Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#76 23. 5. 2008 8:33

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Kamarádství ženy a muže; jeho kamarádky a moji kamarádi

Kukačka napsal(a):

Klubko - skvěle shrnuto. Myslím, že podmínka existence těchto kamarádů je, že jsou většinou z dětských a školních let a tudíž jaksi "bezpohlavní", mnoha lety prověření.

Zkus dnes čtyřicetiletému chlapovi říct - hele, budem kámoši na život a na smrt...

A myslíš že to nejde? Jde jen nevím co to udělá s Váma smile

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#77 23. 5. 2008 8:37

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Ano Kuki, přesně tak. Já mám kámoše z dětských let doposud a i kámoše, kterým je 30cet a potkala jsem je před 3 lety v práci. A sex? nikde.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#78 23. 5. 2008 9:00

petra72
Host

majkafa napsal(a):

Petro, já s tím nemám problém, jak to mám. Mám furt pocit, že ty se mnou jo. lol

Tvým větám jsem nerozumněla (ty s TÍM problém nemáš-já s TEBOU problém mám). Vůbec tomu spojení nerozumím-můj problém. kapitulation kapitulation

Nikde jsem nepsala, že s tebou mám nějaký problém. va 

Už na tebe nebudu reagovat, je vidět, že všechno co napíšu ti nesedí.

#79 23. 5. 2008 9:09

majkafa
Host

petro, napsala jsem něco a zase vymazala.
Mám z tebe pocit, že bys mě chtěla stále předělávat k obrazu svému, z tvých písmenek. Možná se mýlím, ale tak to cítím.
U jiných to tak necítím.
Nic ve zlém.

#80 23. 5. 2008 9:22

petra72
Host

...chtěla stále předělávat k obrazu svému...

To rozhodně né. Jen jsem ti chtěla i ostatním (né jen tobě) - ukázat jiný možný pohled či mou zkušenost.

O tom předělávání "někoho" k obrazu .... no .... na to mám zrovna u tebe svůj názor. Že by naše oblíbené zrdcadlení?  Sorry.

#81 23. 5. 2008 9:24

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Kukačka napsal(a):

Zkus dnes čtyřicetiletému chlapovi říct - hele, budem kámoši na život a na smrt...

Proč ne? Ve 40 už ta smrt zase není tak daleko, to se dá vydržet... lol lol

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#82 23. 5. 2008 9:32

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Kukačka napsal(a):

Proč ne? Ve 40 už ta smrt zase není tak daleko, to se dá vydržet... lol lol

Ono vůbec je to od Kuki taková poouchlost. Správnej chlap zplodí syna, postaví dům, zasadí stroma ve 33 natáhne brka. Takže to co je starší jak 33 je potencionální mrtvolka. Takže klidně, on dlouho nevydrží takže kamarádství může prožít něurekom lol Kukí co dělaš dneska večer jedeš na Komroní Hrádek? vissla

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#83 23. 5. 2008 9:45

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

blázníš?? dnes je den návratu

Není tady

#84 23. 5. 2008 16:31

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Kukačka napsal(a):

Klubko - skvěle shrnuto. Myslím, že podmínka existence těchto kamarádů je, že jsou většinou z dětských a školních let a tudíž jaksi "bezpohlavní", mnoha lety prověření.

40 nie, ale my sme si to povedali s jedným cca 30-ročným (ja som mala asi 35 či 36) po istom čase kamarátstva - a minulý mesiac som mu bola za svedkyňu na svadbe... má skvelú ženu za manželku... nevidím žiaden problém. Asi to je skôr o vnútornom nastavení, než o kalendárnom veku.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#85 24. 5. 2008 20:25

petra72
Host

Tak mám zase podložené to, co jsem zde napsala. V den svátku - jsem obdržela několik přání sms či volání - z toho 1x od ženy (díky Alosku) a jinak samý kamarádi MUŽI- jeden mi volal hned před 8 hodinou ranní, když jel na zápas pink-ponku (z auta), další přání chodily po celý den.... Každý z nich mohl můj svátek přejít - nic by se nestalo - oni si vzpomněli a napsali každý pár krásných příjemných slov.

No, musela jsem se smát - jak mi to prozřetelnost potvrzuje - nemýlím se, když říkám, že přátelství existuje. lol
Kamarády-přátele ve svém životě mám - není v tom sex, není v tom touha - je to čisté vzájemné přátelství.

#86 25. 5. 2008 10:00

Jdhehajnx
♥♥♥♥♥♥-

Mám partnera, ale mám taky kamarády. Můj partner má taky kamarádky. Zatímco já jsem styky s kamarády omezila, můj partner nikoli a já z toho nemám moc dobrý pocit, neseznámil mě s nimi a setkává se s nimi o samotě - jen oni dva. Já naproti tomu chci, aby znal mé kamarády a abychom třeba šli někam do společnosti v partě. Jeho kamarádky taky často od mého partnera něco chtějí - a já jim to zazlívám a svému příteli taktéž, že neodmítne..

Tak to máme úplně stejně. Já bych chtěla, aby se seznámil s mými kamárady, aby viděl, že může být naprosto v klidu. Nesnášim ty vyčítky potom, že si lítám kde chci-skoro vždy nabízím, že může jít s námi.
A jeho kamarádky, to je téma samo pro sebe. Mě by nevadily, to že je neznám teda trochu jo, ale budiž. Ale mě strašně se.e, že ony se vždycky vyskytnou tak nějak ze vzduchu mad "volala Zuzka, jdem pokecat" "kdo je Zuzka" "kamarádka" "divný, že si o ní za tři roky nikdy nemluvil"
Asi mě teď ukamenujete, ale to se mi prostě nezdá normální... Vždycky odněkud z vody uvaří ňákou kámošku...
A mě už je to asi jedno...

Není tady

#87 25. 5. 2008 10:06

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Divný to je, jestli se nikdy dřív ani nezmínil.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#88 25. 5. 2008 10:26

Jdhehajnx
♥♥♥♥♥♥-

S jeho hlavou... No oni jsou to třeba bývalý kolegyně... Ale že se mu ozvě zrovna když si nechaly s kámoškou udělat nový prsa.... a on neřekne, že někam jde, on řekne, že někde byl...
Kašlu na to, se do toho nebudu zamotávat.
Já mám víc kamarádů než kamarádek. Na přivítanou a rozloučenou si dáme normálně pusu, na tom mi nepřijde nic divnýho a udělám to, i když tam bude můj mladej.
Ale mrzí mě, že vím, že když se něco vys*re, tak nebudu volat mladýmu, ale kámošům, protože ty se postaraj...
No je to celý pošahaný, tak to moc neřeště.
Kamarádství mezi mužem a ženou existuje, i když většinou trochu balancuje na hraně.

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí