29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mne teda dnes len relatívny kľud v zamestnaní, ale včera - to bolo božie! Koncert After-Phurikane giľa, to je také zoskupenie ľudí z rómskych osád, ktorí sa dali dokopy, plus dvaja slovenskí hudobníci a jeden africký bubeník žijúci v Blave(a môj kamoš ) mali koncert... Bolo to úžasné. Zimomriavky od sponky na vlasy až po nechty na nohách, plakala som, trsala, na konci dali čardáše, to už celé publikum tlieksalo, dupalo, kričalo... úžasné. Dvaja súrodenci na vozíkoch, on slepý a s tikom, obaja fyzicky hendikepovaní, ale keď začali spievať, bol to autonómny dvojčlenný orchester... Mala som zimomriavky ako pri -20°C. A zasa keď černoch začal bubnovať a spievať "V pondelok doma nebúdem, v utorok do krčmy pôjdem..." myslela som, že padnem zo stoličky...
Zážitok, z ktorého budem ešte nejaký čas žiť.
Upravil(a) Selima (27. 5. 2008 13:30)
Není tady
Dozvěděla jsem se, jaké známky mi navrhují konzultant a oponent absolventské práce. A jsem velmi mile překvapena
Není tady
Ukončila jsem ročník a do října mám klid .
Není tady
Už včera mi udělalo radost zdravé miminko mého BM a jeho ženy. Zní to divně, ale jsem ráda, že je všechno OK a mí kluci mají malinkatého brášku.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Už včera mi udělalo radost zdravé miminko mého BM a jeho ženy. Zní to divně, ale jsem ráda, že je všechno OK a mí kluci mají malinkatého brášku.
Jsi úžasná a máš velké
Není tady
Pomněnko, prostě jen mám radost, že přišlo na svět zdravé mimčo, je to brácha mých kluků a budu ho mít ráda.
Není tady
Jako dost lidí zde, mám i já dnes radost ze svého staršího syna, dnes zdárně odmaturoval. Bohužel i přes to, že ho od vyznamenání dělila jen jedna známka - nepokračuje, ale rozhodl se zapojit naplno do pracovního procesu.
Sirius napsal(a):
Jako dost lidí zde, mám i já dnes radost ze svého staršího syna, dnes zdárně odmaturoval. Bohužel i přes to, že ho od vyznamenání dělila jen jedna známka - nepokračuje, ale rozhodl se zapojit naplno do pracovního procesu.
Gratuluju.....................
Můj syn se zase dnes dozvěděl, že se dostal na fildu, tak mi odlehlo
Není tady
Bingo, dcera odmaturovala, otvírám láhev
Není tady
Ota napsal(a):
Není tady
Ota napsal(a):
Oti tak to moc gratuluju
Není tady
Ota napsal(a):
Jo kamaráde, otevřel bych, ale jdu na šichtu..a za volantem to není nic moc..
Ota napsal(a):
Taky se přidávám s gratulací.................
Není tady
Díky všem, Siriusi nezávidím, ale připiju Ti na zdraví.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Sirius napsal(a):
Gratuluju.....................
![]()
![]()
![]()
Můj syn se zase dnes dozvěděl, že se dostal na fildu, tak mi odlehlo
Oli, co je filda
Není tady
Filosofická fakulta
Není tady
Aha tak to je fajn
jsi ráda, viď
Není tady
Ota napsal(a):
Tak blahopřeji.
Není tady
Aj ja gratulujem...
Není tady
No vidíte, to bylo strachu.
včera jsem venku potkala svého kámoše. Učí na gymplu. Měl snad ještě větší radost, něž studenti, že je po maturitách
Není tady
... ze som znovu slobodny ...
Není tady
Uffff. Gratulujem. Ale sloboda je stav ducha a duše... a ty si podľa mňa bol slobodný, čo ťa poznám.
Není tady
tak teraz ofiko, papierovo ...
Není tady
Kukačka napsal(a):
fááákt? chceš pogratulovat, nebo politovat?
za sebe gratuluji, začíná ti nový život!!
Politovat? Heh, ty myslis ze som na hlavu?
Diky ... ale nezacina, on zacal uz davno ... toto nemeni vobec nic ...
Není tady