6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahojky maminy,
pracuju při mateřské v jednom ženském/rodinném časopise jako redaktorka a mám mimo jiné na starosti část stránky, kam se dávají roztomilé nebo vtipné fotky miminek a malých dětí.
Mám ale fotek poměrně nedostatek, tak pokud byste chtěly mít fotku v potomka v časopisu, pošlete mi ji na mail GMarsikova@seznam.cz
Pokud by fotka byla uveřejněna, samozřejmě dostanete honorář. K fotce potřebuji jméno dítěte a vaši adresu (nebude zveřejněna). A třeba i vtipný popisek, ale to není nutnost. POZOR - dítě nesmí být na fotce úplně nahé (nesmí být vidt genitálie a pokud možno ani nahatý zadeček)
O jaký časopis jde tu nenapíšu, aby to náhodou nebyla reklama, ale další otázky klidně zodpovím přes SZ
Díky za pomoc :godliket
Upravil(a) Gabrielle (20. 5. 2008 10:07)
Není tady
Gabi to je dobrý, už jsem tu viděla spoustu krásných foteček mimísků, takže se ti určitě brzy fotky nahrnou
Není tady
Taky jsem poslala, snad se budou hodit...
Není tady
Teď jsem taky zrovna jednu mailem poslala. Večer ještě fotky protřídím a uvidíme, jestli se ještě něco bude hodit.
Není tady
Tak jsem taky nějaké poslala:-)
Není tady
holky, fotky jsou fantastický... Až je mi líto, že do každého čísla můžu dát jen dvě. Ale klidně posílejte, nechám si ve složce a budu se snažit je pozvolna uveřejňovat. Bohužel časopis je měsíčník, tak to půjde pomalu teď připravuju čísla na léto, ale můžete posílat klidně i fotky z podzimu a zimy A klidně i větší děti, tak do 5 let... (teda kdo už je máte...)
Není tady
ještě pár informaci
- fotky by neměly být máznuté
- pokud je děťátko focené zblízka - třeba jen hlavička, je třeba, aby nebyla někde uříznutá. Prostě hlavička musí být vidět celá
- když je děcko focené ve větší dálce, může se stát, že to grafici oříznou a pak bude obrázek nejasný...
Holky, máte krásné dětičky, prostě sluníčka... Ach jo, asi si založím časopis jen s fotkama mimísků a dětiček...
Není tady
Gabi,az neco objevime,co bude vtipne,urcite posleme take nejakou fotecku.
Není tady
Gabi, také jsem s dovolením něco poslala.
Když to mohou být děti až do 5ti let, tak pošlu i Jítu
Není tady
Jééééé, to je super, že bych taky poslala? Gabi, a musí to být jen klasické digi fotky, a nebo můžou být taky nějak graficky upravené (to víš, já si s těma fotkama vždycky hraju a dělám blbosti ). A ještě jedna otázka, může to být fotka, kde jsou obě děti, nebo každé zvlášť?
Není tady
Gábi jukni i Tomiše
Není tady
Gabriell, tak jsem taky něco poslala Jen jsem pořád nemohla vybrat které Ale to máme asi všechny že jo, když jsou ty naše miminka nejkrásnější
Není tady
Jsem si také dovolila poslat svoje ratolesti
Není tady