1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Kukačka napsal(a):
Klubko - skvěle shrnuto. Myslím, e podmínka existence těchto kamarádů je, e jsou větinou z dětských a kolních let a tudí jaksi "bezpohlavní", mnoha lety prověření.
Zkus dnes čtyřicetiletému chlapovi říct - hele, budem kámoi na ivot a na smrt...
A myslí e to nejde? Jde jen nevím co to udělá s Váma
Není tady
Ano Kuki, přesně tak. Já mám kámoe z dětských let doposud a i kámoe, kterým je 30cet a potkala jsem je před 3 lety v práci. A sex? nikde.
Není tady
majkafa napsal(a):
Petro, já s tím nemám problém, jak to mám. Mám furt pocit, e ty se mnou jo.
Tvým větám jsem nerozumněla (ty s TÍM problém nemá-já s TEBOU problém mám). Vůbec tomu spojení nerozumím-můj problém.
Nikde jsem nepsala, e s tebou mám nějaký problém.
U na tebe nebudu reagovat, je vidět, e vechno co napíu ti nesedí.
petro, napsala jsem něco a zase vymazala.
Mám z tebe pocit, e bys mě chtěla stále předělávat k obrazu svému, z tvých písmenek. Moná se mýlím, ale tak to cítím.
U jiných to tak necítím.
Nic ve zlém.
...chtěla stále předělávat k obrazu svému...
To rozhodně né. Jen jsem ti chtěla i ostatním (né jen tobě) - ukázat jiný moný pohled či mou zkuenost.
O tom předělávání "někoho" k obrazu .... no .... na to mám zrovna u tebe svůj názor. e by nae oblíbené zrdcadlení? Sorry.
Kukačka napsal(a):
Zkus dnes čtyřicetiletému chlapovi říct - hele, budem kámoi na ivot a na smrt...
Proč ne? Ve 40 u ta smrt zase není tak daleko, to se dá vydret...
Není tady
Mike napsal(a):
Kukačka napsal(a):
Proč ne? Ve 40 u ta smrt zase není tak daleko, to se dá vydret...
![]()
Ono vůbec je to od Kuki taková poouchlost. Správnej chlap zplodí syna, postaví dům, zasadí stroma ve 33 natáhne brka. Take to co je starí jak 33 je potencionální mrtvolka. Take klidně, on dlouho nevydrí take kamarádství můe proít něurekom Kukí co děla dneska večer jede na Komroní Hrádek?
Není tady
Kukačka napsal(a):
Klubko - skvěle shrnuto. Myslím, e podmínka existence těchto kamarádů je, e jsou větinou z dětských a kolních let a tudí jaksi "bezpohlavní", mnoha lety prověření.
40 nie, ale my sme si to povedali s jedným cca 30-ročným (ja som mala asi 35 či 36) po istom čase kamarátstva - a minulý mesiac som mu bola za svedkyňu na svadbe... má skvelú enu za manelku... nevidím iaden problém. Asi to je skôr o vnútornom nastavení, ne o kalendárnom veku.
Není tady
Tak mám zase podloené to, co jsem zde napsala. V den svátku - jsem obdrela několik přání sms či volání - z toho 1x od eny (díky Alosku) a jinak samý kamarádi MUI- jeden mi volal hned před 8 hodinou ranní, kdy jel na zápas pink-ponku (z auta), dalí přání chodily po celý den.... Kadý z nich mohl můj svátek přejít - nic by se nestalo - oni si vzpomněli a napsali kadý pár krásných příjemných slov.
No, musela jsem se smát - jak mi to prozřetelnost potvrzuje - nemýlím se, kdy říkám, e přátelství existuje.
Kamarády-přátele ve svém ivotě mám - není v tom sex, není v tom touha - je to čisté vzájemné přátelství.
Mám partnera, ale mám taky kamarády. Můj partner má taky kamarádky. Zatímco já jsem styky s kamarády omezila, můj partner nikoli a já z toho nemám moc dobrý pocit, neseznámil mě s nimi a setkává se s nimi o samotě - jen oni dva. Já naproti tomu chci, aby znal mé kamarády a abychom třeba li někam do společnosti v partě. Jeho kamarádky taky často od mého partnera něco chtějí - a já jim to zazlívám a svému příteli takté, e neodmítne..
Tak to máme úplně stejně. Já bych chtěla, aby se seznámil s mými kamárady, aby viděl, e můe být naprosto v klidu. Nesnáim ty vyčítky potom, e si lítám kde chci-skoro vdy nabízím, e můe jít s námi.
A jeho kamarádky, to je téma samo pro sebe. Mě by nevadily, to e je neznám teda trochu jo, ale budi. Ale mě straně se.e, e ony se vdycky vyskytnou tak nějak ze vzduchu "volala Zuzka, jdem pokecat" "kdo je Zuzka" "kamarádka" "divný, e si o ní za tři roky nikdy nemluvil"
Asi mě teď ukamenujete, ale to se mi prostě nezdá normální... Vdycky odněkud z vody uvaří ňákou kámoku...
A mě u je to asi jedno...
Není tady
Divný to je, jestli se nikdy dřív ani nezmínil.
Není tady
S jeho hlavou... No oni jsou to třeba bývalý kolegyně... Ale e se mu ozvě zrovna kdy si nechaly s kámokou udělat nový prsa.... a on neřekne, e někam jde, on řekne, e někde byl...
Kalu na to, se do toho nebudu zamotávat.
Já mám víc kamarádů ne kamarádek. Na přivítanou a rozloučenou si dáme normálně pusu, na tom mi nepřijde nic divnýho a udělám to, i kdy tam bude můj mladej.
Ale mrzí mě, e vím, e kdy se něco vys*re, tak nebudu volat mladýmu, ale kámoům, protoe ty se postaraj...
No je to celý poahaný, tak to moc neřetě.
Kamarádství mezi muem a enou existuje, i kdy větinou trochu balancuje na hraně.
Není tady