29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,
prosim o radu. Pred rokem a neco jsem se na cestach seznamila s fajn clovekem, legracni, zabavny, hodne jsme si rozumeli, sice nebyl prilis zodpovedny, ale to jsem v te chvili ani necekala. No jenze se stalo, ze jsem otehotnela, ze zacatku byl hrozne proti, ale ne ve zlem, spis si nedovedl predstavit tu zmenu a hodne ho to zaskocilo, nebylo to lehke obdobi ani pro me ani pro nej. Nicmene postupne jsme dospeli do faze, ze se vidame, malou ma opravdu rad, skvele se k ni chova, stejne tak i jeho rodina. Neco takoveho jsem si pred pul rokem ani nedovedla predstavit. Muj problem je v tom, ze ho mam hodne rada a rada bych, abychom byli zase partneri. Ale nevim, jak to udelat
Kdyz to bylo slozite kolem miminka a tehotenstvi, vyplatilo se mi pockat, netlacit na nej a nechat ho, at na vsechno prijde sam. Myslite, ze to zabere i ted ? Nebo mu mam nejak naznacovat, ze o nej stojim ?
Diky
B.
Není tady
Bajajo - radu sice nemám, ale chtěla jsem Ti napsat, že máš moc krásnou dceru. Mrkla jsem na Tvůj web a moc vám to sluší. Přeju hodně lásky a šťastné rozhodování.
Není tady
Ahoj, holčička je opravdu krásná....no já taky nemám moc zkušeností s touto situací, ale asi bych to řešila tak, že bych mu řekla něco ve smyslu, kdyby chtěl, tak tu já a moje dcera jsme pro něj a máme ho rády a tp... nic vyloženě zavazujícího, ale dala bych to najevo nepřímo a přitom použila slova, které jsem třeba při řešení svých pocitů s ním ještě nepoužila (víc ze sebe)...jestli rozumíš....
Není tady
No to je ale pěknej tatínek
A on nevysílá žádné signály?
Není tady
Sofinka dekuje za pochvaly
On se k ni opravdu ma, jako spravny tata mala je taky cely on.
Prave nevim, jestli bych to tim zeptanim nepokazila. Byla jsem rada, ze ma Sofinka tatu, ale cim dal vic je mi jasny, jak moc chybi i me....
Není tady
To je takový morous, že se ho bojíš zeptat?
Jde to snad i nějak lehce, diplomaticky.
Snad by nebouchl dveřma po jedné otázce?
Není tady
dixina napsal(a):
pozor pozor, ten uz je obsazenej
signaly, signaly...hodne si povidame, hodne si piseme, chce nas videt casteji (je cizinec, takze lita sem a tam a my taky)....semtam me objeme, nebo pohladi, vezme za ruku, ale to je vsechno....
Není tady
Ne morous neni v zadnem pripade, jen se bojim, abych tim, ze se ho zeptam, nepokazila i to, ze se chce vidat se Sofinkou, aby nemel pocit, ze ho nejak uhanim (uz jen to slovo nahani i me samotne hruzu)
Není tady
No tak vidíš, chce jezdit častěji, píšete si, má tedy zájem!
Třeba je jen z těch opatrnějších a potřebuje na všechno více času a žádný velký nátlak.
Myslím, že šanci máš, jen se musíš ozvat!
Komunikace je důležitá vždy a jak píše Kukačka, ať třeba nepromarníš šanci!
Není tady
Možná se drží zpátky kvůli tomu, že Tě nechce vyplašit. Možná oba dva řešíte ten samý problém. Myslíš, že otevřený rozhovor z očí do očí by si vyložil jako nátlak?
Není tady
No já nevím, ale risknout bys to měla...nemyslím si, že by pak přerušil kontakty, kdyby náááhodou došel k závěru, že ho uháníš a on o to nestojí...spíš by ti třeba taky vysvětlil své pocity, jako že to cítí stejně, anebo že si mimo mísu....:-((( :-) ale rozseklo by se to a pak by to mohlo být mnohem hezčí než je to teď....
Není tady
dixina napsal(a):
tatínek je opravdu moc hezkej
Není tady
Moc jsi toho nenapsala o vašem vztahu,jak často se vidíte a tak.Na mě to dělá dojem,že ty o něj stojíš a on o děcko,k tobě se chová mile a slušně,tak jak se k matce jeho dítěte sluší,ale to je vše Neznám váš příběh,ale z toho co píšeš mi to připadá jako čekání na GODOTA!
Není tady
bajajo, sama píšeš nebyl prilis zodpovedny, ale to jsem v te chvili ani necekala. Takže už to, že má o krásnou dcerušku zájem, je plus. Další plus je v tom, že i jeho rodina. Nevím, o čem mluvíte a píšete si, nevím, jestli létá za vámi oběma, nebo jen za malou - ale dělá to na mě dojem, že miminko je pro něj (zatím?) mnohem důležitější a zajímavější a asi mu chvíli potrvá, než se ho "nabaží" (zvlášť, když s ním není pořád) a tebe začne vnímat nejen jako jeho maminku, ale taky jako ženu. Dej mu ještě chvíli čas, ať si ten zázrak užije. Ale taky bys měla počítat s tím, že k tomu dojít nemusí a ty budeš už navždycky jen ta, která mu porodila dítě a nic víc.
Není tady
merunka napsal(a):
Moc jsi toho nenapsala o vašem vztahu,jak často se vidíte a tak.Na mě to dělá dojem,že ty o něj stojíš a on o děcko,k tobě se chová mile a slušně,tak jak se k matce jeho dítěte sluší,ale to je vše
Neznám váš příběh,ale z toho co píšeš mi to připadá jako čekání na GODOTA!
jj mile a slušně, mají spolu dítě, vycházet by spolu měli. Ale doma může mít svou přítelkyni. Je hezkej, mladej a to že má dítě ? Jako otec se chová skvěle. Já bych si velké naděje nedělala, kdyby se mnou chtěl být, byl by nejspíš už dávno.
Není tady
Ono je to taky o věku dítěte. Teď se táta třeba hezky stará, ale v podstatě ví, že to dobře zastaneš, tak ho nic ke stálejšímu stavu nežene.
Až bude z malinký člověk (teď je to spíš takový živošíček ), až bude chodit (tátovi v patách i pod patama) a mluvit (a ptát se po tátovi), tak ono to s tím chlapem pohne
Není tady
Když kouknu na to, kolik je svobodných, rozvedených maminek s dětma tak bych nesázela na to, že to s tatínkem pohne. On může milovat dítě nadevše. Ale pokud nebude milovat jeho matku, nebude mít touhu s ní a jejich dítětem být, tvořit rodinu, tak s ním nehne vůbec nic
V tomhle totiž není přímá úměra milovat dítě = milovat i jeho mámu
Není tady
Ja by som naňho neapelovala, ale vyjadrila by som proste SVOJe pocity: "Chýbaš, rada by som bola s tebou a malou viac spolu..." Nič menej, nič viac.
Není tady
Jessika napsal(a):
Ono je to taky o věku dítěte. Teď se táta třeba hezky stará, ale v podstatě ví, že to dobře zastaneš, tak ho nic ke stálejšímu stavu nežene.
Až bude z malinký člověk (teď je to spíš takový živošíček), až bude chodit (tátovi v patách i pod patama) a mluvit (a ptát se po tátovi), tak ono to s tím chlapem pohne
Tak o tom bych silně pochybovala!Vztahy udržované kvůli dětem nemívají dlouhého trvání.Ještě spíš to dovedou ženy,být s mužem kvůli dětem a zachování rodiny.Ale aby to dovedl muž,to je opravdu jen vyjímka.Protože muži chtějí vedle sebe především ŽENU!
Není tady
Bajajo - víš na co jsou chlapi zvlášť cymprlich ?? Néé teda každý, ale každý slušný otec, kterému na dítku záleží..
Když jejich vlastní dítě vychovává jiný chlap a dítě mu říká tatínku...
Tak tady bch možná polehounku přešla po tenkém ledě, že si musíš najít nějakého partnera, aby Sofinka měla pomyslnou rodinu a uvidíš jak na to zareaguje..
Není tady
Selima napsal(a):
Ja by som naňho neapelovala, ale vyjadrila by som proste SVOJe pocity: "Chýbaš, rada by som bola s tebou a malou viac spolu..." Nič menej, nič viac.
jj jak píše Sel ... v lepším případě zjistíš, že to má stejně a pak to bude supr, v tom horším to bude cítit jinak, ale svět se nezboří a tvoje dcera bude mít pořád skélého tátu
Není tady
merunka napsal(a):
Jessika napsal(a):
Až bude z malinký člověk (teď je to spíš takový živošíček), až bude chodit (tátovi v patách i pod patama) a mluvit (a ptát se po tátovi), tak ono to s tím chlapem pohne
Tak o tom bych silně pochybovala!
jessikaVztahy udržované kvůli dětem nemívají dlouhého trvání. Ještě spíš to dovedou ženy,být s mužem kvůli dětem a zachování rodiny.Ale aby to dovedl muž,to je opravdu jen vyjímka.Protože muži chtějí vedle sebe především ŽENU!
Pochopila jsem to tak, že když je otec DOMA (v Čechách), tak je s nima oběma, nejen s malou.
Tzn. že chce být s nima, ale v podstatě mu vyhovuje, že mrně je mrně a nemá z toho ještě rozum a máma je taky mrně (neumí si říct, co chce)
Rozhodně bych nepodceňovala otcovskou lásku, když je mezi dvěma lidmi dítě, tak především kvůli němu je třeba udržovat vztah.
Upravil(a) Jessika (21. 5. 2008 12:44)
Není tady
Dekuju za rady a nazory,
tady je par mych odpovedi
- doma urcite zadnou pritelkyni nema, to jsem si jista
- nas vztah, no ted je to takovy vztah nevztah, chova se ke me slusne, mile, ale bez nejake vasne, taky je otazka, jestli me ted opravdu nevnima vic jako mamu, nez jako partnerku. Predtim nez jsem otehotnela, tak to byl spis free vztah, cestovali jsme spolu, ale zadne plany do budoucna jsme nedelali, ani jsme o nic nemluvili.
- nekdy to tak taky vnimam, ze kdyby se mnou chtel byt, byl by se mnou uz davno....
- rozhodne si nemyslim, ze bych byla mrne a neumela si rict, co chci. Jen to nechci pokazit tim, ze budu jednat zbrkle....
- my za nim pojedeme znova v srpnu, tak asi pockam do te doby a pak s nim promluvim....
Není tady
Tak ať to dopadne k obrazu Tvému.
Držím palec!
Není tady