18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
aprill napsal(a):
haiel napsal(a):
To jsem ráda, e nejsem se svým odporem k mytí ledničky sama
kdy se nad tím tak zamýlím, nevadí mi ani tak to mytí jako to vykládání potravin
No vdy. To je to blbé. Kolik tam vdycky najdu velijakých zbytků nepřitalivých.....
Samotné mytí u není takový problém.
Není tady
haiel napsal(a):
aprill napsal(a):
haiel napsal(a):
To jsem ráda, e nejsem se svým odporem k mytí ledničky sama
kdy se nad tím tak zamýlím, nevadí mi ani tak to mytí jako to vykládání potravin
No vdy. To je to blbé. Kolik tam vdycky najdu velijakých zbytků nepřitalivých.....
Samotné mytí u není takový problém.
nápodobně.... nevím proč musí někdo nechat jednu ličku pomazánky, jedno kolečko salámu, kousek čehokoliv ....zkrátka nemůu to pochopit, ale musím se s tím smířit.....
Není tady
Ja neznáam rozmrazovanie (chladnička sa u odmrazuje sama, ale mraznička nie ) a to, e nemôem od tohto procesu odís, kým sa dočista do čista neskončí... Litre studenej vody, bŕŕŕŕ, a tie velijaké záhadné balíčky s odlepenými cedužkami (vímate si, e zmrazené vyzerá skoro vetko rovnako...?) A keďe dvierka mrazničky mi u zle dovierajú, kožko je tam námrazy, asi ma to čoskoro čaká!
Není tady
nevím proč musí někdo nechat jednu ličku pomazánky, jedno kolečko salámu, kousek čehokoliv
Výsledek (nejen mejch) zkueností a "zkoumání" je poměrně jednoznačnej - tyhle zbytečky zůstávají větinou po pánech, kteří mají dvě vysvětlení - "nechal jsem ti..." a "ne, já to vechno nesnědl..."
Není tady
gymnasión napsal(a):
Selima napsal(a):
helena napsal(a):
kdy mám návtěvu tak mně to vadí - stydím se
Naletím sklenice, který pouiju... ubrus vyměním před jejím příchodem... a (odstranitelnej) flek na sedačce normální návtěva přehlídne - pokud ho tam nepotká na Vánoce, Velikonoce a jetě v srpnu http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gifVy nemáte prehozy? Ja zásobu, presne tých "návtevových"....
...to mi kdosi řekl, e by měl mít člověk doma pořád naklizeno, jako by měl přijít na návtěvu sám pámbu. Hned jsem tuto moudrost přejala a před návtěvami neuklízím vůbec
i kdy pominu pánbíčkaření, ale ten kdo tohle řekl, musel být pěknej "píp"
Ke mně chodí návtěvy 2x-3x týdně a nezaznamenala jsem, e by jim můj bordel nějak vadil To by snad nechodili.
Není tady
Selima napsal(a):
Ja neznáam rozmrazovanie (chladnička sa u odmrazuje sama, ale mraznička nie ) a to, e nemôem od tohto procesu odís, kým sa dočista do čista neskončí... Litre studenej vody, bŕŕŕŕ, a tie velijaké záhadné balíčky s odlepenými cedužkami (vímate si, e zmrazené vyzerá skoro vetko rovnako...?) A keďe dvierka mrazničky mi u zle dovierajú, kožko je tam námrazy, asi ma to čoskoro čaká!
Já mrazák nesnáím vůbec, protoe jsem líná, kdy zamrazuju, buď hotovky nebo maso, si ty balíčky popsat. Protoe si to přece budu pamatovat. Svatá prostota.
Onehdy jsem vyndala z mrazáku svíčkovou, ne rozmrzla, tak jsem udělala knedle a kdy ta svíčková rozmrzla, tak to byla hovězí polívka. Tak byly knedlíky s vajíčkem a polívka.
Není tady
helena napsal(a):
nevím proč musí někdo nechat jednu ličku pomazánky, jedno kolečko salámu, kousek čehokoliv
Výsledek (nejen mejch) zkueností a "zkoumání" je poměrně jednoznačnej - tyhle zbytečky zůstávají větinou po pánech, kteří mají dvě vysvětlení - "nechal jsem ti..." a "ne, já to vechno nesnědl..." http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
moji chlapi mají jetě lepčejí trik. Kdy odjídím na víkend a navařím jim, předpokládám, e pak i umyjí nádobí. Vrátím se - v jednom kastrolu zbyteček polívky, v druhým zbytečeček guláe, ve třetím jedna brambůrka.... oni nemohli mýt, protoe jetě není vechno snězený
Není tady
helena napsal(a):
Výsledek (nejen mejch) zkueností a "zkoumání" je poměrně jednoznačnej - tyhle zbytečky zůstávají větinou po pánech, kteří mají dvě vysvětlení - "nechal jsem ti..." a "ne, já to vechno nesnědl..." http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Není tady
Chtěla jsem, aby mi modroočka naklonovala toho svého chlapa, a zatím koukám, e se přemnoili ti mí, a u se i rozlezli do cizích domácností.
Není tady
koukám, e se přemnoili ti mí, a u se i rozlezli do cizích domácností
Nepamatuje na to trestní zákoník nebo nějakej předpis o hygieně?
Není tady