29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Krásnej večer, krásná noc, spousta skvělých lidí, úžasnejch chlapů, protančená noc, nové tel. čísla
Není tady
dnes zatím ne ale včera film Bathory....úžasnej snímek
a taky to že jsem si včera koupila v Hradci dvoje třičtvrťáky za čtvrt hodiny!!!!! to je muj rekord - vlítla jsem do obchodu vyzkoušel 6 triček a 4 kalhoty....a dvoje kalhoty mi sedli jak ulité ... to mám fakt velikou radost
Není tady
Sirius napsal(a):
Dnes jsem po 14 dnes zvítězil nad svojí leností ...další modré políčko v lepším životě
já tebe šíkat, aby ty necpát špageta, hodit prdka a něco dělat
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Krásnej večer, krásná noc, spousta skvělých lidí, úžasnejch chlapů, protančená noc, nové tel. čísla
Ty si tak paříš i přes týden?
To je živoooooooooooooooooot
Není tady
.... kamarád, který se konečně odhodlal udělat jednu věc, které se tak bál.
Vážím si ho za to
Není tady
Kamoška sa v poriadku vrátila z dovolenky, na ktorú šla namiesto rehabilitácie tesne po operácii haluxov. A výborne sme si hneď pokecali(mobilní operátori by nám už mali vernostné zľavy).
Není tady
Dneska mi udělalo radost, že jsem nezaspal. )
Není tady
Ppavlooooooooo, nechrápej a piš
Večer šohaj, ráno šohaj
Není tady
dixina napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Ty si tak paříš i přes týden?
To je živoooooooooooooooooot
mám dovču :-)
Není tady
Tak to byla snad telepatie - viz příspěvěk 1008+1009
O pár minutek -
Není tady
dixina napsal(a):
Ppavlooooooooo, nechrápej a piš
Večer šohaj, ráno šohaj
co co, já už mám dnes splníno, rehabilitace za námi, žádný chrápání, dospávat budu během dne, abych večer mohla jít zase na tah
přijeď, těch super chlapů co tu je jeden hezoun větší jak druhej
Není tady
dixina napsal(a):
Tak to byla snad telepatie - viz příspěvěk 1008+1009
O pár minutek -
a pak, že to funguje jen mezi milenci
Není tady
Sakra, nelákej!!!
Že bych si vzala dovču a dohasila? Šohaj by se mi hodil do krámu
Hmmmmm
Není tady
fakt, natřískáno, občas je to spárovaný, ale jinak tlupy chlapů ty nemusíš nic, oni votravují, hvízdaj a pokřikují sami ... vlezlouni
ale že je na co koukat
Není tady
dixina napsal(a):
.... kamarád, který se konečně odhodlal udělat jednu věc, které se tak bál.
Vážím si ho za to
A stalo mu to za to?
Teda ako som mal rano depku ako prasa tak teraz ziarim ako slniecko. A som cely od zeleninovej presnidavky
Není tady
A stalo mu to za to?
To se teprve ukáže, já jsem ovšem přesvědčená o tom, že určitě ANO.
A pokud ne v téhle konkretní situaci, tak určitě někdy v budoucnu
Na světě je i krááááásně
Není tady
Mimochodom, dakujem ti. Keby nie teba nikdy sa k tomu vcerajsku nerozhybem
Není tady
Tak to ťa buď bolia žuby, alebo si bol zasa sosať energiu na návšteve.
Není tady
Oxi napsal(a):
Neděkuj, největší kus práce a přesvědčení byl stejně na Tobě...................................... služebníček
Není tady
Selima napsal(a):
Tak to ťa buď bolia žuby, alebo si bol zasa sosať energiu na návšteve.
Som bol za svojou laskou Chudatko, ma problem s dychanim vseobecne (môj malý chrčiačik), takze ked ma plne usta ... jej papanie konci chvilami na mne
Není tady
dixina napsal(a):
Oxi napsal(a):
Neděkuj, největší kus práce a přesvědčení byl stejně na Tobě...................................... služebníček
No, predsa len mi to pripada, ako keby som sa s usmevom na tvari rozbehol oproti betonovemu muru ... a ono to aj tak dopadlo
Ale nevadi, hlava spevnie a nakoniec ho prerazim
Není tady