19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Ahoj Gabrielle.
Nevím to jistě,ale asi nám od tebe dorazil honorář za fotku,ale já vůbec netuím,kde jsme byli vyfoceni.Moná,e časopis přiel,ale protoe mě nedolo proč,asi jsem ho vyhodila a Matýska si nevimla.Pokud to tak je,prosím napi mě,který to byl časopis a já se ho pokusím sehnat,protoe by mě mrzelo,e jsem to vůbec neviděla.Jestli jsem ho vyhodila,tak jsem fakt blbec!Moc díky za odpověď,budu netrpělivě čekat,moc díky Iva.
Není tady
Ahoj Gabi, dneska dorazil časopis chci ti moc poděkovat za otisknutí naí Aničky.
Hned jdu informovat rodinu, co si mají koupit za časopis.
Není tady
Ahoj Gabčo, včera mi volala kamarádka, e jsou v časopise vyfocené nae dvojčata, tak jsem si ho la koupit a dnes mi přiel potou. Moc děkuji za otisknutí
Není tady
Gabrielle ahoj, poslala jsem fotečky, třeba se budou hodit. Díky
Není tady
Gábinko, taky jsem si dovolila poslat pár foteček, jestli je to jetě aktuální
Není tady
Gabi,taky moc diky ! Dnes prisla obalka,akorat ta adresa byla stejne bez toho cisla popisneho
.Ale mam tu znamou postandu,tak dorucila do spravnych rukou
! Dik!
Není tady
Ahoj Gábi, včera mi přila obálka s časopisem a v něm můj syn, je to prostě nádhera, obrovské překvapení, Moc moc moc děkuji, jsi zlatá!!! P.S. : Vybrakovali jsme místní stánek s časopisy, aby na kadého příbuzného zbylo!!
Děkuji!!!
Není tady
Gábi dneska mi přila obálka s časákem tak nejdříve jsem si myslela, e je to nějaké reklama a málem jsem to hodila bokem, ale pak jsem si vzpomněla, e jsem ti před čáskem poslala fotky:jojo: tak jse listovala jak lak a jsem nala tu nai cácorku.
Díky moc je to moc milé manel mi vůbec nevěřil, kdy jsem ho volala, e je Naty v časopise.
Není tady
Gábi tak jsem ti poslal nějaké foto snad se bude líbit a dodatečně v druhém emailu jméno a adresu já hlava děravá to poslala zapomněla Tak se nezlob a děkuju
Není tady
ahoj gábi. dnes dorazil časopis s fotkou naeho filípka - moc díky za otitění, hlavně babi je z toho celá paf .
Ahoj Gabrielle,
taky jsem zkusila těstí a poslala ti na mail pár foteček Erika . Nějak se mi to nejdřív nechtělo poslat, tak snad to dorazilo v pořádku. Za jménem jsem chtěla napsat do závorky Kotrmelína, ale nějak se to nedopsalo, tak jen abys věděla co to je
Díky moc. A mohla bys mi prosím do SZ napsat o jaký jde časopis?
Není tady
Tak jsem teda poslala taky tři fotky Terezky. Ale musela jsem to poslat e třech mailech, snad to nevadí. Můu toti posílat jen jednu fotku a nechápu proč
Tak snad se budou taky líbit
Není tady
Gábi tak i já poslala pár foteček,ale musela jsem přes uschovnu.cz..tak snad to nevadí a něco se bude hodit
Není tady
Gabi děkujeme děkujeme za otitění sedmikráskové princezny no u rodičů je z toho obří radost. Napřed jsem to nechápala kdo mi co posílá a tak jsem si řekla e kdy u to mám ve schránce tak si to pročtu a pak jsem viděla Elinku ..no radost veliká.Díky moc
Není tady
Mali dneska jsem si zrovna ten časopis koupila a hned jsem si Elinky vimla, moc jí to sluí v sedmikráskách A i u nás na malém městě kde jsou 2 trafiky ho obě mají
Není tady
Gabriell poslala jsem fotku Dádulky, stačí jenom jedna, nebo jich chce víc?
Není tady