29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kdy: 20. - 22. 6. 2008
Kde: http:// www.koliba.penzion.com
Za kolik: zatím pořád ještě 1950,-kč ( 2x nocleh, 2x plna penze, školné)
O čem: O smyslu života, čtyřech dohodách, egu, vztazích a umění žít přítomností...
A možná i o něčem jiném.
O přihlášky si napište nejpozději do 12.6. 2008
Není tady
Pan předběžně hlásím sebe, Kalamity Jane - Míšu II a Vandu. Hurá konečně nějakej termín, kdy účetní mají volno
No teda Ffly, taková parta a já zrovna nepojedu.... Mohly jsme udělat pěkný mejdan. To by byla sqwadra
Petro banánovočukuládovej mejdan....
Tyyy jo, taková skvělá sestava?
Pan, já se taky hlásím.
Ffly, MíšoII, Vando, mám takovou radost.
No hlásit se je třeba mailem.... a pochopitelně trpělivě vyčkat, protože teď pár dní nebudu.
Pro faf, Leonu a ajku jsem použila přihlášku na minulý termín, který se nekonal.
Pokud nepřijedete, napište mi do SZ, já to vymažu
Upravil(a) Pandorraa (21. 5. 2008 16:33)
Není tady
Holky, to bude mít grády, ŠVP 3 po Černošicích, vy přijdete nabitý jak akumulátory!!!!!
Není tady
Cha, to se mi to zas nějako rozjíždí, ten můj vláček... jedu, tedy, doufám...
Super, ja urcite idem.
straaasne sa tesim
Není tady
Holky supér!
Už mám zas to mravenčení v břiše, aby to už tady bylo...
Jedu,dlužím to ale těším se.Poznám jiný lidičky.Jedu z Brna vlakem.Přidá se ke mě někdo?Moc nejezdím a tak se vždycky třepu abych vystoupila kde mám-HIHI.Jezdíváme tři,ale teď jsem samotinká.
Není tady
Jupí, to vypadá, že už je nás dost a škola tentokrát bude
Už se na všechny těším.
Není tady
Holky, přihlášky ale od všech nemám a ty jsou pro mne směrodatné, takže posílejte
Pražská trojka, Rena, bazalka.....
Včera jsem byla u Salvátora, máte se na co těšit ))))
Není tady
Pan a teďkonc nepotřebuješ spešl novou přihlášku? Já mám schovanou starou, na dvojku, ale jsem nevěděla, tak jsem ti psala o novou čekám....
Šak já se už těším...
Pan já už nemám v mailu žádnou přihlášku asi jsem je všechny vymazala. Prosím, pošly mi jednu univerzální, nechám si ji...nafurt.
Míša je informována a Vanda je na dovo, tak hned jak se vrátí.
Pan, já taky čekám na novou, jako bazalka.
Odpoledne to snad stihnu rozeslat, kdyžtak až ve čtvrtek, protože zase odjíždím.
Není tady
Díky, už se těším jako malý děcko.
Já taky!!!
Pan, velebéruško moje milá, ty jsi mi sice poslala přihlášku, ale bylo to na Černošice... Pošleš ještě jednu na školu nebo to mám nějako přeonačit?