29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
aprill napsal(a):
haiel napsal(a):
To jsem ráda, že nejsem se svým odporem k mytí ledničky sama
když se nad tím tak zamýšlím, nevadí mi ani tak to mytí jako to vykládání potravin
No vždyť. To je to blbé. Kolik tam vždycky najdu všelijakých zbytků nepřitažlivých.....
Samotné mytí už není takový problém.
Není tady
haiel napsal(a):
aprill napsal(a):
haiel napsal(a):
To jsem ráda, že nejsem se svým odporem k mytí ledničky sama
když se nad tím tak zamýšlím, nevadí mi ani tak to mytí jako to vykládání potravin
No vždyť. To je to blbé. Kolik tam vždycky najdu všelijakých zbytků nepřitažlivých.....
Samotné mytí už není takový problém.
nápodobně.... nevím proč musí někdo nechat jednu lžičku pomazánky, jedno kolečko salámu, kousek čehokoliv ....zkrátka nemůžu to pochopit, ale musím se s tím smířit.....
Není tady
Ja neznášam rozmrazovanie (chladnička sa už odmrazuje sama, ale mraznička nie
) a to, že nemôžem od tohto procesu odísť, kým sa dočista do čista neskončí...
Litre studenej vody, bŕŕŕŕ, a tiež všelijaké záhadné balíčky s odlepenými ceduľkami (všímate si, že zmrazené vyzerá skoro všetko rovnako...?) A keďže dvierka mrazničky mi už zle dovierajú, koľko je tam námrazy, asi ma to čoskoro čaká!
Není tady
nevím proč musí někdo nechat jednu lžičku pomazánky, jedno kolečko salámu, kousek čehokoliv
Výsledek (nejen mejch) zkušeností a "zkoumání" je poměrně jednoznačnej - tyhle zbytečky zůstávají většinou po pánech, kteří mají dvě vysvětlení - "nechal jsem ti..." a "ne, já to všechno nesnědl..."
Není tady
gymnasión napsal(a):
Selima napsal(a):
helena napsal(a):
když mám návštěvu tak mně to vadí - stydím se
Naleštím sklenice, který použiju... ubrus vyměním před jejím příchodem... a (odstranitelnej) flek na sedačce normální návštěva přehlídne - pokud ho tam nepotká na Vánoce, Velikonoce a ještě v srpnu http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gifVy nemáte prehozy?
Ja zásobu, presne tých "návštevových"....
...to mi kdosi řekl, že by měl mít člověk doma pořád naklizeno, jako by měl přijít na návštěvu sám pámbu. Hned jsem tuto moudrost přejala a před návštěvami neuklízím vůbec
i když pominu pánbíčkaření, ale ten kdo tohle řekl, musel být pěknej "píp"
Ke mně chodí návštěvy 2x-3x týdně a nezaznamenala jsem, že by jim můj bordel nějak vadil To by snad nechodili.
Není tady
Selima napsal(a):
Ja neznášam rozmrazovanie (chladnička sa už odmrazuje sama, ale mraznička nie
![]()
) a to, že nemôžem od tohto procesu odísť, kým sa dočista do čista neskončí...
Litre studenej vody, bŕŕŕŕ, a tiež všelijaké záhadné balíčky s odlepenými ceduľkami (všímate si, že zmrazené vyzerá skoro všetko rovnako...?) A keďže dvierka mrazničky mi už zle dovierajú, koľko je tam námrazy, asi ma to čoskoro čaká!
![]()
Já mrazák nesnáším vůbec, protože jsem líná, když zamrazuju, buď hotovky nebo maso, si ty balíčky popsat. Protože si to přece budu pamatovat. Svatá prostota.
Onehdy jsem vyndala z mrazáku svíčkovou, než rozmrzla, tak jsem udělala knedle a když ta svíčková rozmrzla, tak to byla hovězí polívka. Tak byly knedlíky s vajíčkem a polívka.
Není tady
helena napsal(a):
nevím proč musí někdo nechat jednu lžičku pomazánky, jedno kolečko salámu, kousek čehokoliv
Výsledek (nejen mejch) zkušeností a "zkoumání" je poměrně jednoznačnej - tyhle zbytečky zůstávají většinou po pánech, kteří mají dvě vysvětlení - "nechal jsem ti..." a "ne, já to všechno nesnědl..." http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
moji chlapi mají ještě lepčejší trik. Když odjíždím na víkend a navařím jim, předpokládám, že pak i umyjí nádobí. Vrátím se - v jednom kastrolu zbyteček polívky, v druhým zbytečeček guláše, ve třetím jedna brambůrka.... oni nemohli mýt, protože ještě není všechno snězený
Není tady
helena napsal(a):
Výsledek (nejen mejch) zkušeností a "zkoumání" je poměrně jednoznačnej - tyhle zbytečky zůstávají většinou po pánech, kteří mají dvě vysvětlení - "nechal jsem ti..." a "ne, já to všechno nesnědl..." http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Není tady
Chtěla jsem, aby mi modroočka naklonovala toho svého chlapa, a zatím koukám, že se přemnožili ti mí, a už se i rozlezli do cizích domácností.
Není tady
koukám, že se přemnožili ti mí, a už se i rozlezli do cizích domácností
Nepamatuje na to trestní zákoník nebo nějakej předpis o hygieně?
Není tady