Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 13. 8. 2008 11:10

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Re: Mam sanci ?

Co dopis ... napsala jsi mu, nebo sobě?
Nebo jste o tom mluvili a nic?  Opravdu vůbec žádná změna?
Nebo jste o tom mluvili, ale ty jsi nezaregistrovala změnu - možná proto, že to jde pomalu?
Nebo proto, že sleduješ jen jeden určitý cíl a jiná řešení neakceptuješ?

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#77 13. 8. 2008 11:31

Sally
♥♥♥----

bajaja napsal(a):

Byla jsem rada, ze ma Sofinka tatu, ale cim dal vic je mi jasny, jak moc chybi i me....

přesně takhle....
nejhorší je nejistota smile

Není tady

#78 13. 8. 2008 11:39

bajaja
♥♥♥♥♥♥-

dopis jsem mu nepsala, teda piseme si pochopitelne maily, ale zadny zasadni jsem mu nenapsala.
a rozmluvy jsou takove neucelene, protoze kdyz treba mluvi o tom, ze jednou S.L. pochopi, ze on bydli jinde nez my, tezko se na to navazuje, ze bych byla rada s nim....nebo kdyz zacal o tom, jak se boji, ze si nekoho najdu a uz za nim nebudeme litat a S.L. bude mit jineho tatu, tak proc se do pr... nesnazi, aby to bylo jinak, kdyz se tak boji ?
a jina reseni ? uz ted je to pro me tezke a nevim, jak jinak by to melo dopadnout.....

http://img524.imageshack.us/img524/9357/138io.jpg

Není tady

#79 13. 8. 2008 11:48

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

já bych to tedy shrnula - před pár měsíci jsi tady přiznala, že nemᚠtak úplně jasno, co chceš... jak bys to chtěla řešit... jak bys přistoupila k různým variantám řešení...
jak má mít potom jasno ON?
možná proto jsou vaše diskuze tak neúčelné...
bajaja -  zásadní rozhodnutí se nedělají, když není vytýčen směr a způsob smile

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#80 13. 8. 2008 11:56

Mariska
♥♥♥----

no já nevím, ale příjde mi, že ikdyž ten druhý může být ne příliš otevřený k diskuzi, přesto bych se normálně a klidně zeptala : a ty bys nechtěl bydlet s námi? nechybí ti dcera? vyhovuje ti to neustálé cestování jenom proto, abys nás pár dnů viděl?? myslím, že otázky tohoto typu nejsou zase tak složité na to, aby dotyčný nějak odpověděl a přitom neměl pocit, že ho někdo někam tlačí nebo mu manipuluje se životem... a z odpovědí by se asi dalo už vycítit, jestli se pán vykrucuje, nebo přemýšlí jak to udělat co nejlépe, aby ani jedna strana nestrádala, nebo to prostě neřeší a řešit nechce...je to asi složité téma, ale stále mi nejde na rozum, proč mᚠproblém zeptat se na normální a praktické věci týkající se společného života, když máte společné dítě?????

Není tady

#81 13. 8. 2008 18:00

bajaja
♥♥♥♥♥♥-

Jessika - ja v tom mam jasno, mam ho rada a chtela bych mit kompletni rodinu, nemam jasno v tom, jak to udelat smile

Mariska - spolecne dite sice mame, ale neplanovane a vlastne nahodou a ja nechci.aby mel pocit, ze ho do neceho tlacim, je hodne implusivni, na zacatku to vypadalo, ze uz se vubec neuvidime, dite nechtel a pak se situace zacala pomalu menit, az k tomu jak je to ted. a proste ja nevi, jestli nemam byt rada, ze ma S. tatu, kterej o ni stoji a ostatni si nechat pro sebe, nebo riskovat, ze se vyplasi a utece a ja budu jednou dceri vysvetlovat, jak to bylo....

asi je to zmateny, ale proste je pro me dulezity a ne jen proto, ze je otcem moji dcery a nechci udelat nic co by to pokazilo.... ale v tom, jak bych si prala aby to bylo mam uplne jasno...

http://img524.imageshack.us/img524/9357/138io.jpg

Není tady

#82 13. 8. 2008 18:52

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Tak ještě počkej, buď přirozená- vysílej své zamilované signály big_smile. Ono tě to jednou přestane bavit a pak možná uvidíš jak chlapec o takovou tuplovanou krásu zabojuje. Možná je tatínek pěknej, ale poněkud blbej (bez urážky a jen v dobrém). Třeba je to ten typ, co potřebuje přitlačit, nebo cítit, že má konkurenci, na to se ale vykašli a buď svá. Nebo je to holt pán "nikdy se nezavážu, protože jsem permoník", ale pak by bylo skutečně lepší zůstat přátelskými rodiči. Píšeš moc sympaticky. Jednou až už toho budeš mít dost, tak mu tu otázku- drahý, je to roztomilé, co tu spolu podnikáme, ale já jsem také žena a ráda bych se partnersky vyžívala ve všech významech tohoto slova, přidᚠse, či nepřidáš?- položíš.smile

Fly or Die. Punk je od punkevních jeskyní? smile

Není tady

#83 13. 8. 2008 18:55

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Jinak jste s holčičkou skutečně reklama na světovou krásu. A ještě ten tvůj přístup, klobouk dolu.. Bych tě zasýpávala vorchidejeme a pačuli celý noce. O to se připravovat, blázen blbej mladej. big_smile

Fly or Die. Punk je od punkevních jeskyní? smile

Není tady

#84 13. 8. 2008 20:36

Gia
♥♥♥♥♥♥-

Baji, já bych už asi nevyčkávala. Čekala jsi dost. Ideálně s ním promluvit.  Říct mu, jak to cítíš. A ještě bych mu zdůraznila, že jednᚠbez výčitek, nedávᚠmu nůž na krk, ale že Ti ta nejistota prostě nevyhovuje. A řekni mu, co bys ráda smile  Buď upřímná k němu i k sobě.
Z druhé strany - může to být horší, než je to teď? Může si žít úplně svým životem - co je pro Tebe snesitelnější? Nejistota nebo aspoň vědět, co se děje? Dovedeš si to představit, že tento systém by mohl fungovat spoustu let?
Čekáním nic nevyřešíš, můžeš čekat i 20 let sad
Držím palce.

http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI3NjY1VrIGXDASuAKh96.png  http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI3NjY1U7IGXDASwQKk57.png

Není tady

#85 13. 8. 2008 22:05

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Holka, mám dojem, že druhého žádným způsobem nepřiměješ k činu pokud on nechce. Chlapi fungují na jasná slova, na jasné signály. zkus mu vytyčit hranice, za které jít nehodláš. Za jakých podmínek může fungovat vᚠvztah. At se k tomu vyjádří. Zkus to bez emocí, nátlaku, manipulace a urážek. Je to dost těžké, ale jinak asi nezjistíš, co on doopravdy chce. Sama vidíš, že daný stav věcí vyhovuje především jemu. A partnerský vztah je o něčem jiném než o sobeckosti jednoho a závislosti druhého.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#86 14. 8. 2008 0:34

deny09
♥♥-----

Souhlasím, na většinu mužských paltí jasná slova a ne nějaké vysílání signálů. Jde teď o to vyjasnit si, zda chci opravdu s tatínkem Sofinky partnerský vztah se vším všudy, nebo zda budu přešlapovat ve vztahu/nevztahu (o o tom bych mohla vyprávět a to ještě stále nemám nad sebou vyhráno) a nebo zda budete milující rodiče Sofinky, co spolu dobře vycházejí, i když spolu nežijí a vedou si svůj život po svém. Já sama jsem špatným příkladem "přešlapování". Volila jsem vyčkávací + různou manévrovací (nenápadnou) taktiku. A kam jsem domanévrovala?? Synkovi byly 2 roky a jeho tatínek je spokojen, když za námi 1x za týden přijede, potěší se a zase si žije po svém. Pořád jsem si říkala, až se miminko narodí, až mu bude 1/2 roku, 1 rok........ ale pak už jsem řekla DOST! Nemám úplně vyhráno, resp. vše vyřešeno s Honzíkovo tatínkem, ale to je na dlouhé povídání. Tobě držím palce a co nejdříve si to s miláčkem, v zájmu malého miláčka Sofinky, vyjasněte.

P.S. A vážně je to fešák!! A Sofinka fešanda!!

Není tady

#87 12. 12. 2008 23:14

beth
♥♥♥----
Místo: KV

Tak co krásko, žádné novinky? Koukala jsem na web, nic nového tam asi není, že by jsi pro krásné starosti neměla čas?smile

Upravil(a) beth (12. 12. 2008 23:15)

Nosiš-li nebe v sobě, najdeš jej všude.
                                       přísloví z Nepálu

Není tady

#88 12. 12. 2008 23:53

mashanka
Zablokovaný

bajaja napsal(a):

Ahoj,
prosim o radu. Pred rokem a neco jsem se na cestach seznamila s fajn clovekem, legracni, zabavny, hodne jsme si rozumeli, sice nebyl prilis zodpovedny, ale to jsem v te chvili ani necekala. No jenze se stalo, ze jsem otehotnela, ze zacatku byl hrozne proti, ale ne ve zlem, spis si nedovedl predstavit tu zmenu a hodne ho to zaskocilo, nebylo to lehke obdobi ani pro me ani pro nej. Nicmene postupne jsme dospeli do faze, ze se vidame, malou ma opravdu rad, skvele se k ni chova, stejne tak i jeho rodina. Neco takoveho jsem si pred pul rokem ani nedovedla predstavit. Muj problem je v tom, ze ho mam hodne rada a rada bych, abychom byli zase partneri. Ale nevim, jak to udelat va va Kdyz to bylo slozite kolem miminka a tehotenstvi, vyplatilo se mi pockat, netlacit na nej a nechat ho, at na vsechno prijde sam. Myslite, ze to zabere i ted ? Nebo mu mam nejak naznacovat, ze o nej stojim ?
Diky
B.

Já myslím, že je to jediné, co by zabrat mohlo. Musí o to sám stát a nějaké lámání asi spíš uškodí. Já bych žádné aktivity nevyvíjela a nechala to na něm. Je na tahu, pokud má zájem

Upravil(a) mashanka (12. 12. 2008 23:58)

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí