, oddaluje to, ale "kupodivu" vždy do toho něco vleze. Jsem už z toho na dně, myslela bych si, že jsem mu protivná, snad i po*ná, ale dotyky se mu líbí, rád na mne sahá rád se prý na mě kouká, voním mu, ...ale tato oblast je nějak divně tabu. Známe se tři roky a prvního  3/4 roku  se choval normálně, ne že by se mohl vydávat za po*nále, ale byl přítulný, vřelý a nadržený. Teď nic. Když říkám nic, myslím tím NIC - měsíce. Jsem z toho na mašli a blázinec. Domluva není možná, mlčí, maximálnmě řekne, že se to zlepší, že mu těma řečma moc nepřidám, k doktorovi nepůjde, k sexuologovi už vůbec ne. usch dumbom roll va

Není tady

#2 23. 5. 2008 12:21

maricka
♥♥♥♥♥--

Re: jsem nešťastná, smutná a zoufalá...

Ahoj Judinko, koukni na druhé vlákno (Sex-jak dlouho), já mám podobný problém... V první řadě je třeba zjistit, čím to je... Protože třeba můj přítel se mnou sice moc často nespí, ale sebeukájí se sám...takže libido má. Ty bys tedy měla zjistit, jestli ten Tvůj se třeba nedělá potají, nebo jestli opravdu mu sex nic neříká... To je asi první krok...

Není tady

#3 23. 5. 2008 12:44

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

a Ty už jsi to maricko zjstila??? smile

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#4 23. 5. 2008 13:23

Judinka
♥♥♥♥---

Zjišťování bude těžký. Patrně neonanuje. On myslím onanii nepěstoval nikterak ani dříve, než jsme se poznali. Chlubil se, že nepotřeboval, že partnerka byla snaživá a plně k dispozici. Jestli ho rozmazlila va No, už je to taky pár let... Mně to připadalo trochu divný, protože jsem měla zato, že onanujou i chlapi žijící spokojeným a plným  sexuálním životem. Ale bohužel jsem tomu nepřikládala větší vážnost, než by si tato informace zasloužila. styrka Vždy dával najevo, že v této oblasti "to bylo v pohodě", DONEDÁVNA. váhám, že buď kamufluje, protože je mu blbé přiznat, že mu to už moc neříká, a nebo je to součást jakéhosi psychického vymývání mozku, abych nabyla dojmu, že "vadná" nebo mírně řečeno vystupující z průměru jsem já dumbom

Není tady

#5 23. 5. 2008 15:56

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Je úplne jedno, kto je normálny a kto je, prúser je, že máte nesúlad vo vzťahu, zrejme dlhodobý a neviem si predstaviť ako riešiteľný. Buď vibrátor - alebo potom "záložný zdroj slasti"... roll Nevidím veľmi iné východisko, možno zájsť k psychológovi(ty, ideálne obaja) a hľadať príčiny a východiská.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#6 23. 5. 2008 22:02

Simonas
♥♥♥♥♥--

Treba je pod nejakym tlakem, stresem v praci. Nebere nejake leky - napr. na depresi, ty snizuji libido.Nestalo se mu neco negativniho v minulosti pri intimnostech? Muze mit treba i urologicky problem....

Upravil(a) Simonas (23. 5. 2008 22:45)

http://lb1f.lilypie.com/DZuYp2.png

Není tady

#7 23. 5. 2008 22:40

Maya.82
Host

No vidíš a já mám zase opačný problém ten můj chce deno denně od rana do večera už mi to leze na nervy. Poslouchat o sexu minimalně 12 hodin denně 365 dní v roce. 3 roky v kuse.

No myslím si, že se to časem upraví.

Upravil(a) Maya.82 (23. 5. 2008 22:41)

#8 23. 5. 2008 23:23

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Nesmělý dotaz: Nezačali se mu třeba líbit víc kluci? va

Není tady

#9 24. 5. 2008 7:46

Blackie
Host

#10 24. 5. 2008 8:00

HB
♥♥♥♥♥--

jak Selima, at si poridis vibrator, to neni vubec spatny napad...jednak potesis sebe, a pak taky vestinu chlapu dost bere, kdyz vidi zenu onanovat a chteji se pridat...dalsi vec je, ze mu tim das najevo, ze opravdu v celibatu zit nechces a pokud ma nejaky medicinsky problem, tak by ho to snad mohlo postouchnout k tomu, aby ho zacal resit...

The worse is yet to come...
http://2.bp.blogspot.com/_G1vFx7mb8XA/SJ9omrz2tZI/AAAAAAAAAPI/ZOvV2pRwP4E/S187/support+Israel.jpg

Není tady

#11 26. 5. 2008 11:06

Judinka
♥♥♥♥---

Asi si pořídím, pravda.... vissla , ovšem, jak ho znám, nebude z toho odvázaný, spíš to bude brát jako "němou výčitku", že on není schopen (ochoten) uspokojit...Ovšem, to bude jeho problém sjuk

Není tady

#12 26. 5. 2008 11:51

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Maya.82 napsal(a):

No vidíš a já mám zase opačný problém ten můj chce deno denně od rana do večera už mi to leze na nervy. Poslouchat o sexu minimalně 12 hodin denně 365 dní v roce. 3 roky v kuse.

Tak tohle je mnohem horsi problem. To bych nezvladla.Ja jsem to poslouchala obden a i tak mi stacil sex totalne zhnusit .

Není tady

#13 26. 5. 2008 12:28

Maya.82
Host

Ivana*M napsal(a):

Maya.82 napsal(a):

Tak tohle je mnohem horsi problem. To bych nezvladla.Ja jsem to poslouchala obden a i tak mi stacil sex totalne zhnusit .

Je tak to jsem rada, že alespon někdo mě pochopil. big_smile Protože když jsem se tady radila jako, že to je pro mě problém, že chce furt tak tu udělali exota tak akorát se mně a ještě to byly rady typu, že mám chlapa půjčovat o což jsem fakt nestála.

Upravil(a) Maya.82 (26. 5. 2008 12:30)

#14 26. 5. 2008 17:09

Judinka
♥♥♥♥---

Ivana*M napsal(a):

Maya.82 napsal(a):

Obden by nebylo špatný wink

Není tady

#15 26. 5. 2008 17:12

Judinka
♥♥♥♥---

No jo, holt, z čeho je jeden skoro zoufalej, z toho by druhej jásal... tongue Pokud existuje Stvořitel, musí mít z lidského plémě  p r d e l vissla Pardon, leze nmi na mozek absence činnosti,  kterou by si jiné dámy odpustily.... roll

Není tady

#16 26. 5. 2008 17:20

maricka
♥♥♥♥♥--

Judinko, pokud mohu poradit, tak vibrátor je docela zbytečný...ani on nenapomohl k tomu, aby si můj přítel něco uvědomil... Navíc ho skoro vůbec nepoužívám, protože mi nechybí jeho přirození, ale milování...milování je o něčem jiném než o tom pocitu dole, alespoň pro mne, tak proto vibrátor nepoužívám.

Není tady

#17 27. 5. 2008 7:29

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Mayo, pokud svého chlapa dostatečně neuspokojuješ, tak proč ho nepůjčovat těm potřebnějším? Trošku solidarity smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#18 27. 5. 2008 10:07

Judinka
♥♥♥♥---

Jejej hurááá stolt včera byl sex, to si musím zapamatovat, ty příjemné pocity, páč není jistota, kdy tu euforii opět pocítím. maricko, mě chybí milování (i když na hlazení on je - ještě, že tak), ale chybí hlavně sex, klidně drsnější, takový to vybití, takže pomůcky nejsou od věci...Alespoň uvolní napětí...Takže zauvažuju.
Už jsem alergická na teorie o nadržených samcích, protože mi to připadá jako sci-fi, obzvlášť u vztahů, které překonají fázi zamilovanosti...tomu nějak přestávám věřit - asi se jedná o výjimky, se musím aspoň uklidňovat. Holt pánové potřebujé sémě šířit mezi co nejvíc samic...a co s okoukanou babou, že jo. Tam mají už odpracováno...reta

Není tady

#19 28. 5. 2008 19:08

andy1888
♥------

A nie je orientovaný na nejaké neštandardné sexuálne praktiky? Mali sme podobný problém a tiež nám to v tejto oblasti v poslednom čase neklapalo a potom sa mi priznal, že "obyčajný sex" ho nebaví a že sa chce hrať na sexuálneho otroka,
byť mojím sexuálnym sluhom, uspokojovať ma koľko budem chcieť s tým, že sa počas sexu mám k nemu správať ako domina, kráľovná a pod.
Možno neprestal mať záujem ale možno mu chýba niečo špecifické.

Není tady

#20 28. 5. 2008 20:00

Maya.82
Host

KALIK napsal(a):

Mayo, pokud svého chlapa dostatečně neuspokojuješ, tak proč ho nepůjčovat těm potřebnějším? Trošku solidarity smile

Ani nápad lol A nikdo neřek, že ho neuspokojuju nebo on mě, ale je toho trohu hodně na muj vkus.

Upravil(a) Maya.82 (28. 5. 2008 20:01)

#21 29. 5. 2008 11:42

Judinka
♥♥♥♥---

andy1888 napsal(a):

A nie je orientovaný na nejaké neštandardné sexuálne praktiky? Mali sme podobný problém a tiež nám to v tejto oblasti v poslednom čase neklapalo a potom sa mi priznal, že "obyčajný sex" ho nebaví a že sa chce hrať na sexuálneho otroka,
byť mojím sexuálnym sluhom, uspokojovať ma koľko budem chcieť s tým, že sa počas sexu mám k nemu správať ako domina, kráľovná a pod.

A víš, že možná trochu jo? On je spíš opačně založen: si objekt podmanit, aby byl(a) v područí a poslušná, a asi má poněkud zábrany.... a já jsem sice malinko submisivně masochisticky založená v sexu, ale v reálném životě NE!! - to bych nesnesla,to jsem spíš do feministky,podřízenost, nerovnováhu nesnáším, a tak to třeba též kvůli tomu skřípe. Protože se třeba bojíme, aby se to nezvrhlo?! va vissla
Má to někdo podobně?

Není tady

#22 29. 5. 2008 11:50

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Vám docela závidím, že řešíte sexík.
Já ho neměla tak 3 měsíce a už mi z toho hrabe, páč nesjó lidi grater
Se musím poohlídnout po nějakém hřebečkovi.

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#23 29. 5. 2008 13:35

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Judinka napsal(a):

andy1888 napsal(a):

A víš, že možná trochu jo? On je spíš opačně založen: si objekt podmanit, aby byl(a) v područí a poslušná, a asi má poněkud zábrany.... a já jsem sice malinko submisivně masochisticky založená v sexu, ale v reálném životě NE!! - to bych nesnesla,to jsem spíš do feministky,podřízenost, nerovnováhu nesnáším, a tak to třeba též kvůli tomu skřípe. Protože se třeba bojíme, aby se to nezvrhlo?! va vissla
Má to někdo podobně?

Já to mám podobně. Dřív jsem takový ten správný kluk. Ale uvnitř jsem chtěl něco jiného. A pokud se chováš jako správnák přes 20 let, tak je to někdy obtížný najednou změnit.
Navíc, když partnerka je v normálním životě feministka a v posteli by chtěla, aby dostala na zadek.
Víš, to je potom těžký. Přepínat se.

Není tady

#24 29. 5. 2008 13:49

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Judinko, já to mám taky tak nějak jak ty....v posteli jsem ráda submisivnější, ikdyž asi vlastně jak kdy, každopádně tuhle složku té podřízenosti si v tom sexu hrozně užívám...., jinak jsem v partnerství spíš lehce dominantní smile  Pro mého parnera to bylo zpočátku těžké, ale narozdíl od vašeho problému ne v sexu, ale v tom partnerství.... Hrany jsme obrušovaly tak dlouho, až jsme se tak nějak sžili a naše "role" nám v obém vyhovují... Ubrala jsem ze svého - "musí být po mém, já to tady vedu...." a v sexu jsem ho požádala ať prostě občas přitvrdí, víc, než byl asi zvyklí, zprvu byl překvapen z požadavku, po čase byl však překvapován z výsledku ( opakovaně) ,který se mu asi hodně líbí big_smile A jsem spokojeni oba. Řekla bych. smile

Upravil(a) Račice dračice (29. 5. 2008 13:51)

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#25 29. 5. 2008 15:07

tygřík...
♥♥-----
Místo: Brno

Judinka napsal(a):

andy1888 napsal(a):

Má to někdo podobně?

jo,Judinko, u nás to tak bylo....normální sex ho nudil, já jsem ho milovala tak, že nebylo nic, opakuju nic, co bych mu nesplnila...něco se mi líbilo, něco mě až tak nevyhovovalo, ale nevadilo a kvůli němu - všechno..... on spokokojenej, ale mě chybí i to pomalý něžný milování, o němž on říká, že ho nebaví... a tak buď lítám až ke stropu smile nebo není nic... no a naopak jsem to já, kdo začíná pomýšlet na nevěru, protože mi sice nechybí sex, ale chybí mi milování.....ach jo, každá si můžem postěžovat...ještě že tak  stolt

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí