29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj po 3 letech se se mnou rozešel přítel. Myslela sem si že to bude v pohodě, ale nějak nevim co mám dělat. Hrozně mi chybí a je to horší o to že příští týden maturuju a prostě se nedokážu soustředit... Řekl mi, že chce být teď nějakou dobu sám, ale není to tak dlouho co spolu nechodíme (ani ne měsíc) a už 14 dní má holku. Nevím proč, ale musím na to furt myslet.. Asi si o tom potřebuju s někým promluvit a proto vás tu otravuju
Není tady
Britney, chtěl se asi rozejít a nechtěl Ti to říct tak natvrdo. Buď ráda, že to udělal dost brzo a ne až spolu budete žít či čekat dítě. je to tak pro tebe lepší. Že Ti je z toho smutno, je logické a pochopitelné. Zkus v tom vidět pozitiva a kromě úspěšné matury zkus udělat něco pro sebe. Najdi si brigádu, udělej si výlet, bude léto, prázdniny, čekají Tě nové zážitky. Po rozchodu je každému ouvej. Zapracuj na sobě, abys byla zajímavá a fajn pro toho, kdo přijde po něm. Je škoda i malou část života prosmutnit pro někoho, kdo za to nestojí. Přijde další láska a třeba, až se srovnáš, řekneš si za nějaký čas....mělo to tak být!
Není tady
Britney nezoufej,to za chvíli přejde uvidíš.Má holku,tak to už neřeš.Víš co budeš mít ještě kluků,seš mladá.Za chvíli se zamiluješ do někoho jinýho uvidíš.Za dva měsíce už ti bude dávno hej.Na mě se manžel vykašlal po 10 letech,mám malé děti,peníze nedává a ani dávat nebude,na děti se příde kouknout jako do zoo,do práce nemůžu,hlídání nemám.To už je pak prekérní situace.Ty si juchej,život je krásnej.
Není tady
Fifida má pravdu.
Jsi mladá, bez závazků. Život před sebou.
Teď se hlavně musíš soustředit na maturitu, ta je teď na prvním místě.
Taky jsem sama s dvěma dětma, není to lehky, ale zvládnout to musím.
Držím palce, ať dobře odmaturuješ a ať ta bolest z rozchodu co nejdříve přejde.
Není tady
Psycholozka mi rikala, ze dnes je zazrak, kdyz prvni laska vydrzi. Uz z tohoto vyplyva, ze to muselo prijit a urcite podle nasich pribehu citis, ze je dobre, ze se to stalo uz ted, kdyz jsi mlada. Taky je od nej strasne sobecke, mohl pockat na pomaturitni obdobi .... stejne tak, kdyz se chodilo na vojnu, tak divky radeji nerikaly klukum, ze je konec, protoze by se mohli na vojne zastrelit = ty ale musis odmaturovat. To ze si nasel hned holku ti musi signalizovat, ze se rozesel kvuli ni, silne pochybuju, ze byl k tobe nekdy uprimny. Po case ti budou dochazet i jine souvislosti a budes rada, ze ten parchant sel o dum dal.
Není tady
Britney, držím Ti palce na maturu, neboj bude to v pohodě. Mě před svaťákem umřel děda a taky jsem myslela, že to nezvládnu se na to naučit, ale šlo to. To jeho chování není zrovna ok, ale aspoň Ti to řekl na rovinu. Uvidíš, bude to lepší. Kdyby tě to drželo dlouho odjela bych někam do ciziny mezi jiné lidi, třeba na chvíli a uvidíš, že na to brzy zapomeneš Nové zážitky tě obohatí o něco jiného:)
Není tady
Děkuju vám maturitu jsem zvládla huráááá!!!! Stýská se mi po něm, ale souhlasím s vámi. Je to těžký po takový době, ale snad to bude jen a jen lepší. Teď jsem šťastná z maturity tak mám i občas jiné myšlenky.
Není tady
Britney napsal(a):
Děkuju vám maturitu jsem zvládla huráááá!!!! Stýská se mi po něm, ale souhlasím s vámi. Je to těžký po takový době, ale snad to bude jen a jen lepší. Teď jsem šťastná z maturity tak mám i občas jiné myšlenky.
Máš krásný heslo, tak se jím řiď. To, co chceme, je příliš často úplně něco jinýho, než to, to co nám prospěje.
Není tady
Britney napsal(a):
Tak paráda, gratuluji a hezky si to užívej
Není tady
První zkoušku na dospěláka máš za sebou! Bezvadný! Dej se do kupy psychicky a fyzicky. Až ho příště potkáš, tak ať kouká, o co přišel! A když Tě to setkání nezabolí, tím lépe. To už budeš na nejlepší cestě k jinému, kvalitnějšímu vztahu! Gratuluju!
Není tady