Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#401 2. 3. 2014 21:02

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Re: Nepořádná žena,lze ji "převychovat"?

aprill napsal(a):

haiel napsal(a):

To jsem ráda, že nejsem se svým odporem k mytí ledničky sama smile

když se nad tím tak zamýšlím, nevadí mi ani tak to mytí jako to vykládání potravin hmm

No vždy. To je to blbé. Kolik tam vždycky najdu všelijakých zbytků nepřitažlivých.....usch
Samotné mytí už není takový problém.

Není tady

#402 2. 3. 2014 21:04

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

haiel napsal(a):

aprill napsal(a):

haiel napsal(a):

To jsem ráda, že nejsem se svým odporem k mytí ledničky sama smile

když se nad tím tak zamýšlím, nevadí mi ani tak to mytí jako to vykládání potravin hmm

No vždy. To je to blbé. Kolik tam vždycky najdu všelijakých zbytků nepřitažlivých.....usch
Samotné mytí už není takový problém.

nápodobně.... nevím proč musí někdo nechat jednu lžičku pomazánky, jedno kolečko salámu, kousek čehokoliv ....zkrátka nemůžu to pochopit, ale musím se s tím smířit.....

Není tady

#403 2. 3. 2014 23:09

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja neznášam rozmrazovanie (chladnička sa už odmrazuje sama, ale mraznička nie grater kapitulation) a to, že nemôžem od tohto procesu odís, kým sa dočista do čista neskončí... tillfreds Litre studenej vody, bŕŕŕŕ, a tiež všelijaké záhadné balíčky s odlepenými cedužkami (všímate si, že zmrazené vyzerá skoro všetko rovnako...?) A keďže dvierka mrazničky mi už zle dovierajú, kožko je tam námrazy, asi ma to čoskoro čaká! kapitulation roll

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#404 3. 3. 2014 7:39

helena
♥♥♥♥♥♥♥

nevím proč musí někdo nechat jednu lžičku pomazánky, jedno kolečko salámu, kousek čehokoliv
Výsledek (nejen mejch) zkušeností a "zkoumání" je poměrně jednoznačnej - tyhle zbytečky zůstávají většinou po pánech, kteří mají dvě vysvětlení - "nechal jsem ti..." a "ne, já to všechno nesnědl..." http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#405 3. 3. 2014 13:41

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

gymnasión napsal(a):

Selima napsal(a):

helena napsal(a):

když mám návštěvu tak mně to vadí - stydím se
Naleštím sklenice, který použiju... ubrus vyměním před jejím příchodem... a (odstranitelnej) flek na sedačce normální návštěva přehlídne - pokud ho tam nepotká na Vánoce, Velikonoce a ještě v srpnu http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif

Vy nemáte prehozy? va Ja zásobu, presne tých "návštevových"....

...to mi kdosi řekl, že by měl mít člověk doma pořád naklizeno, jako by měl přijít na návštěvu sám pámbu. Hned jsem tuto moudrost přejala a před návštěvami neuklízím vůbec lol

i když pominu pánbíčkaření, ale ten kdo tohle řekl, musel být pěknej "píp"  vissla
Ke mně chodí návštěvy 2x-3x týdně a nezaznamenala jsem, že by jim můj bordel nějak vadil lol  To by snad nechodili.

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#406 3. 3. 2014 16:28

Suzie
♥♥♥♥---

Selima napsal(a):

Ja neznášam rozmrazovanie (chladnička sa už odmrazuje sama, ale mraznička nie grater kapitulation) a to, že nemôžem od tohto procesu odís, kým sa dočista do čista neskončí... tillfreds Litre studenej vody, bŕŕŕŕ, a tiež všelijaké záhadné balíčky s odlepenými cedužkami (všímate si, že zmrazené vyzerá skoro všetko rovnako...?) A keďže dvierka mrazničky mi už zle dovierajú, kožko je tam námrazy, asi ma to čoskoro čaká! kapitulation roll

Já mrazák nesnáším vůbec, protože jsem líná, když zamrazuju, buď hotovky nebo maso, si ty balíčky popsat. Protože si to přece budu pamatovat. Svatá prostota.
Onehdy jsem vyndala z mrazáku svíčkovou, než rozmrzla, tak jsem udělala knedle a když ta svíčková rozmrzla, tak to byla hovězí polívka. Tak byly knedlíky s vajíčkem a polívka.

Není tady

#407 3. 3. 2014 20:53

haiel
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

nevím proč musí někdo nechat jednu lžičku pomazánky, jedno kolečko salámu, kousek čehokoliv
Výsledek (nejen mejch) zkušeností a "zkoumání" je poměrně jednoznačnej - tyhle zbytečky zůstávají většinou po pánech, kteří mají dvě vysvětlení - "nechal jsem ti..." a "ne, já to všechno nesnědl..." http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

big_smile moji chlapi mají ještě lepčejší trik. Když odjíždím na víkend a navařím jim, předpokládám, že pak i umyjí nádobí. Vrátím se - v jednom kastrolu zbyteček polívky, v druhým zbytečeček guláše, ve třetím jedna brambůrka.... oni nemohli mýt, protože ještě není všechno snězený dumbom

Není tady

#408 3. 3. 2014 20:55

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

helena napsal(a):

tummenupp

Není tady

#409 3. 3. 2014 21:45

modrovous
♥♥♥♥♥♥-

Chtěla jsem, aby mi modroočka naklonovala toho svého chlapa, a zatím koukám, že se přemnožili ti mí, a už se i rozlezli do cizích domácností. lol

Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

#410 4. 3. 2014 6:42

helena
♥♥♥♥♥♥♥

koukám, že se přemnožili ti mí, a už se i rozlezli do cizích domácností
Nepamatuje na to trestní zákoník nebo nějakej předpis o hygieně? http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí