Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#76 16. 5. 2008 14:41

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB
Registrovaný: 9. 4. 2006
Příspěvky: 5296

Re: Nepořádná žena,lze ji "převychovat"?

Ale to nemusí být jen tolerance nepořádku. Může začít uklízet pravidelně. Co na tom? Může si najít uklízečku, co k nim dojde třikrát týdně poklidit. Může cokoli, jen by neměl doufat, že se přítelkyně změní.


Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

 

#77 16. 5. 2008 15:08

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 5900

Re: Nepořádná žena,lze ji "převychovat"?

Převychovávat kohokoli k obrazu svému je nesmysl. Buď ho beru takového, jaký je nebo si najdu někoho, jehož životní styl zkousnu


Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

 

#78 16. 5. 2008 15:25

henrietta
♥♥♥♥---
Registrovaný: 25. 6. 2007
Příspěvky: 400

Re: Nepořádná žena,lze ji "převychovat"?

Amysterya napsal(a):

Kamarád má velmi nepořádnou přítelkyni a neví,co s ní.Myslíte,že se dá naučit pořádku?Moc se mu nezamlouvá představa,že by měly v tomhle vyrůstat jejich děti.(když píšu nepořádnou,tak nemyslím ten běžný provozní nepořádek,ale třeba špinavé talíře se zbytky jídla ze čtvrtka jsou na lince ještě v úterý,na pracovním stole mezi hrnkama s nedopitou kávou se válí její podní prádlo,pod postelí má prázdné PET lahve a špinavé kelímky od jogurtu se lžičkama a také oblečení....)jinak ji má rád,ale tohle mu vadí.Doma uklízí vlastně jen on,protože se na to nemůže dívat....

Tak přesně tohle má naše spolubydlící na bytě. Mě osobně nepořádek nevadí, ale to co tam má ona, to je prostě špína a humus. Navíc nechává v koupelně přímo pod zrcadlem svůj kartáč plný vlasů a různé další radůstky, ze kterých se mi vždycky při čištění zubů zvedne žaludek. Osobně bych ji fakt nazvala prasetem ale jinak je to fajn holka. Na druhou stranu moje spolubydlící (se kterou máme společnou místnost, tamta je v místnosti jiné) mi jednou v hádce taky řekla, že jsem prase. Jsem prostě nepořádnější než ona. Momentálně mě nechává vycukat a už dlouho nesetřela, tak máme na linu takové ty mapy z ukápnutého čaje a na něm nalepený prach apod. Stírání nesnáším a tak si myslím, že to zase udělá někdy ona (přítel už mi slíbil že ve společné domácností bude stírat on, tak se stírání snad v životě dokážu vyhnout:). Taky se mi stane že nechám pár dní hrníček na stole (plísně už se snažím vyvarovat, nechce se mi z těch hrnků pak pít, ani když je vydrhnu). Taky se mi povaluje oblečení všude možně (na privátě nemám dost odkládacích prostor a nošené oblečení nechci dávat mezi čisté ani do igelitky na doma na vyprání). Za ty 4 roky s mou spolubydlící se ona naučila nebýt bláznivě uklízecí typ (než aby byla naštvaná, že uklízí pořád ona, tak neuklízí taky) a já zas uklízím o trošku víc.

Jestli to kamarádovi tak šíleně vadí, nech po ní uklízí průběžně a nenechává nádobí ze čtvrtka do úterka, protože jestli už se tolik let ta slečna nesnaží něco změnit, tak se nezmění nikdy.

Není tady

 

#79 16. 5. 2008 15:27

henrietta
♥♥♥♥---
Registrovaný: 25. 6. 2007
Příspěvky: 400

Re: Nepořádná žena,lze ji "převychovat"?

.. tím nošeným oblečením nemyslím kalhotky a ponožky, ale džíny, trička, mikiny a další věci, které si prostě před vypráním hodlám vzít ještě na sebe.

Není tady

 

#80 16. 5. 2008 15:36

Amysterya
♥♥♥----
Registrovaný: 26. 4. 2008
Příspěvky: 248

Re: Nepořádná žena,lze ji "převychovat"?

no asi to tak bude muset nějak udělat - bud uklízet nebo vyměnit smile

Není tady

 

#81 16. 5. 2008 16:12

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: Nepořádná žena,lze ji "převychovat"?

Vanilka69 napsal(a):

Vlastní zkušenost: pokud ona nebude chtít, nebude mít motivaci, nikdo s ní nehne. Pokud ona sama bude chtít se v této oblasti změnit, je možné, že se jí to podaří. Otázkou je, do jaké míry. Já například i když se snažím sebevíc, nedaří se mi dosáhnout v pořádkumilovnosti a v úklidu takových kvalit, jakých dosahuje mé okolí (můj muž, moje maminka). Pořádek mi není vlastní, uklízení mě nebaví, považuji to za ztrátu času, nepořádek mi nevadí, i když i já mám své hranice co snesu, ale o hodně níž než většina lidí...

A jaká je moje motivace nebýt tak nepořádnou jako dřív? Nikoliv větší potřeba pořádku ve svém okolí, nikoliv zdraví mých tří dětí, ale to, že mi ty věčné dohady s pořádkumilovným okolím za to nestojí a v neposlední řadě mám radost, když moji milovaní milovníci pořádku mají radost jak je hezky uklizeno.

Ale mám takový pocit, že kdybych žila sama, tak shniju špínou. No možná ne. Nepořádek ještě není špína.

stolt To ja tvrdím stále... Tiež mám tie hranice inde a inak nastavené. Ale napríklad - asi "vďaka" alergii - si strážim plieseň, prach a špinu. To jednoducho nemôžem ignorova. Ale v knihách či CD mám "pracovný bordel" a nechcite vedie, ako vyzerá môj pracovný stôl v práci. Ibaže vždy všetko nájdem, ak len niekto nepdožahne pokušeniu a nezačne mi upratova. Neplatí na mňa vežmi nejaký nátlak zvonka - u bývalého som upratovala, varila, umývala riady, smýčila, makala... ale knihy boli stále v miernom chaose, rovnako ako pracovný stôl. Ako riešenie vidím nájdenie rozumného kompromisu - kde by stretli niekde v polovici.


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#82 16. 5. 2008 17:48

Jdhehajnx
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 21. 3. 2007
Příspěvky: 1772

Re: Nepořádná žena,lze ji "převychovat"?

Nečetla jsem to celý. Ale přidám se se svou troškou.
Jsem nepořádná, ale spíš ve smyslu, že do určitý míry to prostě přehlídnu (vim, že je potřeba uklidit, ale mám prostě mnohem důležitější věci-učení,škola,práce). Panáček je to samý, jenže on na pořádku lpí. Jenže ten NÁŠ nepořádek SI mám uklízet já.
Dnes přijdu domu a evidentně zde došlo k leteckému dni. Všechny věci na zemi, zasypaný sirkama a to tu opravdu nebyl binec.Teď už je.
Je to o tý motivaci jak píše Vanilka. Co já budu uklízet, když on to 1. neocení, 2. okamžitě zabordelí ponožkama, 3. okamžitě najde něco, co není udělaný...Nepomůže s ničim, jen nadává.

Není tady

 

#83 16. 5. 2008 18:30

elena007
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 8. 9. 2006
Příspěvky: 1622

Re: Nepořádná žena,lze ji "převychovat"?

Asi jsem trosku uchyl, ale ja neporadek nesnasim i provozni, mne to neskutecne vytaci a hledani ztracenych veci me irituje jeste vic, jenze taky nesnasim uklid a celkove jsem na domaci prace  lina jako ves. Zkousela jsem se naucit zit v mirnem chaosu. Neslo to. Abych se moc nenadrela, mam malo veci, malo dekorativnich predmetu (lapacu prachu) a vsechny veci maji svoje misto, kam se po pouziti okamzite odkladaji. Misto musi byt takove, aby byla vec vzdy po ruce, kdyz ji potrebuji a zaroven na tom miste nerusila. Kos na spinave pradlo menil pozici asi trikrat, nez se prislo na to, ze nejlepe vyhovuje v satne, ne v koupelne, ne u pracky. V kazde koupelne musim mit sadu cisticich prostredku, abych nemuslela nic prenaset, pro nic nikam chodit, protoze pak bych musela resit, jestli prekonam lenost a dojdu si nekam pro okenu a hadr nebo  nedojdu a budu se vztekat nad prskanci na zrcadle. Kdyz otevru spajz a olivy nejsou vpravo nahore, vim, ze je nemame. To same v lednici. Musi mi statcit par minut, abych mela jasno, co je potreba nakoupit. Kdybych se musela nekde prehrabovat, cert by me bral. Uklizet se musi pravidelne a jeste nez je spina zazrana, s tim je potom moc prace. U nas to vypada jak v Nocich s nepritelem, jen abych se nenadrela . : D Pritom moje mama mela podezreni, ze kdyz si nenajdu chlapa, ktery to vsechno udela nebo nebudu platit uklizecku, budu hnit v neporadku a spine, takove jsem byla dite a dospivajici slecna. Jenze, co delam, delam z vlastni vule a potreby. Prinutit bych se k tomu nenechala, proto myslim, ze pokud slecna nezmeni sve chovani sama od seba, zadna prevychova nepomuze. Asi radeji zaplatit uklizecku a setrit si nervy.

Není tady

 

#84 16. 5. 2008 19:13

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9643

Re: Nepořádná žena,lze ji "převychovat"?

Mně název vlákna "Nepořádná žena, lze ji převychovat" leze dosti přoti srsti, protože slovo PŘEVÝCHOVA" ve mně vzbuzuje celkem negativní asociace hmm BTW převychovat se nechá MOŽNÁ malé dítě, nikoliv dospělý člověk.
Jestli slečna vyrůstala v rodině, kde se pořádek nijak zvl᚝ neřešil tak je logické, že žít v bordelu je pro ni přirozená věc. Vzhledem k tomu, že její přítel do ní hučí jak Niagarské vodopády, názorně a systematicky jí vysvětluje, co všechno mu vadí a slečna to nekapíruje, je závěr jasný. Buďto bude žít s ní a pokud sám neuklidí, sežerou ho housenky a vši - a tuhle situaci bude schopen skousnout, nebo ho jednoho krásného dne přejde trpělivost a zabalí jí kufry.
MMCH mně připadá dost mrazivá představa, že by taková "hospodyňka" měla být jednou matkou dítěte roll představa, že se v popisovaném bordelu válí ještě použité papírové plenky a dudlík trůní v popelníku je totiž vysoce pravděpodobná usch


"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

 

#85 16. 5. 2008 19:36

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 31. 10. 2006
Příspěvky: 11401

Re: Nepořádná žena,lze ji "převychovat"?

Amysterya napsal(a):

Kamarád má velmi nepořádnou přítelkyni a neví,co s ní.Myslíte,že se dá naučit pořádku?Moc se mu nezamlouvá představa,že by měly v tomhle vyrůstat jejich děti.(když píšu nepořádnou,tak nemyslím ten běžný provozní nepořádek,ale třeba špinavé talíře se zbytky jídla ze čtvrtka jsou na lince ještě v úterý,na pracovním stole mezi hrnkama s nedopitou kávou se válí její podní prádlo,pod postelí má prázdné PET lahve a špinavé kelímky od jogurtu se lžičkama a také oblečení....)jinak ji má rád,ale tohle mu vadí.Doma uklízí vlastně jen on,protože se na to nemůže dívat....

Tak to je dobrý, slečna je asi tak trochu čuňátko, ale s tím se nic nenadělá. Převychovávat dospělou slečnu se mu asi moc nepodaří, je jí zjevně jedno, v čem žije. Ale to není třeba ani o výchově od rodičů. Já uklízím, nemám ráda špínu a binec, ale moji dva synové si v tom přímo libují. Jejich pokoj je noprmální hnojník. Pro nádobí si tam musím vždycky dojít, jim by to tam shnilo, hadry hází všude, talířky a hrnky se zbytkama jídla jim leží kde je zrovna místo. Mezitím CD, DVD, knížky, časopisy a kdoví co ještě. Můžu řvát, domlouvat, prosit, vyhrožovat a míjí se to účinkem. Snahu jim tam uklidit už nemám, i když donedávna jsem jim tak občas uklidila,  pak mi ještě vynadali, že nemůžou nic najít. Ale jsou dospělí a já nejsem jejich služka. Jen jsem zvědavá, až budou ve svém, to se budu bát k nim jít na návštěvu. Držím to ještě jakžtakž v normě, ale je to boj. Takže slečna může mít pořádné rodiče, ale sama je bordelářka. Asi jako moje potomstvo.


Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

 

#86 16. 5. 2008 19:46

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 20. 2. 2006
Příspěvky: 6124

Re: Nepořádná žena,lze ji "převychovat"?

mě by zajímalo jak převychovat nepořádnýcho chlapa:(

Není tady

 

#87 16. 5. 2008 19:47

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 20. 2. 2006
Příspěvky: 6124

Re: Nepořádná žena,lze ji "převychovat"?

já myslím, že ty chlapi to mají víc v krvi to bordelářství....

Není tady

 

#88 16. 5. 2008 19:52

Tigger
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha 4 :)
Registrovaný: 19. 5. 2006
Příspěvky: 2670

Re: Nepořádná žena,lze ji "převychovat"?

elena007 napsal(a):

Asi jsem trosku uchyl, ale ja neporadek nesnasim i provozni, mne to neskutecne vytaci a hledani ztracenych veci me irituje jeste vic, jenze taky nesnasim uklid a celkove jsem na domaci prace  lina jako ves. Zkousela jsem se naucit zit v mirnem chaosu. Neslo to. Abych se moc nenadrela, mam malo veci, malo dekorativnich predmetu (lapacu prachu) a vsechny veci maji svoje misto, kam se po pouziti okamzite odkladaji. Misto musi byt takove, aby byla vec vzdy po ruce, kdyz ji potrebuji a zaroven na tom miste nerusila. Kos na spinave pradlo menil pozici asi trikrat, nez se prislo na to, ze nejlepe vyhovuje v satne, ne v koupelne, ne u pracky. V kazde koupelne musim mit sadu cisticich prostredku, abych nemuslela nic prenaset, pro nic nikam chodit, protoze pak bych musela resit, jestli prekonam lenost a dojdu si nekam pro okenu a hadr nebo  nedojdu a budu se vztekat nad prskanci na zrcadle. Kdyz otevru spajz a olivy nejsou vpravo nahore, vim, ze je nemame. To same v lednici. Musi mi statcit par minut, abych mela jasno, co je potreba nakoupit. Kdybych se musela nekde prehrabovat, cert by me bral. Uklizet se musi pravidelne a jeste nez je spina zazrana, s tim je potom moc prace. U nas to vypada jak v Nocich s nepritelem, jen abych se nenadrela . : D Pritom moje mama mela podezreni, ze kdyz si nenajdu chlapa, ktery to vsechno udela nebo nebudu platit uklizecku, budu hnit v neporadku a spine, takove jsem byla dite a dospivajici slecna. Jenze, co delam, delam z vlastni vule a potreby. Prinutit bych se k tomu nenechala, proto myslim, ze pokud slecna nezmeni sve chovani sama od seba, zadna prevychova nepomuze. Asi radeji zaplatit uklizecku a setrit si nervy.

Máme to úplně stejně godlike

Ještě jsem na závěr chtěla napsat, že pro mě nebyla cesta najmout si pomocnici v domácnosti. Nemohla jsem se zbavit pocitu ztráty soukromí a taky toho, že některé věci bych udělala líp. Pak jsem taky měla strach, aby mi nezničila keramickou desku, nespálila závěs, nesrazila svetr, například.
Měla jsem ji na vánoční úklid (byla jsem tři týdny před porodem a nemohla se přepínat) a lezlo mi to na nervy.


http://lilypie.com/pic/080507/oR54.jpghttp://b1.lilypie.com/9DPcp2/.png

Není tady

 

#89 16. 5. 2008 19:59

Bety
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9003

Re: Nepořádná žena,lze ji "převychovat"?

Mě by docela zajímalo, jak to takováhle slečna má s osobní hygienou, že to dotyčnému příteli při intimnostech nevadí, nemůžu uvěřit že by byla po této stránce čistotná když jinde má takový bo*del....


Strach je malá smrt...

Není tady

 

#90 16. 5. 2008 20:01

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 20. 2. 2006
Příspěvky: 6124

Re: Nepořádná žena,lze ji "převychovat"?

tigger: tak ja dva tydny pred porodem vesela zavesy, vytirala, myla okna... (v unoru), jsem magor:), nudila jsem se a pritel by to udelal blbe..smile

Není tady

 

#91 16. 5. 2008 20:26

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 5900

Re: Nepořádná žena,lze ji "převychovat"?

Kdyz otevru spajz a olivy nejsou vpravo nahore, vim, ze je nemame - to mě pobavilo  storstark


Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

 

#92 16. 5. 2008 20:35

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC
Registrovaný: 14. 6. 2006
Příspěvky: 24389

Re: Nepořádná žena,lze ji "převychovat"?

Já bych naházela všechny hadry, kelímky, lžičky, prostě všechen bordel do prostředku místnosti a čekala, co dotyčná bude dělat až do toho přijde. (tak to dělám mým pubertákům v pokojíku).Určitě bych neuklízela.
A jestli takováhle nepořádná slečna bude dobrá máma?
No, já když byla mladá , svobodná, měla jsem např. věci naházené na křesle, až jsem neměla co nosit, neumyté nádobí - prostě všem se udělá až se bude chtít.
Ale dítětem se ženská mění. To už tu práci musí udělat hned, protože pak už nebudeme mít čas.
a taky nevím, ale chlap, když je pedant a vadí mu vše , tak je to taky blbý.


Každý den je jen jednou za život

Není tady

 

#93 16. 5. 2008 20:44

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 3756

Re: Nepořádná žena,lze ji "převychovat"?

Tak takový bordel bych teda nezvládla, a nevěřím, že se dotyčná změní, pochopím poházené věci, provozní binec, ale prádlo na stole a kelímky pod postelý bych nerozdýchala
já jsem si o sobě taky msyslela že jsem bordelářka, ale co je moc je moc, ..................
jiank ducičko, máme stejné výchovné prostředky tummenupp.........hromada uprostřed pokoje je u nás často, a manžel který trval na utřítých příborech si je utíral sám a nakonec pořídil myčku smile


Mája

Není tady

 

#94 16. 5. 2008 20:50

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 20. 2. 2006
Příspěvky: 6124

Re: Nepořádná žena,lze ji "převychovat"?

tak já nemám ráda bordel odjakživa - moje nevlstni sestrenka si me pamatuje poprve jako holku co prisla a uklidila jim hadry pohazeny po zemi:)... jako plno veci prehlidnu, ne ze bych utirala prach kazdy den, to by me svihlo, ale takovy ten zakladni bordel proste nemam rada... naucila me to asi mamka, nevim...

Není tady

 

#95 16. 5. 2008 20:52

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 20. 2. 2006
Příspěvky: 6124

Re: Nepořádná žena,lze ji "převychovat"?

No mám švagrovou, ta mi tvrdila, ze je cistotka, kdyz jem tam jednou spala, chtelo se mi zvracet, v lednici byla shnila kost od kyty(po grilovani, ktere bylo mesic predem), smrad se tahl vsude.. koupelna- bordel vsude, spina vsude, postel - pisek a spina a fleky... opravdu takhle si cistotu nepredstavuju... kdyz jsme jim pujcili jednou auto, vratili ho v takovem stavu, ze jsem jim mela chut ho odvezt zpet, at to daji do puvodniho stavu.. ze ziletky a papiry a krabicky a drobky a flasky fakt nepotrebujeme:(

Není tady

 

#96 16. 5. 2008 21:01

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC
Registrovaný: 14. 6. 2006
Příspěvky: 24389

Re: Nepořádná žena,lze ji "převychovat"?

Majájo - tummenupp výchovný fungující prostředek.
Je bordel a bordel (říkávala moje babička) a měla na mysli na vrch huj ve spod fuj. (to je např. moje tchyně). Když jednou otevřela skřín, myslela jsem že padnu. spodní prádlo měla naházené mezi ložním povlečením a monterkami. dumbom Hlavně, že si stěžuje, jak musí stále žehlit. A pak to tam naházím.Neříkám, že jesm na uklízení pedant, občas věci jen složím  -  se třemi dětmi a s manželem, který po práci hodí gaučing se ani nedá vše mít 100pro. Takže mi nerozhází neumytý talířek, poházené hračky.
A prý se pozná čistotná hospodyně podle záchoda a prahu.

Upravil(a) dusička (16. 5. 2008 21:02)


Každý den je jen jednou za život

Není tady

 

#97 16. 5. 2008 21:06

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 20. 2. 2006
Příspěvky: 6124

Re: Nepořádná žena,lze ji "převychovat"?

prahu? čoveče, práh neutiráme moc často, ten záchod je pravda,...

Není tady

 

#98 16. 5. 2008 21:13

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC
Registrovaný: 14. 6. 2006
Příspěvky: 24389

Re: Nepořádná žena,lze ji "převychovat"?

Amysterya napsal(a):

Kamarád má velmi nepořádnou přítelkyni a neví,co s ní.Myslíte,že se dá naučit pořádku?Moc se mu nezamlouvá představa,že by měly v tomhle vyrůstat jejich děti.(když píšu nepořádnou,tak nemyslím ten běžný provozní nepořádek,ale třeba špinavé talíře se zbytky jídla ze čtvrtka jsou na lince ještě v úterý,na pracovním stole mezi hrnkama s nedopitou kávou se válí její podní prádlo,pod postelí má prázdné PET lahve a špinavé kelímky od jogurtu se lžičkama a také oblečení....)jinak ji má rád,ale tohle mu vadí.Doma uklízí vlastně jen on,protože se na to nemůže dívat....

ženský, ale já mám stejně takový pořád divný pocit z tohodle prvního příspěvku.
Je to normální, že chlap ai takhle stěžuje na svojí přítelkyni, kterou miluje? Mně to přijde náký ujetý fuckyou


Každý den je jen jednou za život

Není tady

 

#99 16. 5. 2008 21:32

Nharte
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 3. 3. 2007
Příspěvky: 1158

Re: Nepořádná žena,lze ji "převychovat"?

Tigger a Elena
- tak to je na mě už trochu bizární, holky. A co na to vaši partneři? Musím říct, že se mi pár kamarádů mužského pohlaví svěřilo o takhle piglovacích manželkách a že občas mají pocit, že jsou až za tou skleničkou oliv... Byli z toho velmi nenadšený. No nebudu dále rozvádět, jak to řešili. Ono všeho moc škodísmile. Ale možná jste super výkonný, to pak teda fakt obdivuju.


Fly or Die. Punk je od punkevních jeskyní? smile

Není tady

 

#100 16. 5. 2008 21:43

Gia
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 30. 1. 2006
Příspěvky: 4267

Re: Nepořádná žena,lze ji "převychovat"?

Ad sklenička oliv - já myslím, že když je člověk zvyklý dávat a ukládat věci na své místo  není o super výkonosti, ale i o systematické práci.  Já mám ráda taky věci na svých místech. Dokonce mám i hrníčky ouškama doprava. Protože je tam dávám pravou rukou a pravou rukou si je vyndávám. Manžel je sice levák a používá levou ruku a tyhle věci jsou mu úplně jedno. Taktéž hrnce mám ušima na jednu stranu. Je to pro mě pohodlnější.
Prostě systém k životu potřebuju a uklízecí maniak nejsem.
Úklid 1x týdně celého bytu mi občas dělá problémy. To jsem schopná akorát tak uklidit koupelnu, WC a vysát max. 2x týdně, nebo v případě nutnosti. (Ráda chodím bosky a vadí mi na zemi drobky.) Ale neobklopuju se špinavým prádlem ani špinavým nádobím. Na kuch. lince nemám ráda jakýkoliv nepořádek, drobky, zbytky jídel či špinavé nádobí. Díky bohu za myčku.


http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI3NjY1VrIGXDASuAKh96.png  http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI3NjY1U7IGXDASwQKk57.png

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů