29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
bajaja napsal(a):
...- rozhodne si nemyslim, ze bych byla mrne a neumela si rict, co chci. Jen to nechci pokazit tim, ze budu jednat zbrkle....
zbrkle po několika měsících, co je dítě na světě ???
helena napsal(a):
...Ale taky bys měla počítat s tím, že k tomu dojít nemusí a ty budeš už navždycky jen ta, která mu porodila dítě a nic víc....
nic víc ? pro život je to všechno
a pro cítícího tátu taky !!!
osobně si myslím, že máš velké šance, bajaja
Není tady
Jessika napsal(a):
merunka napsal(a):
Jessika napsal(a):
Ono je to taky o věku dítěte. Teď se táta třeba hezky stará, ale v podstatě ví, že to dobře zastaneš, tak ho nic ke stálejšímu stavu nežene.
Až bude z malinký člověk (teď je to spíš takový živošíček), až bude chodit (tátovi v patách i pod patama) a mluvit (a ptát se po tátovi), tak ono to s tím chlapem pohne
Tak o tom bych silně pochybovala!
jessikaVztahy udržované kvůli dětem nemívají dlouhého trvání. Ještě spíš to dovedou ženy,být s mužem kvůli dětem a zachování rodiny.Ale aby to dovedl muž,to je opravdu jen vyjímka.Protože muži chtějí vedle sebe především ŽENU!
Pochopila jsem to tak, že když je otec DOMA (v Čechách), tak je s nima oběma, nejen s malou.
Tzn. že chce být s nima, ale v podstatě mu vyhovuje, že mrně je mrně a nemá z toho ještě rozum a máma je taky mrně (neumí si říct, co chce)
Rozhodně bych nepodceňovala otcovskou lásku, když je mezi dvěma lidmi dítě, tak především kvůli němu je třeba udržovat vztah.
O jakém vztahu to mluvíš oni nemají vztah, mají spolu dítě, cítíš ten rozdíl ? On musí přijet za nimi, holčička je zatím příliš malá na to, aby si ji na týden vzal, zatím k ní je potřeba i ta maminka. Až bude větší, problém to nebude.
Nezlob se, ale dítě ještě žádnýho chlapa u ženský neudrželo.
Není tady
Jessika napsal(a):
bajaja napsal(a):
...- rozhodne si nemyslim, ze bych byla mrne a neumela si rict, co chci. Jen to nechci pokazit tim, ze budu jednat zbrkle....
zbrkle po několika měsících, co je dítě na světě ???
helena napsal(a):
...Ale taky bys měla počítat s tím, že k tomu dojít nemusí a ty budeš už navždycky jen ta, která mu porodila dítě a nic víc....
nic víc ? pro život je to všechno
![]()
a pro cítícího tátu taky !!!
osobně si myslím, že máš velké šance, bajaja
a já osbně mám pocit, že žiješ v jiném světě milujících tatínků znám hromady, ale partnerky by klidně měnili jak na běžícím páse. Vztah otec dítě nevypovídá vůůůůbec nic o vztahu otec a matka dítěte
Samo ji přeju, aby to dopadlo dobře, ale prosím tě, tady nejsme v pohádce, v životě všechno nekončí dobře a větou a žili spolu šťastně až do smrti.
Není tady
nic víc ? pro život je to všechno a pro cítícího tátu taky !!!
Ale jdi... a probuď se. Dítě může milovat sebevíc - je JEHO! (teda taky jeho). To ovšem nesouvisí s citem k mámě toho mrněte jako ŽENĚ. A nesouvisí to ani s tím, že jí jako ženu "použil", když to děťátko dělali.
Není tady
Rozhodne nechci, aby se mnou byl jen kvuli Sofince, o takovy vztah nestojim. Mozna se vidame jen kvuli ni, nevim, je - asi jako vetsina chlapu - ponekud uzavreny, co se tyce vlastnich pocitu....
Není tady
helena napsal(a):
nic víc ? pro život je to všechno a pro cítícího tátu taky !!!
Ale jdi... a probuď se. Dítě může milovat sebevíc - je JEHO! (teda taky jeho). To ovšem nesouvisí s citem k mámě toho mrněte jako ŽENĚ. A nesouvisí to ani s tím, že jí jako ženu "použil", když to děťátko dělali.
Není tady
bajaja napsal(a):
Rozhodne nechci, aby se mnou byl jen kvuli Sofince, o takovy vztah nestojim. Mozna se vidame jen kvuli ni, nevim, je - asi jako vetsina chlapu - ponekud uzavreny, co se tyce vlastnich pocitu....
ale ono to může dopadnout tak, že budete spolu, ne že ne.... ale taky nemusí
Není tady
bajaja napsal(a):
a Sofinka ? stojí o tátu ?
Není tady
Jessika napsal(a):
bajaja napsal(a):
jestli je Sofinka to hezké mimčo na fotkách, tak si myslím, že z toho nemá zatím rozum
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Jessika napsal(a):
bajaja napsal(a):
jestli je Sofinka to hezké mimčo na fotkách, tak si myslím, že z toho nemá zatím rozum
právě proto by za ni měla myslet maminka
Není tady
Jak tak nad tim premyslim, tak vlastne az ted, co je Sofinka na svete, se trochu vic poznavame. Predtim... no jasne byli jsme spolu dvacetctyri hodin denne, ale na nejake vaznejsi debaty nebyla nalada ani cas. Proste nam spolu bylo dobre a hotovo. Ted teprve zjistujeme, jaci jsme a co od zivota chceme a pripada mi, ze jsou nase plany podobny... resime jeho i moji praci, poznali jsme navzajem svoje rodiny a kamarady.... muze se stat, ze spolu nebudeme kvuli diteti, ale ze nas dite "donutilo" se poznat vic a my jsme zjistili, ze to funguje ?
Není tady
No jo Sofinka je to miminko, rozum z toho rozhodne nema, zatim se rehta na kazdyho chlapa, kterej se nakloni nad kocar
to jen ja jsem z toho namekko, kdyz je vidim s tatou dohormady....
Není tady
bajaja napsal(a):
Jak tak nad tim premyslim, tak vlastne az ted, co je Sofinka na svete, se trochu vic poznavame. Predtim... no jasne byli jsme spolu dvacetctyri hodin denne, ale na nejake vaznejsi debaty nebyla nalada ani cas. Proste nam spolu bylo dobre a hotovo. Ted teprve zjistujeme, jaci jsme a co od zivota chceme a pripada mi, ze jsou nase plany podobny... resime jeho i moji praci, poznali jsme navzajem svoje rodiny a kamarady.... muze se stat, ze spolu nebudeme kvuli diteti, ale ze nas dite "donutilo" se poznat vic a my jsme zjistili, ze to funguje ?
tak nějak jsem to myslela
hodně štěstí
jsi máma jeho dítětě a v tom je tvoje síla (i když spolu nebudete třeba žít) a tvoje sebevědomí
Není tady
Nezlob se,ale já myslím že jste spolu kvůli Sofince.Třeba se pletu,ale setkávali by ste se dál kdyby Sofinka nebyla?
Myslím,že jsi se upnula k iluzi,že budete táta,máma a dcerka.Třeba to tak dopadne,kdo ví.Jen bych ti radila,aby si se k tomu tak neupínala a mysela především na sebe a na Sofinku a nepromrhala tak spoustu času čekáním...
Není tady
bajaja napsal(a):
Já si myslím, že to v některých případech tak být může. Že kdyby lidé spolu dítě neměli, že by se třeba ani nepoznali, rozešli by se každý svou cestou. Ale tím, že se malá narodila, dostali jste i vy dva šanci se poznat.
Rozhodně se k tomu ale neupínej. Spíš se připrav na nejhorší a maximálně můžeš být krásně překvapená :-)
Moc držím palce, protože jste mi obě moc sympatické nad fotkama mi pomalu ukápla slza...
Není tady
Jessika napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Jessika napsal(a):
a Sofinka ? stojí o tátu ?jestli je Sofinka to hezké mimčo na fotkách, tak si myslím, že z toho nemá zatím rozum
teda to jsou perly
Není tady
bajaja napsal(a):
No jo Sofinka je to miminko, rozum z toho rozhodne nema, zatim se rehta na kazdyho chlapa, kterej se nakloni nad kocar
![]()
![]()
jasně že nemá, můj syn volal táta na každýho chlapa, co měl tmavý vlasy, až mě z toho někdy polejval studenej pot
Není tady
PPavlaa napsal(a):
bajaja napsal(a):
![]()
![]()
jasně že nemá, můj syn volal táta na každýho chlapa, co měl tmavý vlasy, až mě z toho někdy polejval studenej pot
Možná tě prokoukl.
PPavlaa napsal(a):
Jessika napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
jestli je Sofinka to hezké mimčo na fotkách, tak si myslím, že z toho nemá zatím rozumprávě proto by za ni měla myslet maminka
teda to jsou perly
házené sviním ?
Není tady
Ugo Drago napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
bajaja napsal(a):
![]()
![]()
Možná tě prokoukl.
Ty nemáš děti, viď ??
Není tady
Jessika napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Jessika napsal(a):
teda to jsou perly
házené sviním ?
Jess, kde žiješ prosím tě ? V jeskyni ? Jsi úplně mimo realitu
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Jessika napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
teda to jsou perly
házené sviním ?
Jess, kde žiješ prosím tě ? V jeskyni ? Jsi úplně mimo realitu
mimo čí realitu ?
Není tady
Jessika napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Jessika napsal(a):
házené sviním ?Jess, kde žiješ prosím tě ? V jeskyni ? Jsi úplně mimo realitu
mimo čí realitu ?
vzdávám to, nemám chuť se dohadovat o ničem, sorry až spadneš zpátky na zem a rozhlídneš se kolem sebe jak to v životě chodí, bude to jiný.
Není tady