|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj Gabrielle.
Nevím to jistě,ale asi nám od tebe dorazil honorář za fotku,ale já vůbec netuším,kde jsme byli vyfoceni.Možná,že časopis přišel,ale protože mě nedošlo proč,asi jsem ho vyhodila a Matýska si nevšimla.Pokud to tak je,prosím napiš mě,který to byl časopis a já se ho pokusím sehnat,protože by mě mrzelo,že jsem to vůbec neviděla.Jestli jsem ho vyhodila,tak jsem fakt blbec!Moc díky za odpověď,budu netrpělivě čekat,moc díky Iva.

Není tady
Ahoj Gabi, dneska dorazil časopis
chci ti moc poděkovat za otisknutí naší Aničky.
Hned jdu informovat rodinu, co si mají koupit za časopis.

Není tady
Ahoj Gabčo, včera mi volala kamarádka, že jsou v časopise vyfocené naše dvojčata, tak jsem si ho šla koupit a dnes mi přišel poštou. Moc děkuji za otisknutí
Není tady
Gabrielle ahoj, poslala jsem fotečky, třeba se budou hodit. Díky
Není tady
Gábinko, taky jsem si dovolila poslat pár foteček, jestli je to ještě aktuální 

Není tady
Gabi,taky moc diky
! Dnes prisla obalka,akorat ta adresa byla stejne bez toho cisla popisneho
.Ale mam tu znamou postandu,tak dorucila do spravnych rukou
! Dik!
Není tady
Ahoj Gábi, včera mi přišla obálka s časopisem a v něm můj syn, je to prostě nádhera, obrovské překvapení, Moc moc moc děkuji, jsi zlatá!!! 

P.S. : Vybrakovali jsme místní stánek s časopisy, aby na každého příbuzného zbylo!! 

Děkuji!!!

Není tady
Gábi dneska mi přišla obálka s časákem tak nejdříve jsem si myslela, že je to nějaké reklama a málem jsem to hodila bokem, ale pak jsem si vzpomněla, že jsem ti před čáskem poslala fotky:jojo: tak jse listovala jak šlak až jsem našla tu naši cácorku.
Díky moc je to moc milé manžel mi vůbec nevěřil, když jsem ho volala, že je Naty v časopise.
Není tady
Gábi tak jsem ti poslal nějaké foto snad se bude líbit a dodatečně v druhém emailu jméno a adresu já hlava děravá to poslala zapomněla
Tak se nezlob a děkuju
Není tady
ahoj gábi. dnes dorazil časopis s fotkou našeho filípka - moc díky za otištění, hlavně babi je z toho celá paf
.
Ahoj Gabrielle,
taky jsem zkusila štěstí a poslala ti na mail pár foteček Erika
. Nějak se mi to nejdřív nechtělo poslat, tak snad to dorazilo v pořádku. Za jménem jsem chtěla napsat do závorky Kotrmelína, ale nějak se to nedopsalo, tak jen abys věděla co to je
Díky moc. A mohla bys mi prosím do SZ napsat o jaký jde časopis?
Není tady
Tak jsem teda poslala taky tři fotky Terezky. Ale musela jsem to poslat e třech mailech, snad to nevadí. Můžu totiž posílat jen jednu fotku a nechápu proč 
Tak snad se budou taky líbit 
Není tady

Gábi tak i já poslala pár foteček,ale musela jsem přes uschovnu.cz..tak snad to nevadí a něco se bude hodit 
Není tady
Gabi děkujeme děkujeme za otištění sedmikráskové princezny
no u rodičů je z toho obří radost. Napřed jsem to nechápala kdo mi co posílá a tak jsem si řekla že když už to mám ve schránce tak si to pročtu a pak jsem viděla Elinku ..no radost veliká.Díky moc 
Není tady
Mali dneska jsem si zrovna ten časopis koupila a hned jsem si Elinky všimla, moc jí to sluší v sedmikráskách
A i u nás na malém městě kde jsou 2 trafiky ho obě mají 
Není tady
Gabriell poslala jsem fotku Dádulky, stačí jenom jedna, nebo jich chceš víc?
Není tady