|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojky,Všechny zdravím,Tak se mi konecne povedlo otěhotnět 3měs snažení,Byla jsem štastná a radovala jsem se teda vlastne až do včerejška kdy mi dr řekla ze jsou to dvojčata.Tak jsem stoho mírně v šoku,nevím co dělat,zda si je nechat.Miminko jsme chtěli a planovali jsme jej ale dvě??Jednoho 2letýho chlapecka uz mam tak si to vubec nedokážu poredstavit.Jak to budu zvladat a nebo jaké to vlastně je starat se o dvojčátka.Máte někdo nějaké skušenosti?Budu ráda když písnete,mám stoho strach ale zarovnen bych je chtěla.Prostě nevím zda byt smutná nebo se radovat. 
Není tady

Miselinko nedavno jsi byla smutna,ze ti nejde otehotnet a ted mas dvojnasobne stesti
co by za to jina dala
neboj se to zvladnes a mrkni na Zimnatka tam se to dvojcatky jen hemzi 
Není tady
Měla by ses radovat,víš co by jiné holky daly aspon za jedno?A neboj,myslím že to zvládneš
!

Není tady
Miselinko tak tě vítám v klubu čekatelek na dvojčátka... věř, že ten šok přejde a začneš se těšit a radovat... teď o víkendu jsme měli srazík, kde byla Clare, která má dva větší kluky a dvojčátka - taky kluky... bude jim v červenci rok... když jsem jí tam tak pozorovala říkala jsem si jak to všechno zvládnu (taky mám doma jednu školačku)... ale závěr byl takový, že to zvládneme!!!!! jsem za ty prcky pod srdcem šťastná (čekali jsme na ně dva a půl roku) a i když to někdy bude asi záhul, moc se na ně těším...
předevčírem jsme byli na screeningu a když jsem viděla jak tam sebou ti 7cm velký drobečci mrskají... prostě paráda... 
Není tady
Miselinko neboj, sice je to asi trochu šok, ale zároveň i dvojité štěstí a rozhodně obrovský důvod k radosti
a až se prcci narodí, malému bude už skoro o rok víc, takže už bude docela samostatný - zvládli to jiní, zvládneš to taky a navíc máš obrovskou výhodu oproti "prvomaminkám", že péči o malé miminko máš v čerstvé paměti, takže spoustu věcí už budeš zvládat výborně a nebudeš se je muset teprve učit
až pomine ten prvotní šok, tak uvidíš, že najdeš i spoustu pozitiv 
zajdi na zimňátka, tam se s dvojčaty letos roztrhl pytel

Není tady
Miselinko, gratuluju k dvojnásobnému štěstíčku
Těšíme se na tebe na Zimňátkách, Vikinka bude mít radost, že v tom není s dvojčátky sama 

Není tady
Miselinko, neblázni, přece bys je nedala pryč? Teď je to šok, musíš to zpracovat, ale určitě budeš jednou ráda za takové štěstí. Děti jsou dar, o tom bysme leckteré z nás mohly vyprávět, zvlášť když máme děti vymodlené....
Není tady
Mišelinko neblázni!!!!! toho by jsi určitě litovala. Zvládneš to neboj. Zaměstnáš manžela a babičky!
Není tady
Mišelinko jdu tě podpořit, ač je to někdy mazec a záhul dohromady, zvládnout se to dá
Nedala bych kluky ani za nic na světě
Je fakt, že trocha pomoci je potřeba, obzvlášť když jsou ubrečené dny
Všem kdo čekáte dvojčátka jsem k dispozici, na všechno co chcete vědět se ptejte, ráda odpovím
Není tady
Miši píšeš, že to těhu je plánované, buď šťasná.....já když byla poprvé na UTZ měla jsem malou dušičku co kdyby tam náhodou... dvě, radostí bych se asi zbláznila, protože jsem po miminku strašně toužila a bylo by mi jedno jestli dvě nebo jedno jediný..... jsou holky co otěhotní hned po šetinedělí a ty dětičky nejsou dvojčátka, to pak musí být záhul, protože každý díďo má úplně jiný nároky a jsou to vlastně mimča ani ne 12měs. od sebe.
Není tady
miselinko, co by za to jiné holky daly
. máš rovnou dvojnásobné štěstí a když to zvládly jiné, zvládneš to taky
.
Holky děkuji za podporu,tak jsme se rozhodli že si je necháme
Já jsem stoho byla fakt v šoku tešila jsem se že mi dr potvrdí ttěhotestvý a když mi to řekla neverila jsem vlastním uším.My dvojčatka v rodině co si babička pamatuje nemáme a přítel také ne,tak mě to ani nenapadlo.Ale ted už se těším,naplánovali jsme jak přestěhujem dětskej pokoj protože tří deti by se do toho puvodního nevešli a snad to nějak budu zvládat jěšte i z divokým Filípkem
Ted jsem v 7tt,ona řikala že do toho 10tt tehu se to muže zmenit a muže stoho byt jen jedno ale je to mala pravdopodobnost,jsou tam prostě dva
Clare-Určitě mám hodně otázek třeba ohledně porodu,u dojčátek se nejspíš provadí císař?Nebo jak to je?Taky jsem docela štíhlé postavy tak jsem zvedává jak se do mě vlezou,Fída když se narodil mel 4:70kg.Kolik meli tvoji chlapečci kg?Asi važí mín než když je miminko jedno že?
Není tady
mišelinko, ono je to asi jak kde, je pravda že většinou se rodí císařem, pro dvojčata je to šetrnější
já rodila císařem, ale bylo to u mě napřeskáčku, nejdříve se plánoval císař, protože jsem měla plod B napříč, pak se otočil hlavou dolů, tak to vypadalo na přirozený porod a před porodem v bolestech se zase stočil napříč, takže rychlovka císařem, pak se zjistilo, že měl otočenou pup. šňůru kolem krku a že by přirozeným porodem nemusel přežít, takže jsem byla nakonec ráda
Jinak se mi narodili v 36+5, když mi praskla voda a kluci měli 2630g a 2680g
Já teda nejsem zase až tak štíhlá, ale z mých 65-70cm v pase jsem před porodem měla 130cm
Ale mám kamarádku, ta je hubeňounká a kluci se jí narodili v 36 týdnu, kvůli vys. krev. tlaku a měli 2300g a 2200g
Jestli chceš, tak si přečti moji slohovku
Není tady
Ahojte!
Mišelinko, já tě zase naopak chápu, myslím tím ten strach jak to zvládnete.Já mám doma skoro 6letýho klučinu a taky čekám dvočátka.I když po IVF i pro mě to byl šok, všichni kolem myslím po IVF /kamárádky a známé/ mají 1mimčo a nám se zadařily hnedle dvě.
Taky nevím jak to zvládnu, manžel dělá na směny a Marťula byl opravdu hodně uplakané miminko.Na druhou stranu si říkám, že si spolu časem dvojky vyhrají a nebudou nám doma vyrůstat dva jedináčci.Taky finančně to bude určitě náročnější...
Držím palce, určitě jste se rozhodli správně.
Není tady
miselinko, rozhodli jste se dobře
. drž se a hodně štěstí! 
Miselinko, myslím, že jste se rozhodli dobře. Určitě to někdy s prckama není jednoduché(mám jednoho 6-ti letého raubíře a druhé čekáme za 5 týdnů). U nás v rodině jsou dvojčata, děda je z dvojčat, ale nám s manžou se nezadařilo:). Ale hodně lidí popisuje, jak je krásný vztah dvojčat až jsou větší. Ber to tak, nám jde syn v září do školy a je to typický kluk, triko naopak, tkaničky nezavazuje, čepky ztrácí a škola...těší se na počítačový kroužek, jinak by škola vůbec nemusela existovat. Víš, co bych dala za to, kdyby měl souruzence, který by na něj dohlídl. Mám bráchu mladšího o 11 měsíců, takže skoro dvojčata, mamka říkala, že začátky byly někdy krušné, ale až jsme byli větší, tak jsem mu pomáhala se slohovkama:D a sstrouhala tužky do školy a později jsme spolu chodili pařit, naši nemuseli mít strach, byli jsme furt dva, nikam jsme nechodili sami a brácha mi dělal ochranku:lol: Měli jsme podobné zájmy a dodnes spolu i s rodinama jezdíme na výlety a tak. Moc, moc, moc držím palce. Hodně štěstí a dvojnásobnou radost!
Není tady

Miselinko,gratuluju
Myslím,že to všechno zvládneš...za prvé už nějaké zkušenosti máš, za druhé je to fakt krásný, mít to štěstí hned dvakrát
přeju bezproblémový těhu a samý krásný zážitky 
Není tady
Gratuluji a závidím. Já tak snila o dvojčatech! Neustále jsem dr. říkala ,že tam ještě jedno musí najít ,že tam prostě je! ale nebylo...
Babička měla dvojčata (mámy bráchu) a v její rodině byly i trojčata!!!! Já směla být těhotná jen jednou, resp. nikdy, ale chtěla jsem mít děti dvě. Tak se to nepovedlo. Bude to záhul, ale zvládly to jiní, tak ty-vy taky. Ani by mne nenapadlo chtít dávat pryč. To se dělá u dvojčat?počatých přirozenou cestou? Hele, já malou donosila a měla při narození jenom 2950...50 cm, ale krátkou pupeční šnůru, tak nemohla ven.
Jen at mají vyvinutá plíce. Já bych s tebou měnila anebo si jedno ráda vezmu??? když je navíc?
nedáš ,vid? Držím palce a přeji hlavně zdravíčko.
Není tady