27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Nemůe mi někdo poradit, jak naloit kejtu (14kg) na grilování??? Vyndala jsem jí z mrazáku, dva dny mi rozmrzala a ted nevím jak dál!!! Prý se má napíchat solí, nebo jen nasolit, ale kolik a jak??? Neporadíte mi prosím někdo???
Není tady
Můe ji nasolit, očesnekovat a zabalit, aby maso nasáklo, nebo napíchat roztokem soli a česneku. Je to velký kus masa, uvnitř by bylo bez chuti, ikdy je bude polévat.
Není tady
Lusyl, myslím, e neprohloupí, kdy jí rozdělí, a se můe maso dobře propéct. Zároveň zkrátí čas.
Není tady
Jak to bude vlastně péct? V troubě, nebo na ohni? Nám se venku osvědčily dva ohně a maso se otáčelo mezi nimi. Mohlo se tak dělat déle při mení teplotě. Pokud v troubě, taky bych to dělala dlouho (zakryté) při nií teplotě, nakonec při vyí opéct (bez přikrytí).
Není tady
Budeme jí dělat na ohni! Zítra to vypukne, tak se pak pochlubím:-)! Nechala jsem jí naloenou a zítra jí napíchnu na gril a uvidíme.
Moc vám děkuju za rady a drte mi palce.-)!
Není tady
Hlavně hlídat oheň, a se maso nedělá moc rychle. Necháváme oheň dlouho hořet, ne tam dáme maso, aby bylo hodně havého a pak u jen trochu přikládáme. A to dobře dopadne.
Není tady
a odřezávat a mít připravenou nějakou marinádu jeste na polevani pri pečení
Není tady