29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Gábi a můžou být už zmenšený????
Není tady
Gabi neví jsi koukala ma mé fotky na rajčeti,tak nevím kdyby se ti tam nějaká fotka líbila těch mích kousků,tak jestli si ji tam můžes stáhnout? Nebo ti je mám poslat někam? To víš že bych byla pyšná mamka a dala jim to snad i zarámovat:jojo:
Není tady
Tak jsem ti Gábi nějaké poslala na email.A měla jsi i ty berunku u vás vyfocenou,když máš tak úžasné fotečky malé.Obvzlášť ty s korálkama na krku mě fakt dostávaj.
Není tady
Tak jsem Gábi taky něco odeslala, bohužel mi blbne mejl, tak zkusím další třeba dnes večer. A díky za šanci
Není tady
Ahoj Gaabrielle.
Děkujeme za šanci ty naše zlatíčka takhle zvěčnit.Také pošli nějakou fotku,třeba se ti bude líbit....
Není tady
Ahoj Gabrielle,
dnes mi volala tchýně, že má naše Kája fotečku v časopise. Já ani nevěděla, který to je, tak mi dala info a hned jsme běžely juknout do trafiky. Moc mě to překvapilo a potěšilo. Takže DĚKUJEME za otištění
Petrželky
Není tady
Gabi, já ti opožděně ještě jednou děkuju za uveřenění našeho mláděte ve vašem časáku
A taky za korunky, které následně došly
Není tady
Gábi, dneska jsem ti poslala nějaký fotečky, snad se některá bude hodit.
Není tady
Gábi taky jsme chtěla poděkovat za otisknutí našeho draka v časopise dozvěděla jsem se to od úplně cizích lidí
jinak nám teda časopis nepřišel nebýt té cizí paní tak bych to ani nevěděla
Není tady
Ahojky Gábi, taky jsem ti poslala pár foteček na mail. Moc děkuji, za případné otisknutí Krásný den!!!
Není tady
Gabčo, tak včera časopis dorazil .............. DĚKUJEME
Není tady
Gabrielle napsal(a):
Štarmik, nepřišel? To je divný? A honorář taky ne?
Camelia, díky
Já děkuji
Není tady
Gabi, uvítaš aj fotky slovenských detičiek?
Není tady
Jeeeee, to jsem nevedela, ze za otisteni v casopise je i honorar. Ja dostala jen vytisk Ale ten mi bohate staci...
Upravil(a) sillwan (11. 6. 2009 14:08)
Není tady
Gabi, tak ja sa ked tak spýtam mamičiek u nás na zimnátkach a potom by som ti dala vedieť priamo už aj s fotkou cez maila. zatial vdaka
Není tady