29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Gábi... taky jsem popřemýšlela, že bych k vám na stránku ráda loupla kulíška.. Máš nějakou tématiku na fotky?? nebo je to jedno jaký... ?? Díky
Není tady
Gabi, ahoj!
Děkujeme moc za fotečku u Vás v časopise. Přišel a já celá hrdá jsem hned obtelefonovávala členy rodiny, kde najdou našeho Domíka. Někteří ho brali i po dvou!
Už ho mám za úkol prý i zarámovat!
Děkujeme moc, udělala jsi nám všem velikou radost!
Není tady
Ahoj Gábi chti ti moc poděkovat za otištění fotky naší Eliška dneska mi to přinesla tchýně takže zítra razím a doufám, že ho ještě seženu je to z minulého týdne. Ukápla mi slzička, když jsem to viděla ještě jednou velké díky
Není tady
Tak holky, zastavuju příjemn fotek. Mám před sebou už jen dvě čísla a ty jsou víceméně připravena. Nevím, kdo to po mě v práci vezme a můj mail bude nejspíš už taky mimo provoz. Tak všem díky a na které se nedostalo, těm se omlouvám.
Není tady
Gabrielle taky moc děkuji za otištění fotky Erička, sice se tam vloudila chybička s příjmením, ale neva, udělalo nám to velkou radost A přeji ti krásný zbytek těhulkovství a co nejvíc pohodový porod
Není tady