|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Santala: "Musí to být dohoda mezi partnery.
"
Přesně tak, nejde o to, co kdo uznává nebo ne, jestli společnou dovču nebo zvlášť, ale musí se na tom shodnout v té dané dvojici.
Santalo, Tebe pustí někdo se psem do restaurace? Taky mám ráda psy, v restauraci mi vůbec nevadí, což o to, ale mám dojem, že inspekce by s tím majitelem ošklivě zatočila, kdybyste se tam potkali. Nebo se mýlím? Můžou psi do těchto zařízení oficiálně? Náš pes může do anglického parlamentu, ale jaksi mi to není moc platné
.
Není tady

Na záhrakdu reštaurácie môže kľudne.. by osm povedala. A do niektorých reštaurácií(hlavne ak má majiteľ sám psa) možno neoficiálne, ale určite môže. Ale keď ťa čítam, radšej nenapíšem, ktoré to sú, aby si tam neposlala hygienika.
(P.S. To bola len sranda!!!!! Slovná hračka!!!)
Není tady
Tiina napsal(a):
No musím říct, že některé výše uvedené názory mě upřímně děsí. Osobně mám za to, že není nutné sdílet s partnerem naprosto všechno, mít pod kontrolou každý jeho pohyb. Máme doma taky počítač, na který chodí z 99% manžel a já fakt nevím, jestli má nebo nemá vymazanou historii. Proč bych měla být za stíhačku a kontrolovat ho jako malého fracka, na jaké chodí stránky ? Stejně tak netuším, jestli má nebo nemá zamčený mobil, případně vymazané sms, co je mi do toho ? Je to jeho telefon. Naopak kdybych zjistila, že mi on kontroluje telefon, velmi by se mi to nelíbilo. To je moje soukromí.
Pokud by chtěl jet na pánskou jízdu, ať jede, přece se nebude ptát jak malý kluk jestli smí ? Na druhou stranu, já taky nemám problém spáchat dámskou jízdu.
Souhlas.. a jak psala i Račice, je hezký být my, ale nemělo by se zapomínat, že jsem i já a on. Mít svůj prostor, soukromí a respektovat právo druhého na totéž..
Není tady
Selima: "Ale keď ťa čítam, radšej nenapíšem, ktoré to sú, aby si tam neposlala hygienika.
(P.S. To bola len sranda!!!!! Slovná hračka!!!)"
No proto
, jinak by to znamenalo, že ses ve mně "utnula" - my máme totiž potrav. firmu
a hygieniky v ní každou chvíli, tudíž "solidarizuji" s každým "podobně postiženým"
, mně pes v restauraci fakt nevadí. Už proto, že sami psa máme. Ale divila bych se, kdyby to bylo možné oficiálně.
Není tady
Tercila napsal(a):
No proto
a hygieniky v ní každou chvíli, tudíž "solidarizuji" s každým "podobně postiženým"
, mně pes v restauraci fakt nevadí. Už proto, že sami psa máme. Ale divila bych se, kdyby to bylo možné oficiálně.
V Koreji se běžně servíruje pes v restauraci.
Ugo Drago napsal(a):
Tercila napsal(a):
No proto
Bobika ju ?
ale fuuuj .... díky Ti bože, že jsem se nenarodila jako Korejka ...
Není tady
Amriana napsal(a):
Ugo Drago napsal(a):
Bobika ju ?
No ale z pohledu muslima či Inda jsi taky fuuuj.
Jeden Američan, co v Koreji byl, mi říkal, že to jídlo bylo velmi chutné.

Doufám, že za chvíli tu nebudete konzumovat i chudáka kocoura

Není tady
Ugo Drago napsal(a):
Amriana napsal(a):
Ugo Drago napsal(a):
Bobika ju ?
Samozřejmě že jsem zase z jejich pohledu já fuj ...jím vepřový i hovězí ...inu ta multikultura nám prostě jde pouze teoreticky ...zatím 
Není tady
Mikeš napsal(a):
![]()
Neboj .... i když u Ugo bych si nebyla tak jistá ... 
Upravil(a) Amriana (19. 5. 2008 18:40)
Není tady
Mikeš napsal(a):
![]()
Tak o jezení koček zatím nevím. Ale je možné, že někde se konzumují.
Ugo Drago napsal(a):
Amriana napsal(a):
Ugo Drago napsal(a):
Bobika ju ?
Děláte jak kdyby se u nás psi nejedli
Brr, fuj, ale bohužel jsou u nás vesnice, kde se psi opravdu pojídají, taky jsem třeštila bulvy...., a o našich vietnamských spoluobčanech nemluvě..... Chodíte do azijských bister - já ne
a vím proč 
Upravil(a) Račice dračice (20. 5. 2008 11:08)

Není tady
Tercila napsal(a):
Santala: "Musí to být dohoda mezi partnery.
"
Přesně tak, nejde o to, co kdo uznává nebo ne, jestli společnou dovču nebo zvlášť, ale musí se na tom shodnout v té dané dvojici.
Santalo, Tebe pustí někdo se psem do restaurace? Taky mám ráda psy, v restauraci mi vůbec nevadí, což o to, ale mám dojem, že inspekce by s tím majitelem ošklivě zatočila, kdybyste se tam potkali. Nebo se mýlím? Můžou psi do těchto zařízení oficiálně? Náš pes může do anglického parlamentu, ale jaksi mi to není moc platné![]()
.
Ahoj
myslím, že "oficiálně" nesmí do žádné
Ale, už nás obě znají a tam kam chodíme, má svou misku s pitím, občas dostane i malou pizzu se salámem
nedivím se, jsme stálé zákaznice a necháváme tam vždy poměrně velkou částku.
Kdybych měla hospodu, pes byl stejnej pohodář jako ten můj ( tzn.neobtěžuje hosty, neštěká, neloudí ) , zaleze si pod stůl a pozoruje okolí, dělala bych to stejně

)Není tady

Ugo Drago napsal(a):
Amriana napsal(a):
Ugo Drago napsal(a):
Bobika ju ?
Mne to hovorila kamoška, ktorá mala doma sama jazvečíčku - ale holt darovanému(alebo ponúkanému) koňovi na zuby nepozeraj. Ale zasa moja učiteľka čínštiny sa počas ročného študijného pobytu stala vegetariánkou.
Není tady

Ugo Drago napsal(a):
Mikeš napsal(a):
![]()
Tak o jezení koček zatím nevím. Ale je možné, že někde se konzumují.
Na vojne vraj jedli "střešní zajíce"....
Není tady