29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Gáby, tak jsem nevěděla kde tě najdu, ale tady si to určo přečteš, ségra už má miminko u sebe /8dní přenášela a malá se narodila 2.6, měla přes 4 kilča, takže macík, tak ted je řada na mně!!
I takhle malá mimča dáváš do časopisu? 'Ze bych ti nějakou fotku Barušky poslala?? Na mailík jo?? A třeba z teho něco bude.....
Není tady
Gabrielle, jen pro Tvou informaci. Mě přišel také jen časopis, honorář žádný. Ale nelam si s tím hlavu, MOC nás to potěšilo....a časáček si koupila celá rodina :-)
Není tady
Tak mi tedy nepřišel ani časopis ani nic... Ale samozřejmě jsme si ho celá rodina koupila...
Není tady
tak to fakt nechápu. Jakmile časák vyjde, posílám ho všem na uvedené adresy a stejné adresy se uvásí do seznamu honorářů. Ty se vyplácejí další měsíc... Prosím všechny, kterým honorář nedošel, aby mi do SZ nebo na mail gmarsikova@bauermedia.cz poslali své kontakty k ověření.
Není tady
Gabi tak mě dneska dorazil honorář za Matýska časopis sice nedorazil, ale už jsme si ho koupila, takže ho mám
jinak moc děkujem, ještě jednou
honorář je moc príma a koupíme za něj Matýskovi tolik vysněné garáže
Není tady
Ahoj Gabi,honorář dorazil,ale na jméno Jana a já jsem Dana ,takže poštačka poslala složenku zpět.časák nedorazil,jak se jmenuje-jsem hlava děravá -u mi to vypadlo.Ještě jednou díky.
Není tady
Ježiš, to to po mě asi sekretářka blbě přečetla.... Časák vyhrabu v archivu a pošlu ti ho. Jmenuje se Tvůj svět. A tu složenku - až je vrátěj (ono to dost trvá), tak ji pošleme znovu.
Není tady
ahoj gábi, tak taky zkouším štěstí - poslala jsem emailem pár fotek a výběr nechávám na tobě
Ahoj Gabi, tak aj ja som už poslala zobár fotiek
Není tady
Ahojky Gabi, moc ti děkujeme za otištění fotky Matýska v časopise . Dneska nám časopis přišel a máme radost
.
Není tady
Ahojky, dnes dorazil " nějaký " časopis, tak jsem ho teď prolistovala a našla fotku Nikolky Moc děkujeme, mám radost
Gabrielle, chceme poděkovat za zaslání honoráře pro naší Káju. Už ho má v kasičce
Není tady
Gábi taky děkujem .Už jsem úplně zapomněla,jaký byl ten můj drak malušenkatý pidi miminko
.
Není tady
Taky děkujem za časopis a otištění fotečky Mišky!!!! Moc nás to potěšilo!!!
Není tady
My taky děkujeme za otištění fotky
Není tady