29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Gábinko děkuji moc za otisknutí Helenky v časopisu a za jeho zaslání, udělala jsi nám obrovskou radost:-) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Určitě řeknu všem příbuzným, ať si jej také koupí.
J.
Není tady
Taky jsem Gábi zapomněla poděkovat za otisk Mikuláška i za zaslání onoho čísla. Povinně si ho koupila celá naše rodina a rozplývala se nad ním:-))
Není tady
Gábi díky za otisknutí naší Aničky v časopise . A taky za jeho poslání. Určitě řeknu všem známým, aby si ho koupili
Není tady
Gabrielle, také moc a moc děkuji za otisknutí naší Leničky
Celá rodina si časopis koupila
Není tady
Gabčo taky moc a moc děkuju za otisknutí Ondráška v časopisu!!! Bylo to pro nás velké překvapení, protože to bylo poprvé!
Není tady
holky neděkujte, nemáte za co
A můžete zase posílat na gmarsikova@bauermedia.cz
Kdo máte i větší děti, klidně pošlete také. A kolegyně bere i roztomilé fotky vašich zvířátek, ty můžete posílat taky na můj mail.
Upravil(a) Gabrielle (20. 11. 2008 12:47)
Není tady
Gábi a můžou být ty fotky už změnšený nebo jen originál?
Není tady
Ahojky Gabi,chceš spíš fotky roztomilé,nebo i veselé?
Není tady
ga bi, poslala jsem ti fotecky...
Není tady
Gabčo dodatečně děkujeme za časopisy
Není tady
Gabi,taky jsem něco poslala.
Není tady
Ahoj Gabi, tak jsem ti poslala nějaké fotky Matýska.
Není tady
Gabi, já ti posílala už minule....ale asi se fotka nelíbila, mám poslat novou?
Není tady