6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Co dopis ... napsala jsi mu, nebo sobě?
Nebo jste o tom mluvili a nic? Opravdu vůbec ádná změna?
Nebo jste o tom mluvili, ale ty jsi nezaregistrovala změnu - moná proto, e to jde pomalu?
Nebo proto, e sleduje jen jeden určitý cíl a jiná řeení neakceptuje?
Není tady
bajaja napsal(a):
Byla jsem rada, ze ma Sofinka tatu, ale cim dal vic je mi jasny, jak moc chybi i me....
přesně takhle....
nejhorí je nejistota
Není tady
dopis jsem mu nepsala, teda piseme si pochopitelne maily, ale zadny zasadni jsem mu nenapsala.
a rozmluvy jsou takove neucelene, protoze kdyz treba mluvi o tom, ze jednou S.L. pochopi, ze on bydli jinde nez my, tezko se na to navazuje, ze bych byla rada s nim....nebo kdyz zacal o tom, jak se boji, ze si nekoho najdu a uz za nim nebudeme litat a S.L. bude mit jineho tatu, tak proc se do pr... nesnazi, aby to bylo jinak, kdyz se tak boji ?
a jina reseni ? uz ted je to pro me tezke a nevim, jak jinak by to melo dopadnout.....
Není tady
já bych to tedy shrnula - před pár měsíci jsi tady přiznala, e nemá tak úplně jasno, co chce... jak bys to chtěla řeit... jak bys přistoupila k různým variantám řeení...
jak má mít potom jasno ON?
moná proto jsou vae diskuze tak neúčelné...
bajaja - zásadní rozhodnutí se nedělají, kdy není vytýčen směr a způsob
Není tady
no já nevím, ale příjde mi, e ikdy ten druhý můe být ne příli otevřený k diskuzi, přesto bych se normálně a klidně zeptala : a ty bys nechtěl bydlet s námi? nechybí ti dcera? vyhovuje ti to neustálé cestování jenom proto, abys nás pár dnů viděl?? myslím, e otázky tohoto typu nejsou zase tak sloité na to, aby dotyčný nějak odpověděl a přitom neměl pocit, e ho někdo někam tlačí nebo mu manipuluje se ivotem... a z odpovědí by se asi dalo u vycítit, jestli se pán vykrucuje, nebo přemýlí jak to udělat co nejlépe, aby ani jedna strana nestrádala, nebo to prostě neřeí a řeit nechce...je to asi sloité téma, ale stále mi nejde na rozum, proč má problém zeptat se na normální a praktické věci týkající se společného ivota, kdy máte společné dítě?????
Není tady
Jessika - ja v tom mam jasno, mam ho rada a chtela bych mit kompletni rodinu, nemam jasno v tom, jak to udelat
Mariska - spolecne dite sice mame, ale neplanovane a vlastne nahodou a ja nechci.aby mel pocit, ze ho do neceho tlacim, je hodne implusivni, na zacatku to vypadalo, ze uz se vubec neuvidime, dite nechtel a pak se situace zacala pomalu menit, az k tomu jak je to ted. a proste ja nevi, jestli nemam byt rada, ze ma S. tatu, kterej o ni stoji a ostatni si nechat pro sebe, nebo riskovat, ze se vyplasi a utece a ja budu jednou dceri vysvetlovat, jak to bylo....
asi je to zmateny, ale proste je pro me dulezity a ne jen proto, ze je otcem moji dcery a nechci udelat nic co by to pokazilo.... ale v tom, jak bych si prala aby to bylo mam uplne jasno...
Není tady
Tak jetě počkej, buď přirozená- vysílej své zamilované signály . Ono tě to jednou přestane bavit a pak moná uvidí jak chlapec o takovou tuplovanou krásu zabojuje. Moná je tatínek pěknej, ale poněkud blbej (bez uráky a jen v dobrém). Třeba je to ten typ, co potřebuje přitlačit, nebo cítit, e má konkurenci, na to se ale vykali a buď svá. Nebo je to holt pán "nikdy se nezaváu, protoe jsem permoník", ale pak by bylo skutečně lepí zůstat přátelskými rodiči. Píe moc sympaticky. Jednou a u toho bude mít dost, tak mu tu otázku- drahý, je to roztomilé, co tu spolu podnikáme, ale já jsem také ena a ráda bych se partnersky vyívala ve vech významech tohoto slova, přidá se, či nepřidá?- poloí.
Není tady
Jinak jste s holčičkou skutečně reklama na světovou krásu. A jetě ten tvůj přístup, klobouk dolu.. Bych tě zasýpávala vorchidejeme a pačuli celý noce. O to se připravovat, blázen blbej mladej.
Není tady
Baji, já bych u asi nevyčkávala. Čekala jsi dost. Ideálně s ním promluvit. Říct mu, jak to cítí. A jetě bych mu zdůraznila, e jedná bez výčitek, nedává mu nů na krk, ale e Ti ta nejistota prostě nevyhovuje. A řekni mu, co bys ráda Buď upřímná k němu i k sobě.
Z druhé strany - můe to být horí, ne je to teď? Můe si ít úplně svým ivotem - co je pro Tebe snesitelnějí? Nejistota nebo aspoň vědět, co se děje? Dovede si to představit, e tento systém by mohl fungovat spoustu let?
Čekáním nic nevyřeí, můe čekat i 20 let
Drím palce.
Není tady
Holka, mám dojem, e druhého ádným způsobem nepřiměje k činu pokud on nechce. Chlapi fungují na jasná slova, na jasné signály. zkus mu vytyčit hranice, za které jít nehodlá. Za jakých podmínek můe fungovat vá vztah. At se k tomu vyjádří. Zkus to bez emocí, nátlaku, manipulace a uráek. Je to dost těké, ale jinak asi nezjistí, co on doopravdy chce. Sama vidí, e daný stav věcí vyhovuje předevím jemu. A partnerský vztah je o něčem jiném ne o sobeckosti jednoho a závislosti druhého.
Není tady
Souhlasím, na větinu muských paltí jasná slova a ne nějaké vysílání signálů. Jde teď o to vyjasnit si, zda chci opravdu s tatínkem Sofinky partnerský vztah se vím vudy, nebo zda budu přelapovat ve vztahu/nevztahu (o o tom bych mohla vyprávět a to jetě stále nemám nad sebou vyhráno) a nebo zda budete milující rodiče Sofinky, co spolu dobře vycházejí, i kdy spolu neijí a vedou si svůj ivot po svém. Já sama jsem patným příkladem "přelapování". Volila jsem vyčkávací + různou manévrovací (nenápadnou) taktiku. A kam jsem domanévrovala?? Synkovi byly 2 roky a jeho tatínek je spokojen, kdy za námi 1x za týden přijede, potěí se a zase si ije po svém. Pořád jsem si říkala, a se miminko narodí, a mu bude 1/2 roku, 1 rok........ ale pak u jsem řekla DOST! Nemám úplně vyhráno, resp. ve vyřeeno s Honzíkovo tatínkem, ale to je na dlouhé povídání. Tobě drím palce a co nejdříve si to s miláčkem, v zájmu malého miláčka Sofinky, vyjasněte.
P.S. A váně je to feák!! A Sofinka feanda!!
Není tady
Tak co krásko, ádné novinky? Koukala jsem na web, nic nového tam asi není, e by jsi pro krásné starosti neměla čas?
Upravil(a) beth (12. 12. 2008 23:15)
Není tady
bajaja napsal(a):
Ahoj,
prosim o radu. Pred rokem a neco jsem se na cestach seznamila s fajn clovekem, legracni, zabavny, hodne jsme si rozumeli, sice nebyl prilis zodpovedny, ale to jsem v te chvili ani necekala. No jenze se stalo, ze jsem otehotnela, ze zacatku byl hrozne proti, ale ne ve zlem, spis si nedovedl predstavit tu zmenu a hodne ho to zaskocilo, nebylo to lehke obdobi ani pro me ani pro nej. Nicmene postupne jsme dospeli do faze, ze se vidame, malou ma opravdu rad, skvele se k ni chova, stejne tak i jeho rodina. Neco takoveho jsem si pred pul rokem ani nedovedla predstavit. Muj problem je v tom, ze ho mam hodne rada a rada bych, abychom byli zase partneri. Ale nevim, jak to udelat Kdyz to bylo slozite kolem miminka a tehotenstvi, vyplatilo se mi pockat, netlacit na nej a nechat ho, at na vsechno prijde sam. Myslite, ze to zabere i ted ? Nebo mu mam nejak naznacovat, ze o nej stojim ?
Diky
B.
Já myslím, e je to jediné, co by zabrat mohlo. Musí o to sám stát a nějaké lámání asi spí ukodí. Já bych ádné aktivity nevyvíjela a nechala to na něm. Je na tahu, pokud má zájem
Upravil(a) mashanka (12. 12. 2008 23:58)
Není tady